Mobiel beheer

Lees meer over onze nieuwe dienst en mogelijkheden met Mobiel

Astronaut

Mobiel beheer

Lees meer over onze nieuwe dienst en mogelijkheden met Mobiel

Service
thats’s out of this world

U heeft geen zin meer om te zoeken naar het beste abonnement voor uw mobiele telefonie. U wilt een goed toestel, een abonnement waarbij u niet meer betaalt dan u verbruikt en iemand spreken die uw situatie begrijpt wanneer u een vraag heeft. Zonder dat u daarvoor lange tijd in de wacht hoeft te staan. Speciaal voor u hebben wij het Mobiel beheer abonnement!

Het Mobiel beheer abonnement van Message To The Moon is een abonnement waarbij we uw mobiele telefonie voor u beheren. Dit betekent dat we u zo proactief adviseren over uw mobiele abonnement aan de hand van uw verbruik en wensen. U krijgt een persoonlijke accountmanager die u tijdig een aanbod doet voor een abonnement, met of zonder toestel, dat perfect bij uw verbruik aansluit. Daarnaast helpen we u bij vragen en problemen met uw toestel of abonnement. Kortom, compleet ontzorgd voor slechts €0,95 per maand!

  • Krijg direct antwoord op uw vragen

  • Laat ons u adviseren over uw abonnement

  • Krijg een abonnement dat écht bij u past

  • Nooit meer lange wachtrijen voor uw vragen; u krijgt direct een medewerker te spreken
  • Krijg hulp bij al uw vragen over uw mobiele abonnement of toestel
Mobiel Beheer

Slechts €0,95 per maand.

Uw mobiele gegevensUw contactgegevens
Om u nog beter te helpen:Details

Beheer abonnement

Met het Mobiel beheer abonnement van Message To The Moon bent u voor slechts €0,95 per maand voorzien van het gemak van een persoonlijke accountmanager zonder daar een duur abonnement voor af te hoeven sluiten. U krijgt een persoonlijke accountmanager die u graag adviseert en klaar staat om al uw vragen te beantwoorden omtrent mobiele telefonie. En als uw abonnement bijna afloopt, zal uw accountmanager contact met u opnemen zodat u tijdig een vervangend abonnement vindt voor uw mobiele telefonie. Een abonnement dat echt bij uw verbruik past. Kortom, u krijgt de voordelen van een accountmanager, ook bij één abonnement.

Naast het adviseren over de beste abonnementen, staan we voor u klaar om u te helpen bij al u vragen over uw mobiele telefonie. Zonder dat u hier lang voor in de wacht hoeft te staan. Bij ons krijgt u direct een expert aan de telefoon die uw vragen voor u beantwoordt. En mocht u er niet direct met onze expert uitkomen, dan zoeken wij het voor u uit en krijgt u alsnog antwoord. Kortom, u wordt altijd geholpen!

*Door gebruik te maken van Mobiel Beheer van Message To The Moon machtigt u Message To The Moon tot het aanvragen, beheren en opzeggen van uw mobiele abonnement bij uw huidige provider.

Toestelservice

Uw toestel laten vallen is een dure grap. Vooral met toestellen die tegenwoordig bijna duizend euro kosten. Daarom bieden we bij Message To The Moon toestelservice. Voor slechts €20 per maand bent u altijd verzekerd van een werkend toestel. In geval van schade ontvangt u een vervangend toestel van ons. En stel er gebeurt niets met uw toestel gedurende 2 jaar? Dan krijgt u een deel van uw betaalde toestelservice bedrag terug in de vorm van tegoed. Met dit tegoed kunt u vervolgens zelf een nieuw toestel uitzoeken in onze shop.

*Prijs is per toestel. Vervangend toestel is een toestel van gelijke waarde en alleen geldig bij een toestelservice abonnement  van minimaal 2 jaar. Het uitkeren van het tegoed vindt plaats op basis van 1 abonnement. Combineren is niet mogelijk. Uitkeren is een minimum van 10% en een maximum van 50%, afhankelijk van de schadevrije periode. Neem voor de complete voorwaarden contact op met een van onze experts.

Los toestel of toestel lease

U kunt bij Message To The Moon kiezen voor een lease structuur of u kunt een toestel kopen. In beide gevallen kunt u altijd kiezen uit de populairste modellen van dit moment. Daarnaast bieden we altijd een concurrerende prijs voor onze toestellen. En speciaal bij Message To The Moon kunt u ook kiezen voor een refurbished toestel. Deze toestellen worden afgeleverd met minimaal 3 maanden garantie en zijn een stuk voordeliger geprijsd dan nieuwe toestellen. Mocht er na 3 maanden nog iets kapot gaan, repareren wij uw toestel voor u tegen inkoopprijzen. Dat is de service van Message To The Moon.

Bent u benieuwd wat Message To The Moon nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze experts. Zij adviseren u graag bij het zoeken naar het toestel dat het beste bij u past.

mobile-illustration

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800 of stuur een e-mail naar sales@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen en technische ondersteuning.

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier

mobile-illustration

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland