Een 085-nummer

Inclusief toestel of bellen met uw mobiel via de app

overige-producten-astronaut

Een 085-nummer

085-nummer
Eenvoudig en snel een professionele uitstraling!

Een professionele uitstraling begint met een professioneel telefoonnummer. Een 085-nummer biedt u als ZZP’er deze professionele en landelijke uitstraling. Het nummer is namelijk al te bestellen voor één telefoonnummer. Een bijkomend voordeel van een 085-nummer is dat u tevens vanuit het buitenland gebeld kunt worden, ideaal voor internationale klanten en leveranciers. Bellers in Nederland betalen het lokale telefoontarief.

Regio-onafhankelijk ondernemen

Net als 088-nummers zijn 085-nummers niet regio-gebonden. Voor het gebruik van zo’n nummer heeft u dus geen netaansluiting in een specifieke stad nodig, zoals bijvoorbeeld met 010-nummers of 020-nummers het geval is. 085-nummers gelden als reguliere 10-cijferige nummers. Hierdoor zijn ze ook vanuit het buitenland te bereiken. In tegenstelling tot 088-nummers zijn 085-nummers al te bestellen vanaf één nummer.

Waarom kiezen voor een 085-nummer?

Veel ondernemers kiezen voor een 085-nummer, omdat ze óf landelijk opereren óf niet hun 06-nummer willen communiceren als bedrijfsnummer. Met een 085-nummer hoeft u dus niet meer uw 06-nummer door te geven aan klanten. Hierdoor wordt het voor u als ondernemer makkelijker om werk en privé gescheiden te houden. Een ander voordeel van 085-nummers is dat de kosten voor dit nummer relatief laag zijn.

Altijd en overal zakelijk bellen via de mobiele app voor slechts €5,- p/m!

Met de mobiele app wordt uw mobiele telefoon onderdeel van de online telefooncentrale. De app maakt het mogelijk om al uw zakelijke oproepen op uw smartphone te ontvangen. Of u nu op kantoor bent, in de auto zit of thuis aan het werk bent. U kunt gesprekken starten, regelen en ontvangen. Als u een dagje thuis werkt of onderweg bent, kunt u dus gewoon bellen met het bedrijfsnummer. Meer weten over de app? Klik hier!

Of kies voor de combinatie met een telefoontoestel voor slechts €25,- p/m!

Een 085-nummer kan worden doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon, maar met een telefoontoestel belt u nóg professioneler! Kies voor een draadloos toestel of een vast toestel voor op de zaak. Het draadloze toestel biedt u uitstekend HD-kwaliteit en is ideaal voor kleine kantoren of de thuiswerkende ZZP’ers. Het toestel heeft een bereik tot wel 50m binnen en 300m buiten. Het vaste toestel is een bureautoestel welke uitermate geschikt is voor gebruik op kantoor. De telefoon is eenvoudig in gebruik en is voorzien van vrij te programmeren toetsen.

Geen toestel of mobiele app nodig? Eerste 12 maanden gratis!

Ook dan kan! De eerste 12 maanden profiteert u gratis van het 085-nummer. U betaalt enkel voor wat u verbruikt. Na 12 maanden betaalt u €5,- voor het nummer exclusief uw verbruikskosten. Zo belt u goedkoop en eenvoudig met een professioneel bedrijfsnummer.
  • Een regio-onafhankelijk nummer

  • Binnen 24 uur actief

  • Te bestellen vanaf slechts één nummer of meerdere nummers achter elkaar

  • Bereikbaar vanuit het buitenland

  • Te bestellen in combinatie met een telefoontoestel of de mobiele app

Verkeerskosten: Prijs per gesprek: €0,0385 Prijs per minuut (dal): €0,0600 Prijs per minuut (piek): €0,0650

Bestel direct uw 085-nummer! 

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina

+31(0)88 8000 800

Weesperplein 4B, Amsterdam
Nederland