SIP trunk

Een SIP Trunk is een softwarematige telefoonlijn. Het grote verschil tussen een SIP Trunk en een telefoonlijn is dat het aantal beschikbare lijnen flexibel kan worden ingesteld. Daarnaast wordt er een gesprek opgezet via Internet (data) in plaats van het ouderwetse telefoonnetwerk.

telefonie-cosmos

SIP trunk

Een SIP Trunk is een softwarematige telefoonlijn. Het grote verschil tussen een SIP Trunk en een telefoonlijn is dat het aantal beschikbare lijnen flexibel kan worden ingesteld. Daarnaast wordt er een gesprek opgezet via Internet (data) in plaats van het ouderwetse telefoonnetwerk.

SIP Trunk
voor VoIP Telefonie

 • Enorme kostenbesparing op maandelijks abonnement

 • Betalen per gebruik

 • Gratis koppeling telefoonnummers
 • Gratis onderling bellen

 • 088, 0800, 0900 en int. nummers rechtstreeks op SIP

 • Geschikt voor alle telefooncentrales die SIP ondersteunen

 • Geschikt voor callcenter en contactcenter

 • Optionele functie SIP Trunk met call recording

Offerte aanvragen
Bestel een internetpakket

Details

Een SIP Trunk is een softwarematige telefoonlijn. Het grote verschil tussen een SIP Trunk en een telefoonlijn is dat het aantal beschikbare lijnen flexibel kan worden ingesteld. Daarnaast wordt er een gesprek opgezet via Internet (data) in plaats van het ouderwetse telefoonnetwerk. De provider zorgt ervoor dat uw gesprekken op het standaard- telefoonnetwerk terecht komen. De meeste moderne telefooncentrales kunnen worden voorzien van deze dienst.

Aanzienlijke besparingen

Met een SIP Trunk van Message To The Moon wordt uw telefooncentrale aangesloten op het telefonienetwerk van Message To The Moon. Hiervoor zijn geen aanpassingen of investeringen nodig, maar het levert wel direct aanzienlijke besparingen op. Alle analoge en ISDN-lijnen worden overbodig terwijl uw huidige telefoon nummers behouden en bereikbaar blijven via de SIP Trunk.

Geschikt voor alle IP-telefooncentrales

Een SIP Trunk (Message To The Moon VoIP) van ons is geschikt voor alle typen telefooncentrales die het SIP-protocol ondersteunen. In bijna alle gevallen wordt SIP ondersteund, waardoor Message To The Moon VoIP eigenlijk geschikt is voor iedere IP-telefooncentrale.

Gratis onderling bellen

Message To The Moon VoIP is extra interessant als u meerdere vestigingen heeft. Met behulp van Message To The Moon VoIP koppelt u al uw vestigingen eenvoudig aan elkaar. Ongeacht het merk van de lokale telefooncentrales. Omdat al uw vestigingen zich vervolgens in één telefonienetwerk bevinden, bellen al uw medewerkers onderling gratis. Dit geldt ook voor een koppeling van Message To The Moon VoIP en onze Hosted VoIP telefooncentrale.

SIP Trunk met Call Recording

Met een SIP Trunk met Call Recording worden alle gesprekken die over deze SIP Trunk worden gevoerd opgeslagen. Op deze manier kunnen afspraken die telefonisch worden gemaakt worden gewaarborgd of kunnen deze worden gebruikt voor trainingsdoeleinden.

De voordelen van Call Recording bij Message To The Moon:

 • Call recording op SIP Trunk
 • Opslag in Cloudomgeving (op Nederlandse servers)
 • Analysesoftware optioneel mogelijk
 • Betaal alleen voor het verbruik

Tarieven SIP Trunk

SIP Trunk 2 lijnen: €5,-
SIP Trunk 5 lijnen: €10,-
SIP Trunk 10 lijnen: €18,-
SIP Trunk 20 lijnen: €45,-
SIP Trunk 30 lijnen: €60,-

SIP Trunk met Call Recording: € 0,005 p/m + Analyse software: € 25,- per maand

Offerte aanvragen
Bestel een internetpakket

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800 of stuur een e-mail naar info@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Voor technische ondersteuning kunt u terecht bij support@messagetothemoon.nl, wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland