Thuis werken met Cloud in Amsterdam

overige-producten-astronaut

Thuis werken in de Cloud

Krachtige Cloudopslag

om te werken in de Cloud

Probeer het nu 6 maanden gratis!

Met onze dienst Cloud in Amsterdam is het mogelijk om:

 • Bestanden in de Cloud op te slaan en vanaf elk apparaat te openen.
 • Direct bestanden te kunnen bewerken in de Cloud met vertrouwde office-programma’s
 • Effectief te kunnen samenwerken met uw collega’s door middel van videobellen in de Cloud

Maakt u gebruik van Microsoft Teams en wilt u extra functionaliteit door uw huidige telefoonnummers te integreren? Klik hier voor de mogelijkheden!

Met onze dienst Cloud in Amsterdam (van Nextcloud) krijgt u bij ons toegang tot uw eigen persoonlijke Cloudomgeving. Hierin slaat u bestanden op bewerkt u deze met de Office programma’s waar u bekend mee bent. Ook kunt u via uw cloudomgeving een videogesprek starten door middel van onze ingebouwde video conference tool!

De eerste 6 maanden mag u dit gratis uitproberen! Na deze 6 maanden betaalt u €5,-  of €10,-  per maand (op basis van het gekozen pakket).

Met Cloud in Amsterdam staat uw data veilig in ons datacenter in, jawel, Amsterdam. Zo blijft uw informatie altijd beschikbaar, waar u ook bent. Naast het opslaan van uw bestanden kunt u vanuit de Cloud direct uw bestanden bewerken met vertrouwde office-programma’s en videobellen met collega’s door middel van onze ingebouwde video conference tool. Naast een module voor video conference bieden wij ook een persoonlijk Conference Call nummer aan voor €5,- per maand om overal en altijd te vergaderen.

Met onze ingebouwde video conference tool nodigt u eenvoudig nieuwe leden uit om mee te doen aan een gesprek. Dit doet u aan de hand van een e-mailadres of een persoonlijke link. U begint het gesprek met één druk op de knop! Zo houdt u makkelijk contact met uw collega’s. U kunt daarnaast ook chatten, bestanden uitwisselen en meekijken op elkaars computer door middel van screen-sharing! Bekijk alle functionaliteiten van videobellen met Cloud in Amsterdam.

Maakt u gebruik van Microsoft Teams en wilt u extra functionaliteit door uw huidige telefoonnummers te integreren? Klik hier voor de mogelijkheden!

 • Altijd en overal toegang tot uw gegevens
 • Altijd een back-up van al uw gegevens
 • Bewerk bestanden overal met online office programma’s

 • Bestandsdeling met alleen toegang voor de door u aangewezen personen

 • Ingebouwde video conference module met scherm delen

 • 24/7 Nederlandstalige ondersteuning
Offerte aanvragen
Direct 6 maanden gratis uitproberen

Sky

0De eerste 6 maanden
 • 100GB opslag
 • Toegang vanaf meerdere apparaten
 • Samenwerken aan bestanden
 • Video conference inclusief schermdelen
 • De eerste 6 maanden gratis! Daarna €5,- per maand

Stars

0De eerste 6 maanden
 • Onbeperkt ruimte (2TB)
 • Toegang vanaf meerdere apparaten
 • Samenwerken aan bestanden
 • Video conference inclusief schermdelen
 • De eerste 6 maanden gratis! Daarna €10,- per maand

Details

Met Cloud in Amsterdam heeft u overal toegang tot uw bestanden, kunt u direct bestanden bewerken met office-programma’s en is het mogelijk om eenvoudig samen te werken met uw collega’s door te videobellen in de Cloud.

Uw data staat veilig in ons datacenter in Amsterdam. Zo verliest u geen bestanden meer en blijft uw informatie altijd beschikbaar. Naast het opslaan van uw bestanden kunt u vanuit onze Cloud direct uw bestanden bewerken met vertrouwde office-programma’s en videobellen met collega’s door middel van onze ingebouwde video conference tool.

Met onze ingebouwde video conference tool nodigt u eenvoudig nieuwe leden om mee te doen aan een gesprek aan de hand van een e-mailadres of een persoonlijke link. U begint het gesprek met één druk op de knop. Zo houdt u makkelijk contact met uw collega’s. U kunt daarnaast ook chatten, bestanden uitwisselen en meekijken op elkaars computer door middel van screen-sharing! Bekijk alle functionaliteiten van videobellen met Cloud in Amsterdam hier.

Vragen

Algemeen

Bij Online back-up worden bestanden van de PC, laptop of server via internet automatisch opgeslagen naar een andere locatie. Alhoewel traditionele methodes, zoals externe discs, heel effectief kunnen zijn, zijn er mensen en apparaten voor nodig om ze uit te voeren. Een online back-up kent deze problemen niet. Bij brand of een andere calamiteit staan de gegevens veilig op de externe locatie.

Met Online back-up slaat u uw belangrijke data op een veilige en externe locatie op. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf altijd operationeel blijft zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Met Online back-up bent u beschermd tegen de gevolgen van diefstal, falende software, menselijke fouten, natuurverschijnselen, computervirussen en hackers.

Specifiek

Uw data is veilig door een online back-up. Om uw gegevens privé te houden, krijgt u een sleutelcode, zodat alleen u en door u geautoriseerde personen hierbij kunnen. Versleuteling zorgt dat uw data onleesbaar wordt opgeslagen. Om de data te kunnen lezen is de versleutelcode nodig die alleen u weet. Ook MTTM kan nooit de inhoud van uw documenten lezen.

Uw data wordt 100% veilig, met een extra kopie, opgeslagen in onze datacentra in Nederland. Deze datacentra zijn beveiligd en voorzien van noodstroom. In iedere situatie blijft uw data veilig voor u opgeslagen en beschikba

Wij raden uw aan om een back-up te maken van alles wat niet vervangbaar is. Voor de meeste mensen betekent dit documenten, foto’s en dingen die u gekocht heeft zoals muziek en films.

In Cloud in Amsterdam kunt u gebruik maken van de gratis video conference functionaliteit waarbij u tevens uw scherm kunt delen. Hoe dit werkt lees u in onze handleiding voor video conference.

Bekijk hier de handleiding voor video conference 

Bestellen & leveren

U ontvangt per e-mail direct een bevestiging van uw bestelling. Binnen enkele dagen daarna ontvangt u een 2e mail met de installatiegegevens en de inloggegevens van uw Online back-up.

Uw data wordt 100% veilig, met een extra kopie, opgeslagen in onze datacentra in Nederland. Deze datacentra zijn beveiligd en voorzien van noodstroom. In iedere situatie blijft uw data veilig voor u opgeslagen en beschikba

Corporate maatwerk

088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland