Internet Glasvezel van Message To The Moon

Speciaal voor de ondernemer die alles uit het internet wil halen

telefonie-cosmos

Internet Glasvezel van Message To The Moon

Speciaal voor de ondernemer die alles uit het internet wil halen

“For the wise man looks into space and he knows, there is no limit.”
–  Lao Tzu

Het Internet Glasvezel pakket staat garant voor de nieuwste technologie en de hoogst mogelijke internetsnelheid. Met Internet Glasvezel kunt u probleemloos internetten, e-mailen en streamen op zeer hoge snelheid Down én Up. Ideaal voor grotere ondernemingen en de ondernemer die alles uit het internet wilt halen. En in combinatie met de AVM Fritz!Box router die u in bruikleen krijgt, bent u altijd voorzien van de beste verbinding mogelijk.

Uw internetverbinding wordt op locatie geïnstalleerd door een van onze gespecialiseerde monteurs. Onze monteur zal er voor zorgen dat u het maximale uit uw internetverbinding kan halen en een WiFi check uitvoeren zodat uw verbinding overal op locatie bereikbaar is. Optioneel kunt u een WiFi versterken toevoegen aan uw pakket om uw bereik nog verder uit te breiden.

Bij al onze diensten heeft u inzage in uw facturen en verkeerskosten via een online portal. En al uw kosten worden overzichtelijk op één factuur weergegeven. Wel zo gemakkelijk.

 • Het beste internet met glasvezelsnelheid

 • Glasvezelaansluiting op uw locatie

 • Even snel uploaden als downloaden

 • 99,9% storingsvrij

Internet

Details

Onbeperkt internet

Met Internet Glasvezel van Message To The Moon bent u altijd verzekert van een stabiele internetverbinding. De belangrijkste eigenschappen van een glasvezelverbinding zijn de grote bandbreedte en de grote afstand waarover deze snelheid gerealiseerd kan worden. Met glasvezel zijn de geleverde snelheden vaak symmetrisch. Dat wil zeggen dat zowel up- als download snelheid gelijk zijn.

Met glasvezel van Message To The Moon kunt u onbeperkt gebruik maken van internet op uw locatie. En dankzij de zeer hoge snelheid van 1000Mbit/s Down en 1000Mbit/s Up over glasvezel is uw verbinding snel genoeg om al uw e-mails en webpagina’s snel te laden. Uw internet is nog nooit zo snel geweest!

99,9% storingsvrij

U leest het goed, 99,9% storingsvrij. Dat betekent dat u (bijna) nooit storing heeft, en voor het geval u toch eens storing krijgt, kunt u zichzelf verzekeren van een internetverbinding dankzij onze extra back-up verbindingen. Zo weet u zeker dat u nooit zonder internet komt te zitten!

Hieronder leest u een beschrijving van onze aangeboden pakketten:

met FTTH wordt er een glasvezelverbinding rechtstreeks tot aan de meterkast op uw locatie gelegd. Dit zorgt voor razendsnel zakelijk internet, zelfs als u met meerdere gebruikers gebruikmaakt van het netwerk.

U betaalt éénmalig €95 aansluitkosten voor een volledige overstap van uw huidige verbindingen naar Message To The Moon. Daarnaast komt een monteur bij u op locatie om uw diensten aan te sluiten. Hiermee kunnen we kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. En onze monteur gaat pas weg als alles écht naar behoren werkt (en daar hoort dus ook een wifi check bij!). Daarnaast krijgt u jaarlijks een servicebezoek van één van onze monteurs om een servicecheck uit te voeren. Want wij begrijpen dat uw bereikbaarheid noodzakelijk is voor uw onderneming.

De monteurs van Message To The Moon zijn gespecialiseerd in het opleveren van telecomdiensten en doen dan ook hun uiterste best om u te helpen. En daar zijn wij erg trots op. En onze monteurs ook. Dat ziet u terug in de service die onze monteurs leveren.

FTTO is een glasvezelverbinding tot in het bedrijfspand. Voor FTTO kunt u rekenen op 24/7 ondersteuning door onze support afdeling. Voor de aanleg van een FTTO verbinding worden eenmalige kosten van €750 euro in rekening gebracht. Deze kosten zijn nodig omdat een FTTO verbinding dieper in de grond wordt gegraven als een FTTH verbinding.

Met Glasvezel Fiber leggen wij een persoonlijke kabel aan vanaf het dichtstbijzijnde internetknooppunt (of de wijkcentrale) tot aan uw bedrijf. Met deze verbinding krijgt u een persoonlijke glasvezelverbinding, deze deelt u dus niet met andere bedrijven of particulieren. Op deze manier wordt de snelste verbinding altijd gegarandeerd.

Wij rekenen standaard €1750 voor de graafkosten die met deze aanleg gemoeid gaan. In de praktijk kan dit afwijken en heeft alles te maken met de afstand tussen uw bedrijf en het internetknooppunt. Wij komen bij u op locatie om de afstand te bepalen!

Internet

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800. Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen naar sales@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Internet

Glasvezel

FTTH

€65 per maand

 • 500 Mbit/s Down en 500 Mbit/s Up

 • Voor 1 t/m 10 gebruikers

 • Glasvezelverbinding voor de hoogste kwaliteit

 • Internet & e-mail

 • AVM Fritz!Box in bruikleen

Glasvezel

FTTO

€135 per maand

 • Tot 1000 Mbit/s Down en 1000 Mbit/s Up

 • Voor 10 t/m 100 gebruikers

 • Fiber To The Office

 • Glasvezelverbinding voor de hoogste kwaliteit

 • Internet & e-mail

 • AVM Fritz!Box in bruikleen

 • Betrouwbare verbinding

Glasvezel

Fiber

€229,- per maand

 • Tot 1000 Mbit/s Down en 1000 Mbit/s Up

 • Voor 100+ gebruikers

 • Uw eigen persoonlijke glasvezelverbinding

 • Internet & e-mail

 • AVM Fritz!Box in bruikleen

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Ontvang meer informatie

Laat uw email adres achter en wij sturen u een overzichtelijke brochure toe.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland