Internet Stars van Message To The Moon

Speciaal voor de internetter die alles uit zijn dienst wil halen.

Internet Stars van Message To The Moon

Speciaal voor de internetter die alles uit zijn dienst wil halen.

Enjoy communication
That’s out of this world

Met het Internet Stars pakket maakt u altijd gebruik van de nieuwste technologie. Het Internet Stars pakket stelt u in staat om probleemloos te internetten, e-mailen en streamen op zeer hoge snelheid Down én Up. En in combinatie met de AVM Fritz!Box router die u in bruikleen krijgt, bent u altijd voorzien van de beste verbinding mogelijk.

Uw internetverbinding wordt op locatie geïnstalleerd door één van onze gespecialiseerde monteurs. Onze monteur zal er voor zorgen dat u het maximale uit uw internetverbinding kan halen en een WiFi check uitvoeren zodat uw verbinding overal op locatie bereikbaar is. Optioneel kunt u een WiFi versterken toevoegen aan uw pakket om uw bereik nog verder uit te breiden.

Bij al onze diensten heeft u online inzage in uw facturen en verkeerskosten via een online portal. En al uw kosten worden overzichtelijk op één factuur weergegeven. Wel zo gemakkelijk.

Internet Stars van Message To The Moon

Slechts €45 per maand

 • 200 Mbit/s Down en 100 Mbit/s Up

 • Maak gebruik van Fiber to the Home

 • Internet en e-mail

 • Streamen en uploaden

 • AVM Fritz!Box in bruikleen

 • Korting op telefonie

Offerte aanvragen
Direct bestellen

Details

Onbeperkt internet

Met Internet Stars van Message To The Moon bent u altijd verzekert van een stabiele internetverbinding. Uw internetverbinding loopt over een glasvezelkabel waardoor u ervan verzekert bent dat u het maximale uit de verbinding haalt. Glasvezel kenmerkt zich door hogere snelheden en een simultane download en upload snelheid. Met Internet Stars kunt u onbeperkt gebruik maken van internet op uw locatie. En dankzij de snelheid van 200Mbit/s Down en 100Mbit/s Up over glasvezel is uw verbinding snel genoeg om al uw e-mails en webpagina’s snel te laden. En tegelijkertijd onbezorgd te kunnen streamen en uw bestanden met hoge snelheid te uploaden. Kortom, u zult nooit meer beperkt worden door uw internetsnelheid!

Heeft u een hogere snelheid nodig? Kijk dan hier voor ons glasvezelaanbod met een snelheid tot 500Mbit/s Down en 500Mbit/s Up (doe de postcodecheck of vraag onze medewerkers naar de beschikbaarheid op uw locatie).

99,9% storingsvrij

U leest het goed, 99,9% storingsvrij. Dat betekent dat u (bijna) nooit storing heeft, en voor het geval u toch eens storing krijgt, kunt u zichzelf verzekeren van een internetverbinding dankzij onze extra back-up verbindingen. Zo weet u zeker dat u nooit zonder internet komt te zitten!

Internet + Telefonie

Dankzij de internetverbinding van Message To The Moon komt er HD-telefonie beschikbaar. Met telefonie van Message To The Moon belt u altijd met HD kwaliteit naar wie en wanneer u wilt. U bent dus verzekert van een goede en stabiele verbinding met uitstekende belkwaliteit. U kunt onbeperkt bellen op basis van fair use. Meer info over onze Fair Use Policy vindt u hier.

Neemt u telefonie in combinatie met internet, geniet u van grote kortingen!  Zie hieronder de prijzen voor het toevoegen van een telefoniepakket.

Sky: €10 maar €5 p/m (excl gebruiker a €15 p/m)
Moon: €25 maar €15 p/m (excl gebruiker a €15 p/m)
Stars: €40 maar €20 p/m (eexcl gebruiker a €15 p/m)

Onbezorgd overstappen

U betaalt éénmalig €95 aansluitkosten voor een volledige overstap van uw huidige verbindingen naar Message To The Moon. Daarnaast komt een monteur bij u op locatie om uw diensten aan te sluiten. Hiermee kunnen we kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. En onze monteur gaat pas weg als alles écht naar behoren werkt (en daar hoort dus ook een wifi check bij!). Daarnaast krijgt u jaarlijks een servicebezoek van één van onze monteurs om een servicecheck uit te voeren. Want wij begrijpen dat uw bereikbaarheid noodzakelijk is voor uw onderneming.

De monteurs van Message To The Moon zijn gespecialiseerd in het opleveren van telecomdiensten en doen dan ook hun uiterste best om u te helpen. En daar zijn wij erg trots op. En onze monteurs ook. Dat ziet u terug in de service die onze monteurs leveren.

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800. Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen naar info@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Voor technische ondersteuning kunt u terecht bij support@messagetothemoon.nl. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Extra opties

Neem naast uw nieuwe internetverbinding ook telefonie. Dankzij uw nieuwe verbinding is telefonie met HD kwaliteit (VoIP) mogelijk. Bestelt u telefonie bij uw internetverbinding krijgt u tevens extra korting op uw basisabonnement exclusief gebruiker.

Zie hieronder uw besparing per abonnement als u kiest voor telefonie naast uw internetverbinding:

Sky: €10 maar €5 p/m
Moon: €25 maar €15 p/m
Stars: €40 maar €20 p/m

Om uw nieuwe internetsnelheid maximaal te benutten kunt u gebruik maken van onze laptops. Wij leveren een laptop inclusief domeinnaam naar keuze, e-mailadres, reparatie, onderhoud en supersnelle service. Zo heeft u geen omkijken naar uw laptop en bent u verzekert van een kwalitatief product. U zult nooit meer zo productief werken!

Onze laptops worden standaard met minimaal een Intel Core i5 processor en 500Gb opslag geleverd. Overige specificaties verschillen per product.

Een website is uw digitale aanspreekpunt en u wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Met Message To The Moon Webhosting bouwt u in een mum van tijd uw eigen website die volledig naar uw wens is in te richten. Voor het starten van een website heeft u naast een domeinnaam (bijvoorbeeld www.bakkerijgroot.nl) ook een webhosting server nodig. Met WordPress of Joomla bouwt u eenvoudig uw website die u direct live kunt zetten. Technische kennis is hier niet bij nodig. Mocht u liever hulp krijgen van ons, Message To The Moon staat u waar nodig bij met raad en daad.

Nog geen domein? Ook dat kan bij Message To The Moon. Voor slechts €2,95 per jaar verzekeren wij uw domein! Kijk hiervoor op Domein.

Naast een lokale back-up van uw gegevens is een online back-up cruciaal. Stel dat u van de ene op de andere dag niet meer bij uw gegeven kan? Dat zou catastrofaal voor uw onderneming kunnen zijn. Om u te beschermen bieden we u Online Back-up aan. Voor slechts €5 per maand kunt u 100GB aan data opslaan bij een ISO-gecertificeerd datacenter in Nederland. En voor €25 per maand kunt u onbeperkt uw gegevens opslaan op dezelfde server. Uw data verlaat Nederland niet en dankzij een unieke sleutelcode heeft u volledige controle over wie er toegang heeft tot uw data.

Dankzij de extra Back-up verbinding heeft u naast uw huidige verbinding altijd een back-up. Mocht er storing zijn, schakelt uw modem over naar een draadloze verbinding waardoor u in verbinding blijft. U kunt dus ongestoord door blijven werken, ook bij grote storingen!

Een gescheiden WiFi netwerk voor u en uw gasten. Zo houdt u uw netwerk beveiligd en alleen toegankelijk voor wie u wilt dat toegang heeft en kunnen uw gasten gemakkelijk gebruik maken van het aparte netwerk.

Hoewel de geleverde router, de AVM Fritz!Box een zeer goed WiFi signaal afgeeft, kan het zijn dat u meer nodig heeft. In zo’n geval is een WiFi versterker de uitkomst. En voor slechts €5 per maand heeft u al een WiFi versterker om ook in de verste uithoeken van uw kantoor de WiFi optimaal te ontvangen.

Het is fijn om te weten dat u op uw locatie goed bereikbaar bent, maar nog fijner om te weten dat u ook onderweg optimaal bereikbaar bent. Met een van onze Data-Only abonnementen heeft u internet voor onderweg. U krijgt een 4G simkaart speciaal voor uw tablet of laptop. Ideaal voor op locatie bij de klant of bijvoorbeeld als u aan het reizen bent.

We bieden verschillende pakketten aan:

 • 1Gb €8 p/m
 • 5Gb €12,50 p/m
 • 10Gb €17,50 p/m
 • Onbeperkt €25 p/m

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Ontvang meer informatie

Laat uw email adres achter en wij sturen u een overzichtelijke brochure toe.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Corporate
maatwerk

088 8000800

Speciaal voor grote organisaties verzorgen wij op maat gemaakte oplossingen. Neem contact op met uw Corporate Account Manager om de wensen door te nemen.

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland

Opzoek naar MTTM.nl? U zit goed hoor!
MTTM.nl gaat vanaf heden door het leven als Message To The Moon. Voor u verandert er niets, alléén de naam.

 

Om u beter te helpen, vragen we u uw bedrijfsnaam op te geven.
Dan zoeken wij uw gegevens erbij en kunnen we u optimaal van dienst zijn!