Premium Rate nummers

Verdien geld met uw servicenummer internationaal

Premium Rate nummers

Verdien geld met uw servicenummer internationaal

Premium Rate nummers
Genereer internationaal inkomsten met uw telefoonnummer

Wilt u op internationaal niveau servicenummers waarvoor u een vergoeding vraagt aan uw klanten? Dan bent u op zoek naar een Premium Rate nummer. Dit is een telefoonnummer vergelijkbaar met een Nederlands 0900-nummer, de nummers verschillen echter wel per land. Let dus goed op in welk land u uw nummer bereikbaar wilt hebben. Bij Message To The Moon hebben wij meer dan 57 landen beschikbaar.

Hoe het werkt
Samen met u zoeken we naar het nummer dat het beste bij u en uw onderneming past en zorgen ervoor dat deze in de landen beschikbaar is waar u wilt. Dit wordt gedaan door middel van een intakeformulier waar u zelf aangeeft in welk land u bereikbaar wilt zijn. Mocht u al een beschikbaar nummer op het oog hebben activeren wij deze voor u en stellen we samen met u uw telefooncentrale in.

Een Premium Rate nummer bij Message To The Moon

Vanaf €45 per maand

  • Volledig ingerichte telefooncentrale

  • Een lokaal servicenummer, in het buitenland

  • U bepaalt wat de beller betaalt

  • Vergelijkbaar met de Nederlandse 0900 nummers

  • Veel verschillende nummerreeksen

Offerte aanvragen
Direct bestellen

Details

Voor wie is een Premium Rate nummer interessant?

Een Premium Rate nummer is interessant voor bedrijven die hun klanten uit het buitenland tegen een verhoogd tarief het nummer laten bellen. Op deze manier worden de kosten voor een internationaal nummer gedrukt of kan geld worden verdiend met het telefoonnummer.

Geniet van de vele functies

U kunt net als uw nationale servicenummer uw internationale servicenummer volledig naar wens inrichten. Wij helpen u hier graag bij zodat u zeker weet dat u de opties krijgt die u echt gaat gebruiken. U stelt gemakkelijk een postcoderoutering of keuzemenu in. Zo weet u zeker dat alle bellers direct bij de juiste afdeling terechtkomen.

Werkt met uw huidige telefoons

Voor uw eigen internationale nummer heeft u geen nieuw toestel of andere telefoonlijn nodig. Zo kunt u uw telefoonnummer vertrouwd uit laten komen op uw vaste telefoon of dynamisch op uw mobiele telefoon. U geeft aan op welk toestel uw nummer moet overgaan en wij doen de rest.

Verhuizen

Wilt u uw servicenummer naar Message To The Moon verhuizen? Dat kan en is gemakkelijk en snel geregeld bij Message To The Moon. U vult uw gegevens in het formulier in en wij nemen contact met u op om de eventueel benodigde gegevens aan te vullen. Vervolgens zorgen wij dat uw telefoonnummer van uw huidige provider wordt overgezet naar Message To The Moon en richten wij samen met u uw telefooncentrale in. U hoeft hier verder zelf niets voor te doen! Wel zo gemakkelijk.

Voor het overdragen van uw nummer kunt u hier terecht:
https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/telecommunicatie/telefoonnummers/telefoonnummers-aanvragen/formulieren/overdracht-van-nummers

Of voor het verhuizen van uw nummer naar Message To The Moon kunt u hier terecht:

Verhuizen

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800 of stuur een e-mail naar info@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Voor technische ondersteuning kunt u terecht bij support@messagetothemoon.nl, wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier

Extra opties

Zorg dat u nooit meer een gesprek mist met de telefonie van Message To The Moon. Met telefonie van Message To The Moon belt u met HD kwaliteit (VoIP). En voor slechts €25 per maand belt u al onbeperkt. Tevens kunt u uw servicenummer gemakkelijk op deze nieuwe verbinding uit laten komen en dankzij de integratie van de telefooncentrale van uw servicenummer en uw telefonie is dit gemakkelijk te beheren.

Voeg telefonie gemakkelijk aan uw bestelling toe of kijk hier voor het pakket dat bij u past.

Maak optimaal gebruik van uw servicenummer met de beste telefonie voor onderweg. Dat is mobiel van Message To The Moon. Bij Message To The Moon bieden we mobiele telefonie over verschillende netwerken, zo weet u zeker dat u altijd bereik heeft. En dankzij ons unieke beheerabonnement betaalt u nooit meer dan nodig is en krijgt u het beste advies. U heeft al een sim-only voor slechts €11,99 per maand.

Voeg gemakkelijk een sim-only toe of kijk hier voor het pakket dat bij u past.

Een ConnectMeNow button is dé manier om van een bezoeker van uw website een bellende klant te maken. De button legt verbinding tussen de bezoeker van uw website en uw bedrijf. De bezoeker vult zijn nummer in op uw website en met één druk op de knop wordt er direct telefonisch contact gemaakt met de juiste persoon binnen uw organisatie. En deze button of link kunt u op eenvoudige wijze integreren in uw website, pdf documenten en e-mails.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Ontvang meer informatie

Laat uw email adres achter en wij sturen u een overzichtelijke brochure toe.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Corporate
maatwerk

088 8000800

Speciaal voor grote organisaties verzorgen wij op maat gemaakte oplossingen. Neem contact op met uw Corporate Account Manager om de wensen door te nemen.

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland

Opzoek naar MTTM.nl? U zit goed hoor!
MTTM.nl gaat vanaf heden door het leven als Message To The Moon. Voor u verandert er niets, alléén de naam.

 

Om u beter te helpen, vragen we u uw bedrijfsnaam op te geven.
Dan zoeken wij uw gegevens erbij en kunnen we u optimaal van dienst zijn!