Cloud in Amsterdam

Krachtige opslag om te werken in de Cloud

Dit wil ik ook
Astronaut

Krachtige opslag om te werken in de Cloud

Met onze dienst “Cloud in Amsterdam” (van Nextcloud) krijgt u bij ons toegang tot uw eigen Cloud omgeving. Hierin slaat u bestanden op en bewerkt u deze met de Open Office programma’s. Uw data wordt veilig opgeslagen in ons eigen datacenter in Amsterdam. Zo verliest u geen bestanden en blijft uw informatie altijd beschikbaar. Ook kunt u via uw Cloudomgeving een videogesprek starten door middel van onze ingebouwde video conference tool! Naast een module voor video conference bieden wij ook een persoonlijk Conference Call nummer aan voor €5,- per maand om overal en altijd te vergaderen.

Cloud in Amsterdam werkt als een online werkplek waarin u alles en iedereen kunt laten samenwerken. Met de Cloud in Amsterdam pakketten van Message To The Moon kunt u uw agenda en contactpersonen beheren, taken en notities op schrijven en uw bestanden makkelijk en snel met anderen delen.

U kunt onze Cloud in Amsterdam nu de eerste 30 dagen gratis uitproberen!
Na deze 30 dagen betaalt u slechts €5,- of €10,- (op basis van het gekozen pakket).

Nadat u Cloud in Amsterdam besteld heeft ontvangt u direct per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Binnen enkele minuten daarna ontvangt u een tweede e-mail met de installatie gegevens en de inloggegevens van uw Online back-up.

Bestellen

Mogelijkheden Cloud in Amsterdam

Bestanden in de Cloud opslaan

Met Cloud in Amsterdam kunt u uw bestanden in de Cloud opslaan. Het voordeel hiervan is dat u altijd en overal toegang heeft tot uw bestanden. U heeft alleen een internetverbinding nodig. Op deze manier komt het nooit meer voor dat uw bestanden op een computer opgeslagen staan waar u geen toegang tot heeft.

Real-Time samenwerken

Cloud in Amsterdam maakt het ook mogelijk om real-time samen te werken met uw collega’s. Hiermee maakt u een einde aan het eindeloos heen en weer sturen van bestanden. U kunt namelijk met meerdere mensen in hetzelfde bestand werken.

Direct bestanden verwerken

U kunt met Cloud in Amsterdam documenten maken en bewerken met de vertrouwde Open Office programma’s. Op deze manier bent u geen tijd kwijt met uitzoeken hoe bepaalde programma’s werken maar kunt u direct beginnen.

Conference call

U kunt met Cloud in Amsterdam ook met uw collega’s videobellen. Dit doet u met Microsoft Teams. Met Microsoft Teams kunt u niet alleen videobellen, maar kunt u ook teams aanmaken, chatten en zelfs bellen naar en gebeld worden door vaste en mobiele nummers! Op deze pagina vindt u meer informatie over Microsoft Teams.

Wat onze klanten zeggen

Zeer goede service en contact via Rob en zijn team.
VST Europe B.V.
Naar volle tevredenheid geholpen
GP Groot BV
Top service dit komt mede door mijn accountmanager die altijd voor mij klaarstaat!
GetPro Gym
Zeer positief: deskundig, snel reagerend en oplossing gericht. De medewerkers (ihb Alex Vlasman) houden rekening met de specifieke doelgroep die gebruik maakt van de diensten van MTTM
Stichting Navarea
Bosch-logo
Logo-Siemens
Logo slachtofferhulp
Makro-logo

Ingebouwde video conference tool

Met onze ingebouwde video conference tool nodigt u eenvoudig nieuwe leden uit om deel te nemen aan een gesprek. Dit doet u aan de hand van een e-mailadres of een persoonlijke link. Met één druk op de knop begint u het gesprek! Zo houdt u makkelijk contact met uw collega’s. U kunt daarnaast ook chatten, bestanden uitwisselen en meekijken op elkaars computer door middel van screen-sharing! Download onze whitepaper om alle functionaliteiten van videobellen met Cloud in Amsterdam te bekijken.

Maakt u gebruik van Microsoft Teams en wilt u extra functionaliteiten door uw huidige telefoonnummer te integreren? Klik hier voor de mogelijkheden.

Cloud in Amsterdam: Wat zijn de voordelen?

Altijd en overal toegang tot uw gegevens

Door uw bestanden en gegevens in Cloud in Amsterdam op te slaan kunt u hier altijd en overal bij, mits u een internetverbinding heeft.

Altijd een back-up van uw gegevens

Wanneer u in Cloud in Amsterdam bestanden maakt of bewerkt worden deze automatisch opgeslagen. Zo heeft u altijd een back-up van uw gegevens.

Bewerk bestanden overal met Open Office programma’s

Met een internetverbinding kunt u altijd en overal uw bestanden bewerken met de vertrouwde Open Office programma’s.

Bestandsdeling met alleen toegang voor de personen die u uitkiest

U kunt mappen en bestanden machtigen voor bepaalde personen. U kunt dan ook bepalen of deze personen gemachtigd zijn om bestanden te bewerken of dat zij de bestanden alleen kunnen bekijken.

Ingebouwde video conference module met scherm delen

Met de ingebouwde video conference tool kunt u niet alleen altijd en overal videobellen met uw collega’s, maar kunt u zelfs uw scherm delen om efficiënter samen te werken.

Nederlandse ondersteuning

Cloud in Amsterdam is heel eenvoudig om te gebruiken. Indien u toch hulp nodig heeft staat ons Nederlandse support team altijd voor u klaar.

Waarom Message To The Moon?

Een eigen datacenter in Amsterdam

Veel Clouddiensten worden aangeboden door Amerikaanse bedrijven en vallen daardoor onder de Amerikaanse wetgeving. Message To The Moon maakt voor Cloud in Amsterdam gebruik van haar eigen datacenter in Amsterdam. Uw gegevens verlaten Nederland dus niet en Cloud in Amsterdam valt gewoon onder de Nederlandse wetgeving.

Open Office programma’s voor een fractie van de prijs

Met Cloud in Amsterdam maakt u gebruik van de vertrouwde Open Office programma’s wanneer u bestanden maakt of bewerkt. Deze programma’s zijn al verwerkt in Cloud in Amsterdam en u hoeft hier dus niet extra voor te betalen.

Goed beveiligd

Door de Online Back-up zijn uw gegevens extra beveiligd. Bij een Online Back-up worden bestanden van de PC, laptop of server via internet automatisch opgeslagen naar een andere locatie. Bij een brand of andere calamiteit staan de gegevens veilig op een andere locatie.

Geen invloed van Big Tech

Grote techbedrijven (Big Tech) zijn bedrijven als Google, Microsoft en Apple. Deze bedrijven behoren nu tot de grootste bedrijven ter wereld. Het probleem hiervan is dat zij te veel marktmacht hebben. En het komt weleens voor dat dit soort bedrijven hun macht misbruiken. Door gebruik te maken van Cloud in Amsterdam heeft u geen invloed van Big Tech en hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat er machtsmisbruik plaatsvindt.

Cloud oplossing op maat?

Ja, vertel me meer

Pakketten

Cloud in Amsterdam Free

0per gebruiker per maand
 • Volledig gratis
 • Voor 1 gebruiker
 • Geen extra gebruikers
 • 50GB aan opslag
 • Toegang vanaf meerdere apparaten
 • Altijd en overal toegang
 • Samenwerken aan bestanden
 • Opmerkingen toevoegen en zelfs chatten binnen bestanden
 • Makkelijk en veilig delen
 • Video conference inclusief scherm delen

Cloud in Amsterdam Sky

5per gebruiker per maand
 • Kosteloos annuleren binnen 30 dagen!
 • Tot 10 gebruikers €5,- per gebruiker per maand
 • Na 10 gebruikers €2,50 per gebruiker per maand
 • 250GB aan opslag
 • Toegang vanaf meerdere apparaten
 • Altijd en overal toegang
 • Samenwerken aan bestanden
 • Opmerkingen toevoegen en zelfs chatten binnen bestanden
 • Makkelijk en veilig delen
 • Video conference inclusief scherm delen

Cloud in Amsterdam Stars

10per gebruiker per maand
 • Kosteloos annuleren binnen 30 dagen!
 • Tot 10 gebruikers €10,- per gebruiker per mnd
 • Na 10 gebruikers €5,- per gebruiker per maand
 • 2 Terabyte aan opslag
 • Toegang vanaf meerdere apparaten
 • Altijd en overal toegang
 • Samenwerken aan bestanden
 • Opmerkingen toevoegen en zelfs chatten binnen bestanden
 • Makkelijk en veilig delen
 • Video conference inclusief scherm delen

Bestellen

Cloud in Amsterdam

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Uw bestelling

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.