4G en 5G

Digitaal bereikbaar zijn is een must. Message To The Moon biedt diverse internetoplossingen voor uw onderneming. Creëer betrouwbare verbindingen met de hoogste snelheden, waarbij stabiliteit en veiligheid centraal staan. 99,9% uptime, voor een voordelige prijs per maand.

Bekijk de pakketten!
telefonie-cosmos

Onbeperkt 4G en 5G voor thuis of op de zaak

In het buitengebied en in sommige wijken is het WIFI en internet-signaal soms onder de maat. De snelheid over DSL en over koper is niet altijd vergelijkbaar met snelheden die er wel over standaard glasvezel (100 mb)  te halen zijn.
Voor die gebieden is de hybrid oplossing van Message To The Moon uitermate geschikt. Via de LTE 4g modem haalt u met gemak 100 mb en via de DSL backup profiteert u van een dubbele internetsnelheid over het KPN netwerk; dubbel betrouwbaar en extra snel.
Bekijk de pakketten

4G en 5G
Voor thuis of op de zaak; snel of extra-snel 

4G voor thuis of op de zaak. Speciaal bedoeld als alternatief voor vast internet op plekken waar er geen kabel ligt of waar de internetsnelheid zo laag ligt dat er geen fijne online ervaring mogelijk is. Denk hierbij aan een woonboot of een boerderij, een afgelegen woning of misschien wel een plek op jouw terrein dat je wilt voorzien van (extra snel) internet.
Met onbeperkt 4G/5G voor thuis ben je verzekerd van onbeperkt internet via uw eigen Fritz!Box router, waar u ook woont of werkt.
Onze monteur komt bij u langs en installeert het modem en sluit de WIFI en UTP kabels voor u netjes aan.  Met de optionele buiten-antenne is het signaal extra snel en bent u verzekerd van een betrouwbare en stabiele internetverbinding over KPN netwerk voor een all-in tarief.
 • Onbeperkt internet
 • Razendsnel internet

 • Hoge snelheden over het 4G/5G netwerk

 • Overal goed bereik

 • Snelle levering

 • Plug & Play

Onbeperkt internetten via het 4G/5G netwerk

Vanaf €30,- per maand


U ontvangt:
 • Onbeperkt data (150 Mbit/s) over het 4G/5G netwerk.
 • 4G/5G Fritz!Box modem.
 • Installatie op locatie door onze servicemonteur.
U ontvangt:
 • Onbeperkt data (50 Mbit/s) over het 4G/5G netwerk.
 • 4G/5G Fritz!Box modem.
 • Installatie op locatie door onze servicemonteur.
Uw gegevens

Details

Onbeperkt internet

Met de 4G en 5G pakketten van Message To The Moon bent u altijd verzekerd van een stabiele internetverbinding. U kunt onbeperkt gebruik maken van internet op uw locatie.  Het hele internet binnen handbereik via uw eigen 4G of 5G router, waar u ook woont of werkt!

Wat is een 4G router?

De 4G router zorgt ervoor dat u binnen een handomdraai verbinding heeft over het 4G netwerk. U heeft beschikking tot een krachtig WiFi signaal waarmee u snel en gemakkelijk overal online bent. Door middel van een simkaart ontvangt u een 4G signaal.

Hoe onbeperkt is onbeperkt?

Met onbeperkt internet bedoelen we écht onbeperkt. U heeft hier niet te maken met een FUP (Fair Use Policy). Dat betekend dus: Geen zorgen over data-limieten en geen snelheidsverlagingen

Internet

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op het nummer 088 8000 800.

U kunt ons ook mailen op het e-mailadres sales@messagetothemoon.nl.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier

Een expert spreken?
Bel ons op 088 8000 800

Laat ons u terugbellen!

Altijd de beste acties?

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina

+31(0)88 8000 800

Weesperplein 4B, Amsterdam
Nederland