ITFS nummers

Een lokaal servicenummer in het buitenland

telefonie-cosmos

ITFS nummers

Een lokaal servicenummer in het buitenland

Internationaal ITFS nummer
Uw internationale business in een lokaal jasje

Internationaal bereikbaar zijn kan met een ITFS-nummer, ook wel bekend als een groen nummer. ITFS staat voor International FreePhone-(Service)number. Deze nummers zijn te vergelijken met een gratis 0800-nummer zoals we dat in Nederland kennen. Ideaal voor servicedoeleinden en laagdrempelig om uw onderneming gemakkelijk internationaal op de kaart te zetten. Per land wordt er wel een andere cijfercombinatie gebruikt. Hierdoor is het nummer lokaal goed herkenbaar als gratis nummer.

Een ITFS of UIFN nummer
Een ITFS-nummer is, net als een UIFN-nummer, een gratis nummer voor de klant. Echter, een UIFN (00800) nummer is wereldwijd bereikbaar en voor iedereen hetzelfde. Een ITFS-nummer is in één land bereikbaar en heeft daardoor een meer lokaal karakter.

Hoe het werkt
Samen met u zoeken we naar het nummer dat het beste bij u en uw onderneming past en zorgen ervoor dat deze in de landen beschikbaar is waar u wilt. Dit wordt gedaan door middel van een intakeformulier waar u zelf aangeeft in welk land u bereikbaar wilt zijn. Mocht u al een beschikbaar nummer op het oog hebben activeren wij deze voor u en stellen we samen met u uw telefooncentrale in.

Bekijk hier de functies van onze Online Telefooncentrale!

Een ITFS-nummer bij MTTM

Vanaf €45 per maand

  • Volledig ingerichte telefooncentrale

  • Een lokaal servicenummer, in het buitenland

  • Per land een ander lokale cijfercombinatie

  • Gratis voor de beller

  • Vergelijkbaar met het Nederlandse 0800 nummer

Direct bestellen
illustration-servicenummers

Details

Voor wie is een ITFS nummer interessant?

Voor bedrijven welke in meerdere landen producten en/of diensten levert. U biedt uw klanten in andere landen de mogelijkheid om een gratis nummer te bellen zonder dat u hier gevestigd bent. Dit maakt dat uw onderneming laagdrempelig bereikbaar is en u snel in contact kunt treden met lokale klanten.

Geniet van de vele functies

U kunt net als uw nationale servicenummer uw internationale servicenummer volledig naar wens inrichten. U stelt gemakkelijk een postcoderoutering of keuzemenu in of een combinatie van de vele andere mogelijkheden. Zo weet u zeker dat uw bellers direct bij de juiste afdeling terechtkomen. Wij helpen u graag met het compleet inrichten van uw internationale telefooncentrale.

Werkt met uw huidige telefoons

Voor uw eigen internationale nummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. U ontvangt uw telefonie vertrouwd op uw vaste toestel of dynamisch op uw mobiel. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan en wij doen de rest.

Tarieven

Omdat de tarieven per land verschillen, is het moeilijk te bepalen wat de kosten zijn. Voor een uitgebreide offerte kunt u contact opnemen met ons.

illustration-servicenummers

Verhuizen

Wilt u uw servicenummer naar Message To The Moon verhuizen? Dat kan en is gemakkelijk en snel geregeld bij Message To The Moon. U vult uw gegevens in het formulier in en wij nemen contact met u op om de eventueel benodigde gegevens aan te vullen. Vervolgens zorgen wij dat uw telefoonnummer van uw huidige provider wordt overgezet naar Message To The Moon en richten wij samen met u uw telefooncentrale in. U hoeft hier verder zelf niets voor te doen! Wel zo gemakkelijk.

Voor het overdragen van uw nummer kunt u hier terecht:
https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/telefoonnummers/telefoonnummers-aanvragen/formulieren/overdracht-van-nummers

Of voor het verhuizen van uw nummer naar Message To The Moon kunt u hier terecht:

Verhuizen
illustration-servicenummers

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800. Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen naar sales@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

illustration-servicenummers

Extra opties

Zorg dat u nooit meer een gesprek mist met de telefonie van Message To The Moon. Met telefonie van Message To The Moon belt u met HD kwaliteit (VoIP). En voor slechts €25 per maand belt u al onbeperkt. Tevens kunt u uw servicenummer gemakkelijk op deze nieuwe verbinding uit laten komen en dankzij de integratie van de telefooncentrale van uw servicenummer en uw telefonie is dit gemakkelijk te beheren.

Voeg telefonie gemakkelijk aan uw bestelling toe of kijk hier voor het pakket dat bij u past.

Maak optimaal gebruik van uw servicenummer met de beste telefonie voor onderweg. Dat is mobiel van Message To The Moon. Bij Message To The Moon bieden we mobiele telefonie over verschillende netwerken, zo weet u zeker dat u altijd bereik heeft. En dankzij ons unieke beheerabonnement betaalt u nooit meer dan nodig is en krijgt u het beste advies. U heeft al een sim-only voor slechts €11,99 per maand.

Voeg gemakkelijk een sim-only toe of kijk hier voor het pakket dat bij u past.

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland