Alles in 1 Moon

Speciaal voor ondernemingen tot 5 werknemers.

Astronaut-allesin1

Alles in 1 Moon

Speciaal voor kleine ondernemingen tot 5 werknemers.

“Don’t tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon”
– Paul Brandt

Ons Alles in 1 Moon pakket, speciaal voor kleinere ondernemingen met 2 tot 5 werknemers. U maakt altijd gebruik van de nieuwste technologie. Met het Alles in 1 Moon pakket belt u standaard tegen voordelige tarieven en wordt u aangesloten op het snelst mogelijke internet op uw locatie. Alles wordt voor u op locatie geïnstalleerd door één van onze monteurs. En dit alles tegen het zeer scherpe tarief van €104,50 per maand bij 1 gebruiker.

Bij al onze diensten heeft u inzage in uw facturen en verkeerskosten via de online portal. Al uw kosten worden overzichtelijk op één factuur weergegeven. Wel zo gemakkelijk.

Alles in 1 Moon van Message To The Moon

Slechts €104,50 per maand

 • Vaste telefonie
  Onbeperkt bellen
  Telefooncentrale Moon
  10 telefoontoestellen

 • Internet Glasvezel 1:1
  Onbeperkt internet
  Snelheden tot 300 Mbit/s Down én Up

 • Mobiel (sim-only)
  10 simkaarten
  Onbeperkt bellen en sms’en
  Onbeperkte mobiele data op 4G

Offerte aanvragen
Direct bestellen
Internet+bellen

Details

Wat krijgt u bij Alles in 1 Moon van Message To The Moon

Standaard activeren wij 1 gebruiker voor u. Hiermee heeft u toegang tot één telefoonlijn, telefooncentrale en internetverbinding evenals één simkaart. Ideaal voor de volgende stap van uw onderneming. Wilt u meer gebruikers? Dan kan dat natuurlijk ook. Voor slechts €15 per maand kunt u één extra gebruiker aansluiten. U krijgt dan een extra telefoonlijn waarmee eveneens onbeperkt gebeld kan worden. U kunt zo veel gebruikers aansluiten als u wilt. De mogelijkheden zijn oneindig!

Onbeperkt vast bellen

Met Alles in 1 Moon belt u altijd met HD kwaliteit naar wie en wanneer u wilt. Onze aansluitingen behoren tot de betrouwbaarste van Nederland. U bent verzekerd van een goede en stabiele verbinding met uitstekende belkwaliteit. Onbeperkt bellen bij Message To The Moon is op basis van onze Fair Use Policy. Meer info over onze Fair Use Policy vindt u hier.

Telefonie inclusief Moon telefooncentrale

Bij al onze telefoonaansluitingen komt een online telefooncentrale. In deze centrale worden een aantal opties voor u aangeboden waarmee u gemakkelijk uw telefooncentrale kunt beheren. Voor Alles in 1 Moon zijn dat deze opties afgestemd op 5 gebruikers. Hiermee heeft u genoeg ruimte en mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van het aantal toestellen:

 • Welkomstboodschap
 • Wachtmuziek
 • Openingstijdentabel
 • Meldtekst buiten openingstijden
 • Doorschakelen bij in gesprek
 • Voicemail to email
 • Wachtrij bij in gesprek
 • Keuzemenu
 • Online statistieken

Onbeperkt internetten met glasvezelsnelheid

Onbeperkt en supersnel internetten met glasvezelsnelheid. Bij Alles in 1 Moon leveren we internet met snelheden van 100Mbit/s Down en 10Mbit/s Up. Meer dan genoeg voor al uw internettaken en snel genoeg om 5 intensieve gebruikers te voorzien van een snelle verbinding. U krijgt áltijd een AVM Fritz!Box om uw verbinding en bereik te garanderen. Wel zo betrouwbaar.

Onbeperkt mobiel bellen en sms’en

Met de sim-only kunt u onbeperkt bellen en SMS’en naar vaste en mobiele nummers in Nederland. We maken gebruik van het zeer stabiele en alsmaar groeiende netwerk van Tele2. Liever een ander netwerk? Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u meer sim-only’s toevoegen? Dat kan natuurlijk ook! Vanaf slechts €11,99 heeft u een extra sim-only. U voegt er zo veel toe als u wilt.

10 GB mobiele data en 4G snelheid

Tot 10 GB mobiele data over 4G snelheid. Genoeg om al uw e-mails te bekijken en beantwoorden. En daarnaast uw sociale media te beheren en het nieuws bij te houden. Wees overal van op de hoogte!

Internet+bellen

Onbezorgd overstappen

U betaalt éénmalig €95 aansluitkosten voor een volledige overstap van uw huidige verbindingen naar Message To The Moon. Daarnaast komt een monteur bij u op locatie om uw diensten aan te sluiten. Hiermee kunnen we kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. En onze monteur gaat pas weg als alles écht naar behoren werkt (en daar hoort dus ook een wifi check bij!). Daarnaast krijgt u jaarlijks een servicebezoek van één van onze monteurs om een servicecheck uit te voeren. Want wij begrijpen dat uw bereikbaarheid noodzakelijk is voor uw onderneming.

De monteurs van Message To The Moon zijn gespecialiseerd in het opleveren van telecomdiensten en doen dan ook hun uiterste best om u te helpen. En daar zijn wij erg trots op. En onze monteurs ook. Dat ziet u terug in de service die onze monteurs leveren.

Internet+bellen

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800. Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen naar info@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Voor technische ondersteuning kunt u terecht bij support@messagetothemoon.nl. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier

Internet+bellen

Extra opties

Wordt nóg beter bereikbaar dan u al bent en verhoog uw omzet gemakkelijk met een servicenummer bij Message To The Moon . Kies voor een laagdrempelig 0800 nummer of een omzet verhogend 0900 nummer. Of ga voor een meer landelijke uitstraling met een 085 nummer. Meerdere vestigingen aansluiten? Dan kiest u voor een 088 nummer. Bij Message To The Moon helpen we u graag aan de beste oplossing voor de scherpste prijs. Samen met u zoeken we een nummer uit en richten wij deze volledig in naar uw wensen.
Een website is uw digitale visitekaartje. U wilt dus zeker weten dat alles goed geregeld is. Met Message To The Moon Webhosting bouwt u in een mum van tijd uw eigen website volledig ingericht naar uw wensen. U heeft naast een domeinnaam (bijvoorbeeld www.bakkerijgroot.nl) ook een webhosting server nodig om uw website op te slaan. Daar is website hosting voor. Daarnaast leveren wij u standaard WordPress of Joomla. Zou bouwt u binnen mum van tijd een mooie website. Technische kennis is hierbij niet nodig. Toch liever hulp? Message To The Moon staat u waar nodig bij met raad en daad. Nog geen domein? Ook die vraagt u gemakkelijk aan bij Message To The Moon . Voor slechts €2,95 per jaar verzekeren wij uw domein! Kijk hiervoor op Domein.
Betalen met de pinpas is populairder dan ooit. Het aantal pintransacties blijft toenemen. Pinnen over IP is een dienst waarbij pinbetalingen afgehandeld worden over het internet in plaats van uw telefoonlijn. Dit maakt uw transacties sneller én stabieler. Met Message To The Moon Pin over IP wordt uw pindata altijd verstuurd via een beveiligde pinverbinding. Deze voldoet aan de laatste security certificeringen. Met Pin over IP garandeert u snelheid en veiligheid van al uw pintransacties.

Een expert spreken?
Bel ons op 088 8000 800

Laat ons u terugbellen!

Altijd de beste acties?

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland