Internet Glasvezel van Message To The Moon

Speciaal voor de ondernemer die alles uit het internet wil halen

telefonie-cosmos

Internet Glasvezel van Message To The Moon

Speciaal voor de ondernemer die alles uit het internet wil halen

“For the wise man looks into space and he knows, there is no limit.”
–  Lao Tzu

Het Internet Glasvezel pakket staat garant voor de nieuwste technologie en de hoogst mogelijke internetsnelheid. Met Internet Glasvezel kunt u probleemloos internetten, e-mailen en streamen op zeer hoge snelheid Down én Up. Ideaal voor grotere ondernemingen en de ondernemer die alles uit het internet wilt halen. En in combinatie met de AVM Fritz!Box router die u in bruikleen krijgt, bent u altijd voorzien van de beste verbinding mogelijk.

Message To The Moon biedt twee glasvezelpakketten aan:

Glasvezelsnelheid – €65 per maandGlasvezel Fiber – €229 per maand
100 Mbit/s DownSnelheden tot 1000 Mbit/s leverbaar
Internetten met glasvezelsnelheid1:1 dedicated verbinding!
Inclusief Dedicated IP-adresInclusief dedicated IP-adres
Inclusief dedicated telefonieverbindingInclusief dedicated telefonieverbinding
Inclusief 4G/5G backupAVM Fritz!Box in bruikleen
AVM Fritz!Box in bruikleen€1750 eenmalige graafkosten
Snel leverbaar!

Uw internetverbinding wordt op locatie geïnstalleerd door een van onze gespecialiseerde monteurs. Onze monteur zal er voor zorgen dat u het maximale uit uw internetverbinding kan halen en een WiFi check uitvoeren zodat uw verbinding overal op locatie bereikbaar is. Optioneel kunt u een WiFi versterker toevoegen aan uw pakket om uw bereik nog verder uit te breiden.

Vul het formulier aan de rechterkant van de pagina in om glasvezel op uw locatie aan te vragen. Wilt u liever eerst een offerte van ons ontvangen? Deze kunt u aanvragen via onderstaande knop.

Vraag een offerte aan
  • Het beste internet met glasvezelsnelheid

  • Glasvezelaansluiting op uw locatie

  • Even snel uploaden als downloaden

  • 100% storingsvrij met onze 4G/5G back-up verbinding

  • Inclusief dedicated spraakverbinding

Bestel glasvezel van Message To The Moon


*Daadwerkelijke prijs kan afwijken. Deze prijs wordt op uw locatie berekend en heeft te maken met de afstand tussen uw locatie en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. 

Details

Onbeperkt internet

Met Internet Glasvezel van Message To The Moon bent u altijd verzekerd van een stabiele internetverbinding. De belangrijkste eigenschappen van een glasvezelverbinding zijn de grote bandbreedte en de grote afstand waarover deze snelheid gerealiseerd kan worden. Met glasvezel zijn de geleverde snelheden vaak symmetrisch. Dat wil zeggen dat zowel up- als download snelheid gelijk zijn.

Met glasvezel van Message To The Moon kunt u onbeperkt gebruik maken van internet op uw locatie. En dankzij de zeer hoge snelheid van 100Mbit/s Down en 100Mbit/s Up over glasvezel is uw verbinding snel genoeg om al uw e-mails en webpagina’s snel te laden. Uw internet is nog nooit zo snel geweest!

100% storingsvrij! (Door onze 4G/5G back-up verbinding)

U leest het goed, 100% storingsvrij. Dat betekent dat u nooit storing heeft op uw internetverbinding. Dit kunnen wij garanderen dankzij onze extra back-up verbinding. Als het glasvezelinternet het (voor welke reden dan ook)even niet doet pakt uw 4G/5G back-up deze verbinding gelijk over. Zo weet u zeker dat u nooit zonder internet komt te zitten!

Hieronder leest u een beschrijving van onze aangeboden pakketten:

met ons glasvezelpakket wordt er een glasvezelverbinding rechtstreeks tot aan de meterkast op uw locatie gelegd. Dit zorgt voor razendsnel zakelijk internet, zelfs als u met meerdere gebruikers gebruikmaakt van het netwerk.

U betaalt éénmalig €95 aansluitkosten voor een volledige overstap van uw huidige verbindingen naar Message To The Moon. Daarnaast komt een monteur bij u op locatie om uw diensten aan te sluiten. Hiermee kunnen we kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. En onze monteur gaat pas weg als alles écht naar behoren werkt (en daar hoort dus ook een wifi check bij!). Daarnaast krijgt u jaarlijks een servicebezoek van één van onze monteurs om een servicecheck uit te voeren. Want wij begrijpen dat uw bereikbaarheid noodzakelijk is voor uw onderneming.

De monteurs van Message To The Moon zijn gespecialiseerd in het opleveren van telecomdiensten en doen dan ook hun uiterste best om u te helpen. En daar zijn wij erg trots op. En onze monteurs ook. Dat ziet u terug in de service die onze monteurs leveren.

Met Glasvezel Fiber leggen wij een persoonlijke kabel aan vanaf het dichtstbijzijnde internetknooppunt (of de wijkcentrale) tot aan uw bedrijf. Met deze verbinding krijgt u een persoonlijke glasvezelverbinding, deze deelt u dus niet met andere bedrijven of particulieren. Op deze manier wordt de snelste verbinding altijd gegarandeerd.

Wij rekenen standaard €1750 voor de graafkosten die met deze aanleg gemoeid gaan. In de praktijk kan dit afwijken en heeft alles te maken met de afstand tussen uw bedrijf en het internetknooppunt. Wij komen bij u op locatie om de afstand te bepalen!

Internet

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800. Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen naar sales@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Internet

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Ontvang meer informatie

Laat uw email adres achter en wij sturen u een overzichtelijke brochure toe.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Weesperplein 4B
1018 XA AMSTERDAM
Nederland