Internet van Message To The Moon

Speciaal voor de ondernemer die alles uit het internet wil halen

telefonie-cosmos

Internet Glasvezel van Message To The Moon

Speciaal voor de ondernemer die alles uit het internet wil halen

“Don’t tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon”
–  Paul Brandt

Met het VDSL pakket maakt u altijd gebruik van de nieuwste technologie. Onze internetverbindingen stellen u in staat om probleemloos te internetten, e-mailen en streamen. En in combinatie met de AVM Fritz!Box router die u in bruikleen krijgt, bent u altijd voorzien van de beste verbinding mogelijk.

Uw internetverbinding wordt op locatie geïnstalleerd door een van onze gespecialiseerde monteurs. Onze monteur zal er voor zorgen dat u het maximale uit uw internetverbinding kan halen en een WiFi check uitvoeren zodat uw verbinding overal op locatie bereikbaar is. Optioneel kunt u een WiFi versterken toevoegen aan uw pakket om uw bereik nog verder uit te breiden.

Bij al onze diensten heeft u inzage in uw facturen en verkeerskosten via een online portal. En al uw kosten worden overzichtelijk op één factuur weergegeven. Wel zo gemakkelijk.

Vraag een offerte aan
VDSL-verbinding

€39,- per maand

U ontvangt:

  • Internetverbinding met een snelheid van 100 Mbit/s Down | 10 Mbit/s Up
  • Backup 4G verbinding t.w.v. €15,- per maand.
  • Dedicated IP adres t.w.v. €1,- per maand.
  • AVM Fritz!Box Modem t.w.v. €229,- per maand.
  • Pin/Alarm/Spraak geschikt t.w.v. €9.95 per maand.
Uw gegevensDetails

Onbeperkt internet

Met VDSL van Message To The Moon bent u altijd verzekerd van een stabiele internetverbinding. U kunt onbeperkt gebruik maken van internet op uw locatie. En dankzij de snelheid van 100Mbit/s Down en 10Mbit/s Up over koper is uw verbinding snel genoeg om al uw e-mails en webpagina’s snel te laden. En tegelijkertijd onbezorgd te kunnen streamen. Laat uw internetsnelheid nooit meer de reden zijn dat u vertraagt!

99,9% uptime

Dat betekent dat u (bijna) nooit storing heeft, en voor het geval u toch eens storing krijgt, kunt u zichzelf verzekeren van een internetverbinding dankzij onze extra back-up verbindingen. Zo weet u zeker dat u nooit zonder internet komt te zitten!

Internet

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800. Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen naar sales@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Internet

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Weesperplein 4B, Amsterdam
Nederland