INGEO nummers

Een geografisch nummer in elk land

telefonie-cosmos

INGEO nummers

Een geografisch nummer in elk land

Intelligent geografisch nummer
Uw internationale business in een lokaal jasje

Een INGEO-nummer staat voor een Intelligent Geografisch nummer. Een lokaal nummer in een land en regio naar keuze. Het voordeel van een geografisch nummer is dat het netnummer uit een specifiek geografisch gebied komt. U geeft uw klanten dus de ervaring van lokaal bellen, terwijl u niet in dat land gevestigd bent. Buitenlandse nummers geven uw organisatie een internationale uitstraling. Ideaal voor ondernemers met grensoverschrijdende ambities!

Hoe het werkt
Samen met u zoeken we naar het nummer dat het beste bij u en uw onderneming past en zorgen ervoor dat deze in de landen beschikbaar is waar u wilt. Dit wordt gedaan door middel van een intakeformulier waar u zelf aangeeft in welk land u bereikbaar wilt zijn. Mocht u al een beschikbaar nummer op het oog hebben activeren wij deze voor u en stellen we samen met u uw telefooncentrale in.

Een INGEO-nummer bij Message To The Moon

Vanaf €45 per maand

  • Volledig ingerichte telefooncentrale

  • Een lokaal telefoonnummer, in het buitenland

  • De beller belt tegen het lokale tarief

  • Veel verschillende nummerreeksen

Direct bestellen
illustration-servicenummers

Details

Voor wie is een INGEO nummer interessant?

Een INGEO-nummer is interessant voor bedrijven die ook in het buitenland actief zijn met werkzaamheden en hier graag een lokale uitstraling willen hebben. Ook voor grensbedrijven kan een INGEO-nummer van het naastgelegen land interessant zijn. Zo betalen de klanten met een buitenlands nummer geen internationale gesprekskosten.

Geniet van de vele functies

U kunt net als uw nationale servicenummer uw internationale servicenummer volledig naar wens inrichten. U stelt gemakkelijk een postcoderoutering of keuzemenu in. Zo weet u zeker dat alle bellers direct bij de juiste afdeling terechtkomen.

Bekijk hier de functies van onze Online Telefooncentrale!

Werkt met uw huidige telefoons

Voor uw eigen internationale nummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan en wij doen de rest. Heeft u momenteel een geografisch nummer dat u graag wenst te behouden? Message To The Moon kan uw nummer ook voor u migreren.

Tarieven

Onze tarievenlijst kunt u hier vinden. Voor een uitgebreide offerte kunt u contact opnemen met ons.

illustration-servicenummers

Verhuizen

Wilt u uw servicenummer naar Message To The Moon verhuizen? Dat kan en is gemakkelijk en snel geregeld bij Message To The Moon. U vult uw gegevens in het formulier in en wij nemen contact met u op om de eventueel benodigde gegevens aan te vullen. Vervolgens zorgen wij dat uw telefoonnummer van uw huidige provider wordt overgezet naar Message To The Moon en richten wij samen met u uw telefooncentrale in. U hoeft hier verder zelf niets voor te doen! Wel zo gemakkelijk.

Voor het overdragen van uw nummer kunt u hier terecht:
https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/telefoonnummers/telefoonnummers-aanvragen/formulieren/overdracht-van-nummers

Of voor het verhuizen van uw nummer naar Message To The Moon kunt u hier terecht:

Verhuizen
illustration-servicenummers

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800. Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen naar sales@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

illustration-servicenummers

Extra opties

Zorg dat u nooit meer een gesprek mist met de telefonie van Message To The Moon. Met telefonie van Message To The Moon belt u met HD kwaliteit (VoIP). En voor slechts €25 per maand belt u al onbeperkt. Tevens kunt u uw servicenummer gemakkelijk op deze nieuwe verbinding uit laten komen en dankzij de integratie van de telefooncentrale van uw servicenummer en uw telefonie is dit gemakkelijk te beheren.

Voeg telefonie gemakkelijk aan uw bestelling toe of kijk hier voor het pakket dat bij u past.

Maak optimaal gebruik van uw servicenummer met de beste telefonie voor onderweg. Dat is mobiel van Message To The Moon. Bij Message To The Moon bieden we mobiele telefonie over verschillende netwerken, zo weet u zeker dat u altijd bereik heeft. En dankzij ons unieke beheerabonnement betaalt u nooit meer dan nodig is en krijgt u het beste advies. U heeft al een sim-only voor slechts €11,99 per maand.

Voeg gemakkelijk een sim-only toe of kijk hier voor het pakket dat bij u past.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland