Telefonie & Internet Glasvezel Sky

Speciaal voor MKB’ers die niet op internet willen wachten

Astronaut-allesin1

Telefonie & Internet Glasvezel Sky

Speciaal voor MKB’ers die niet op internet willen wachten

Telefonie &
glasvezelinternet

Geniet van extra voordeel met ons Telefonie & Internet Glasvezel Sky pakket voor telefonie en glasvezel internet. Dit pakket is speciaal samengesteld voor MKB’ers die gebruik willen maken van supersnel glasvezelinternet. U wordt aangesloten op een supersnelle glasvezelverbinding met 100 Mbps Up en Down. Daarnaast belt u met uw vaste telefonie in HD kwaliteit en onbeperkt. Het complete pakket wordt voor u op locatie geïnstalleerd door één van onze monteurs. En dit alles tegen het zeer scherpe tarief van €351,50- per maand bij 5 gebruikers.

Bij al onze diensten heeft u inzage in uw facturen en verkeerskosten via de online portal. Al uw kosten worden overzichtelijk op één factuur weergegeven. Wel zo gemakkelijk.

Telefonie & Internet Glasvezel Sky

Slechts €351,50 per maand bij 5 gebruikers

 • Vaste telefonie
  Onbeperkt bellen
  Inclusief 10 toestellen

 • Telefooncentrale Sky
  Rapportages bekijken
  Pauzeren
  Wachtrij
  Whisper
  Nummer blokkeren
  Voice2email
  Welkomsttekst

 • Internet Glasvezel 1:1
  Onbeperkt internet
  100 Mbps Down én Up

Internet+bellen

Details

Wat krijgt u bij Telefonie & Internet Glasvezel Sky van Message To The Moon?

Het Telefonie & Internet Glasvezel Sky pakket is speciaal voor MKB’ers. Hiermee heeft u toegang tot een telefoonlijn, telefooncentrale en glasvezelinternet. Ideaal voor een vliegende start van uw onderneming. Wilt u meer gebruikers? Dan kan dat natuurlijk ook. Voor slechts €15 per maand kunt u één extra gebruiker aansluiten. U krijgt dan een extra telefoonlijn waarmee eveneens onbeperkt gebeld kan worden. U kunt zo veel gebruikers aansluiten als u wilt. De mogelijkheden zijn oneindig!

Onbeperkt vast bellen

Met Telefonie & Internet Glasvezel Sky belt u altijd met HD kwaliteit naar wie en wanneer u wilt met de te ontvangen toestellen: 1 receptietoestel, 1 draadloos toestel en 3 bureautoestellen. Onze aansluitingen behoren tot de betrouwbaarste van Nederland. U bent verzekerd van een goede en stabiele verbinding met uitstekende belkwaliteit. Onbeperkt bellen bij Message To The Moon is op basis van onze Fair Use Policy. Meer info over onze Fair Use Policy vindt u hier.

Telefonie inclusief Sky telefooncentrale

Bij al onze telefoonaansluitingen komt een online telefooncentrale. In deze centrale worden een aantal opties voor u aangeboden waarmee u gemakkelijk uw telefooncentrale kunt beheren. Alle gebruikers maken gebruik van dezelfde online telefooncentrale, deze is voor uw gehele onderneming ingeregeld. Voor Telefonie & Internet Glasvezel Sky zijn dat de volgende opties:

 • Welkomstboodschap
 • Wachtmuziek
 • Openingstijdentabel
 • Meldtekst buiten openingstijden
 • Doorschakelen bij in gesprek

Onbeperkt internetten met glasvezel internet

Onbeperkt en supersnel glasvezel internet. Bij Telefonie & Internet Glasvezel Sky leveren we internet met snelheden van 100Mbps Down en Up. Meer dan genoeg voor al uw internettaken en snel genoeg om intensieve gebruikers te voorzien van een snelle verbinding. U krijgt áltijd een AVM Fritz!Box om uw verbinding en bereik te garanderen. Wel zo betrouwbaar.

Internet+bellen

Onbezorgd overstappen

U betaalt éénmalig €95 aansluitkosten voor een volledige overstap van uw huidige verbindingen naar Message To The Moon. Daarnaast komt een monteur bij u op locatie om uw diensten aan te sluiten. Hiermee kunnen we kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. En onze monteur gaat pas weg als alles écht naar behoren werkt (en daar hoort dus ook een wifi check bij!). Daarnaast krijgt u jaarlijks een servicebezoek van één van onze monteurs om een servicecheck uit te voeren. Want wij begrijpen dat uw bereikbaarheid noodzakelijk is voor uw onderneming.

De monteurs van Message To The Moon zijn gespecialiseerd in het opleveren van telecomdiensten en doen dan ook hun uiterste best om u te helpen. En daar zijn wij erg trots op. En onze monteurs ook. Dat ziet u terug in de service die onze monteurs leveren.

Internet+bellen

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800. Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen naar info@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Voor technische ondersteuning kunt u terecht bij support@messagetothemoon.nl. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier

Internet+bellen

Extra opties

Wordt nóg beter bereikbaar dan u al bent en verhoog uw omzet gemakkelijk met een servicenummer bij Message To The Moon . Kies voor een laagdrempelig 0800 nummer of een omzet verhogend 0900 nummer. Of ga voor een meer landelijke uitstraling met een 085 nummer. Meerdere vestigingen aansluiten? Dan kiest u voor een 088 nummer. Bij Message To The Moon helpen we u graag aan de beste oplossing voor de scherpste prijs. Samen met u zoeken we een nummer uit en richten wij deze volledig in naar uw wensen.
Een website is uw digitale visitekaartje. U wilt dus zeker weten dat alles goed geregeld is. Met Message To The Moon Webhosting bouwt u in een mum van tijd uw eigen website volledig ingericht naar uw wensen. U heeft naast een domeinnaam (bijvoorbeeld www.bakkerijgroot.nl) ook een webhosting server nodig om uw website op te slaan. Daar is website hosting voor. Daarnaast leveren wij u standaard Wordpress of Joomla. Zou bouwt u binnen mum van tijd een mooie website. Technische kennis is hierbij niet nodig. Toch liever hulp? Message To The Moon staat u waar nodig bij met raad en daad. Nog geen domein? Ook die vraagt u gemakkelijk aan bij Message To The Moon . Voor slechts €2,95 per jaar verzekeren wij uw domein! Kijk hiervoor op Domein.
Betalen met de pinpas is populairder dan ooit. Het aantal pintransacties blijft toenemen. Pinnen over IP is een dienst waarbij pinbetalingen afgehandeld worden over het internet in plaats van uw telefoonlijn. Dit maakt uw transacties sneller én stabieler. Met Message To The Moon Pin over IP wordt uw pindata altijd verstuurd via een beveiligde pinverbinding. Deze voldoet aan de laatste security certificeringen. Met Pin over IP garandeert u snelheid en veiligheid van al uw pintransacties.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland