Cloud in Amsterdam

overige-producten-astronaut

Cloud in Amsterdam

Krachtige Cloudopslag

Voor werken in de cloud

Overal toegang tot uw bestanden. direct bestanden bewerken met office-programma’s en samenwerken met uw collega’s in de Cloud? Dat kan met Cloud in Amsterdam (Nextcloud).

En wat gebeurt er als u van de één op andere dag niet meer bij uw bestanden kunt of dat deze zelfs helemaal van de aardbodem zijn verdwenen? Naast het belang van een lokale back-up is het een absolute noodzaak om uw belangrijke data op een veilige externe locatie op te slaan. Zo verliest u geen bestanden meer en uw informatie blijft altijd beschikbaar. Ook na bijvoorbeeld brand, diefstal of crash van uw pc of laptop.

Met Cloud in Amsterdam van Nextcloud heeft u ook standaard toegang tot onze video conference tool. Nodig eenvoudig nieuwe leden uit aan de hand van een e-mailadres en begin het gesprek met één druk op de knop. Zo houdt u makkelijk contact met uw collega’s. U kunt daarnaast ook makkelijk informatie uitwisselen en meekijken op elkaars computer door middel van screen-sharing!

 • Altijd en overal toegang tot uw gegevens
 • Altijd een back-up van al uw gegevens
 • Bewerk bestanden overal met online office programma’s

 • Bestandsdeling met alleen toegang voor de door u aangewezen personen

 • Ingebouwde video conference module met scherm delen

 • 24/7 Nederlandstalige ondersteuning

Sky

5Per maand
 • 100GB opslag
 • Toegang vanaf meerdere apparaten
 • Samenwerken aan bestanden
 • Video conference inclusief schermdelen

Stars

10Per maand
 • Onbeperkt ruimte (2TB)
 • Toegang vanaf meerdere apparaten
 • Samenwerken aan bestanden
 • Video conference inclusief schermdelen

Details

Wat gebeurt er als u van de één op andere dag niet meer bij uw bestanden kunt of dat deze zelfs helemaal van de aardbodem zijn verdwenen? Naast het belang van een lokale back-up is het een absolute noodzaak om uw belangrijke data op een veilige externe locatie op te slaan. Zo verliest u geen bestanden meer en uw informatie blijft altijd beschikbaar. Ook na bijvoorbeeld brand, diefstal of crash van uw pc of laptop.

Uw bestanden worden veilig opgeslagen in een ISO-gecertificeerd datacenter in Nederland. Door een unieke sleutelcode hebben alleen u en de door u aangewezen personen toegang tot uw data. Niemand anders kan bij uw bestanden.

Vragen

Algemeen

Bij Online back-up worden bestanden van de PC, laptop of server via internet automatisch opgeslagen naar een andere locatie. Alhoewel traditionele methodes, zoals externe discs, heel effectief kunnen zijn, zijn er mensen en apparaten voor nodig om ze uit te voeren. Een online back-up kent deze problemen niet. Bij brand of een andere calamiteit staan de gegevens veilig op de externe locatie.

Met Online back-up slaat u uw belangrijke data op een veilige en externe locatie op. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf altijd operationeel blijft zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Met Online back-up bent u beschermd tegen de gevolgen van diefstal, falende software, menselijke fouten, natuurverschijnselen, computervirussen en hackers.

Specifiek

Uw data is veilig door een online back-up. Om uw gegevens privé te houden, krijgt u een sleutelcode, zodat alleen u en door u geautoriseerde personen hierbij kunnen. Versleuteling zorgt dat uw data onleesbaar wordt opgeslagen. Om de data te kunnen lezen is de versleutelcode nodig die alleen u weet. Ook MTTM kan nooit de inhoud van uw documenten lezen.

Uw data wordt 100% veilig, met een extra kopie, opgeslagen in onze datacentra in Nederland. Deze datacentra zijn beveiligd en voorzien van noodstroom. In iedere situatie blijft uw data veilig voor u opgeslagen en beschikba

Wij raden uw aan om een back-up te maken van alles wat niet vervangbaar is. Voor de meeste mensen betekent dit documenten, foto’s en dingen die u gekocht heeft zoals muziek en films.

In Cloud in Amsterdam kunt u gebruik maken van de gratis video conference functionaliteit waarbij u tevens uw scherm kunt delen. Hoe dit werkt lees u in onze handleiding voor video conference.

Bekijk hier de handleiding voor video conference 

Bestellen & leveren

U ontvangt per e-mail direct een bevestiging van uw bestelling. Binnen enkele dagen daarna ontvangt u een 2e mail met de installatiegegevens en de inloggegevens van uw Online back-up.

Uw data wordt 100% veilig, met een extra kopie, opgeslagen in onze datacentra in Nederland. Deze datacentra zijn beveiligd en voorzien van noodstroom. In iedere situatie blijft uw data veilig voor u opgeslagen en beschikba

Corporate maatwerk

+31 088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland