Gratis servicenummer

overige-producten-astronaut

Gratis servicenummer voor oud-klanten

Speciaal voor u

een gratis telefoonnummer

Vraag hier uw gratis en professionele telefoonnummer aan.

Een professionele uitstraling begint met een professioneel telefoonnummer. Daarom ontvangt u van ons een gratis geografisch nummer om gesprekken mee te ontvangen. Deze nummers zijn ideaal voor MKB’ers of ZZP’ers. Dit nieuwe nummer wordt doorgeschakeld naar uw persoonlijke 06-nummer. Zo heeft u dus geen extra toestel nodig en bent u altijd goed bereikbaar. Wilt u ook uitbellen met uw nieuwe nummer? Dit kan voor slechts €5,- per maand.

Geografische nummers zijn lokale nummers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Een 020 nummer in Amsterdam
 • Een 010 nummer in Rotterdam
 • Een 073 nummer in Den Bosch

De beller betaalt hier altijd het lokale tarief. Het voordeel van een lokaal nummer voor ondernemers is dat het een regio gebonden nummer is. Hiermee maakt u een lokale indruk. Bent u bijvoorbeeld als ondernemer gespecialiseerd in een dienst die allen u in de regio levert? Dan is een lokaal nummer de perfecte oplossing!

Of heeft u liever een landelijk 085 nummer? Dit nummer is niet regio gebonden en geeft een professionele uitstraling. Ook bereikbaar vanuit het buitenland!

Speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers

Met een geografisch nummer tillen ZZP’ers en MKB’ers hun bedrijf nét een stukje hoger. Zo stralen zij namelijk lokaliteit en professionaliteit uit naar hun klanten. Communiceer één bekend nummer naar uw klanten en laat vervolgens dit nummer doorschakelen naar een ander toestel of naar uw mobiel. Zo blijft u flexibel en hoeven klanten maar één nummer te onthouden.

Als u gebruik maakt van een geografisch nummer krijgt u ook de beschikking over veel extra functies. Zo kunt u een welkomsttekst inschakelen. Dit is een vooraf opgenomen tekst die afgespeeld wordt  buiten openingstijden of als u op vakantie bent. Ook is het mogelijk om voor uw klanten een keuzemenu of een wachtrij in te stellen.

Waarom geven wij u een gratis nummer cadeau?

Omdat u al eerder klant bij ons bent geweest. En omdat wij u willen helpen op weg naar succes. Een goede bereikbaarheid voor uw klanten, potentiële klanten en leveranciers is namelijk cruciaal. En als u tevreden bent hopen wij natuurlijk dat u in de toekomst ook uw internet en telefonie bij ons afsluit.

  Vraag hier uw gratis telefoonnummer aan

  Uw gratis telefoonnummer  Door op "bestellen" te drukken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden  Details

  Een geografisch nummer is een goede stap voor ZZP’ers en MKB’ers om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Een geografisch nummer straalt namelijk lokaliteit en professionaliteit uit.

  Geografische nummers zijn vaste nummers die beginnen met een lokaal netnummer. Elke regio in Nederland heeft zijn eigen netnummer. Bekende netnummers zijn bijvoorbeeld 020 voor Amsterdam en 010 voor Rotterdam. Mensen uit de regio herkennen deze nummers. Als eerste contactpunt of kennismaking kan dit leiden voor een positieve eerste impressie. U maakt zo namelijk gelijk een lokale indruk!

  ZZP’ers gebruiken té vaak nog hun eigen mobiele nummer om in contact te komen met hun klanten. Maar het is niet mogelijk om de hele dag de telefoon op te nemen. Hiervoor bied een geografisch nummer uitkomst:

  • Overal bereikbaar

  U kunt uw geografisch nummer door laten schakelen naar een ander toestel. Zo kunt u klanten een vast nummer laten bellen en deze toch laten uitkomen op uw toestel op kantoor. Als u even buiten de deur bent kunt u deze ook door laten schakelen naar uw mobiele telefoon. U blijft dus flexibel en hoeft maar één nummer naar uw klanten te communiceren.

  • Extra functies

  Als u gebruik maakt van een geografisch nummer krijgt u ook de beschikking over veel extra functies. Zo kunt u een welkomsttekst inschakelen. Dit is een vooraf opgenomen tekst die afgespeeld wordt buiten openingstijden of als u op vakantie bent. Ook is het mogelijk om voor uw klanten een keuzemenu of een wachtrij in te stellen.

  Vragen

  Algemeen

  Geografische nummers zijn lokale nummers. Denk hierbij aan een 020-nummer in Amsterdam, 010 in Rotterdam en 073 in Den Bosch. Een geografisch- (of regio-)nummer wordt, evenals een 085-nummer, per stuk geregistreerd. De beller betaalt ook hier altijd het lokale tarief. Het voordeel van een lokaal nummer voor ondernemers is, in tegenstelling tot het 085-nummer, dat het een regiogebonden nummer is. Dit maakt dat je een lokale indruk maakt. Ben jij bijvoorbeeld als ondernemer gespecialiseerd in een dienst die je alleen in één regio kan/wil leveren, is een lokaal nummer natuurlijk slimmer.

  Geografische nummers zijn vaste nummers die beginnen met een lokaal netnummer. Elke regio in Nederland heeft zijn eigen netnummer. Bekende netnummers zijn bijvoorbeeld 020 voor Amsterdam en 010 voor Rotterdam. Mensen uit de regio herkennen deze nummers. Als eerste contactpunt of kennismaking kan dit leiden voor een positieve eerste impressie. U maakt zo namelijk gelijk een lokale indruk! U kunt dit nummer laten doorschakelen naar uw mobiele nummer. Zo bent u overal bereikbaar. Ook krijgt u de beschikking over de functionaliteiten van een telefooncentrale. Zo kunt u een welkomsttekst inschakelen. Dit is een vooraf opgenomen tekst die afgespeeld wordt buiten openingstijden of als u op vakantie bent. Ook is het mogelijk om voor uw klanten een keuzemenu of een wachtrij in te stellen.

  Wij bieden u een gratis telefoonnummer aan omdat we u op weg willen helpen naar succes. En we hopen natuurlijk dat u uw internet en telefonie ook bij ons afsluit. Een goede bereikbaarheid voor uw klanten, potentiële klanten en leveranciers is namelijk cruciaal.

  Specifiek

  Een 085-nummer geeft uw onderneming een landelijke uitstraling. Ideaal dus voor webwinkels of ondernemers met een landelijke bereikbaarheid. U kunt in heel Nederland één nummer communiceren. En u kunt zelfs door buitenlandse nummers gebeld worden. Een 085-nummer helpt u bij uw grenzeloze ambities!

  Corporate maatwerk

  088 8000800

  Laat ons voor u werken.

  Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!