Online Telefooncentrale (Hosted VoIP)

Een volledig ontzorgde online telefooncentrale met Hosted VoIP.
Uw online telefooncentrale wordt compleet geïnstalleerd, ingeregeld én onderhouden door onze experts.

Astronaut

Onbeperkt bellen naar vast en mobiel met onze online telefooncentrale (Hosted VoIP)

Onze telefoniepakketten zijn op maat gemaakt. Of u nou ZZP’er bent of een grootschalige onderneming heeft, wij hebben altijd het perfecte telefoniepakket voor u. Wij bieden namelijk geen vaste pakketten aan, maar kijken naar wat u echt nodig heeft. Met onze betrouwbare diensten maakt u altijd gebruik van de nieuwste VoIP technologie en heeft u online inzage in uw facturen en verkeerskosten. Al uw kosten worden overzichtelijk op één factuur weergegeven. Wel zo gemakkelijk.

Uw eigen online telefooncentrale

Bij Message To The Moon beheert u uw online telefooncentrale eenvoudig zelf met uw persoonlijke login. Uw online telefooncentrale is inclusief verschillende functies zoals een welkomsttekst en wachtmuziek. Zo kunt u uw telefonie volledig naar uw eigen wensen inrichten. Klik hier voor het volledige overzicht van de functies van de online telefooncentrale.

U kunt uw telefooncentrale ook uitbreiden met Postcoderoutering, CRM koppeling en Voice Recognition. Met Postcoderoutering worden uw bellers op basis van hun postcode doorgeschakeld. Dit is ontzettend handig als u bijvoorbeeld meerdere vestigingen in verschillende steden heeft. Met de CRM koppeling kunt u uw online telefooncentrale eenvoudig koppelen met uw CRM systeem. Dit is handig als u met een vast CRM systeem werkt. Voice Recognition zorgt ervoor dat routeren nóg makkelijker wordt. De Voice Recognition technologie zorgt er namelijk voor dat aan de hand van een antwoord van de beller, hij of zij doorgeschakeld wordt naar de juiste persoon of afdeling. Postcoderoutering, CRM koppeling en Voice Recognition kosten ieder €25,- per maand.

Hosted VoIP

Bij Message To The Moon wordt uw online telefooncentrale volledig voor u uit handen genomen. Eén van onze gespecialiseerde monteurs komt bij u langs om uw online telefooncentrale te installeren. Maar daar stopt Message To The Moon niet. Wij onderhouden uw online telefooncentrale namelijk ook. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat alle updates op tijd worden uitgevoerd en dat uw online telefooncentrale altijd online is. U wordt daardoor volledig ontzorgt. Dit wordt ook wel Hosted VoIP genoemd.

Met de online telefooncentrale belt u via een telefooncentrale uit de Cloud. Oftewel, via het internet. U heeft dus geen fysieke telefooncentrale nodig. Uw toestellen kunt u direct aan uw internetverbinding aansluiten. Heeft u telefoontoestellen nodig? Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit meerdere telefoontoestellen van YeaLink en Gigaset. Deze kunt u bij uw online telefooncentrale afnemen of via onze webshop bestellen. Indien u de toestellen bij uw online telefooncentrale wilt afnemen, kunt u dit aangeven in het bestelformulier. Eén van onze supportmanagers neemt na uw bestelling contact met u op over het aantal toestellen. Indien u ervoor kiest om deze toestellen bij uw online telefooncentrale af te sluiten, neemt de monteur deze voor u mee en installeert hij de toestellen tegelijk met uw online telefooncentrale.

Hosted VoIP of online telefooncentrale?

Hosted VoIP of Online telefooncentrale?

Hosted VoIP en Online telefooncentrale hebben dezelfde betekenis. Wat wij “online telefooncentrale” noemen, is hetzelfde als “Hosted VoIP”. Hosted VoIP is een technische term die vaak gebruikt wordt. Waarom noemen wij het “online telefooncentrale”? Message To The Moon is uw partner op het gebied van telecom en ICT. Als uw partner willen wij dat onze diensten zo duidelijk mogelijk zijn voor u. Wij kiezen er daarom voor om geen turbotaal, zoals “Hosted VoIP”, te gebruiken. Door termen zoals “Online telefooncentrale” te gebruiken, laten we meteen zien wat voor dienst het is. We noemen het namelijk wat het is, een telefooncentrale in de Cloud (online). Wel zo duidelijk.

Extra mogelijkheden online telefooncentrale (Hosted VoIP)

Dedicated spraakverbinding – €22,50 per maand

Hierbij splitsen wij uw internetverbinding in twee delen. Op deze manier wordt er een deel van de internetverbinding gereserveerd voor spraak (telefonie), dit wordt ook wel een dedicated spraakverbinding genoemd. Een dedicated spraakverbinding zorgt ervoor dat er geen ruis ontstaat wanneer u aan het bellen bent en tegelijkertijd met zware bestanden of video-streamen bezig bent. Hierin is het product van Message To The Moon onderscheidend ten opzichte van veel andere aanbieders.

Internetverbinding – €39,- per maand

Bij Message To The Moon kunt u kiezen voor een alles-in-1 oplossing voor u bedrijf. Zo kunt u uw telefonie pakket uitbreiden met één van onze betrouwbare internetverbindingen. Wel zo handig! Een internet pakket van Message To The Moon staat garant voor een betrouwbare verbinding met de nieuwste technologie. In combinatie met de bekroonde AVM FRITZ!Box router die u in bruikleen krijgt bent u altijd voorzien van de beste verbinding mogelijk!

Postcoderoutering – €25,- per maand

Heeft u meerdere vestigingen in verschillende steden? Dan is het prettig voor uw bellers als zij door de juiste vestiging geholpen worden. Een werknemer uit Den Haag kan een beller uit Amsterdam over het algemeen minder goed helpen dan een medewerker in Amsterdam. Met postcoderoutering worden uw bellers op basis van hun postcode direct doorgeschakeld naar de juiste vestiging.

CRM koppeling – €25,- per maand

Werkt u veel vanuit uw eigen CRM systeem? Dan is het fijn als uw online telefooncentrale hieraan gekoppeld is. Met deze koppeling kunt u namelijk veel efficiënter werken. U kunt uw klanten namelijk met één druk op de knop bellen vanuit uw CRM systeem. Maar dat is niet alles. Als u gebeld wordt ziet u direct wie dit is. De klantkaart van de beller komt namelijk direct naar voren.

Voice Recognition – €25,- per maand

Voice Recognition maakt routeren nóg makkelijker. Hiermee kunt u bijvoorbeeld aan uw bellers vragen wat hun postcode is. Op basis van het antwoord krijgen zij de juiste vestiging aan de telefoon. De Voice Recognition technologie herkent het antwoord en vertaalt het naar een waarde die door u is ingesteld. En op basis van deze waarde wordt bijvoorbeeld een routering ingesteld.

Veel gekozen VoIP en DECT telefoontoestellen

YeaLink

Bij Message To The Moon bieden we populaire telefoontoestellen van YeaLink aan. We bieden onder andere de YeaLink T41S, de YeaLink T21P en de YeaLink T19P aan. Klik hier voor het volledige overzicht van de toestellen die wij aanbieden. In het bestelformulier kunt u aangeven dat u geïnteresseerd bent in een toestel van YeaLink. Eén van onze supportmanagers neemt na uw bestelling contact op over het aantal toestellen.

Gigaset

Bij Message To The Moon bieden we ook telefoontoestellen van Gigaset aan. Denk hierbij aan de Gigaset R650H Pro, de Gigaset SL750H Pro of de Gigaset C620H. Klik hier om het volledige overzicht van de beschikbare toestellen te zien. Geef in het bestelformulier aan dat u geïnteresseerd bent in een toestel van Gigaset. Na uw bestelling neemt één van onze supportmanagers contact met u op over het aantal toestellen.

Receptietoestel

YeaLink T48S

Bij Message To The Moon kunt u ook het ideale receptietoestel afsluiten, namelijk de YeaLink T48S. Door de luxe vormgeving en de mogelijkheid om maar liefst 16 SIP accounts (gelijktijdige gesprekken) aan te maken, is dit het perfecte telefoontoestel voor een receptiepost. Indien u geïnteresseerd bent in dit toestel kunt u dit in het bestelformulier aangeven. Een supportmanager neemt na uw bestelling contact met u op over het aantal toestellen.

U hoeft nu nog geen keuze te maken over het model of het aantal telefoontoestellen. Indien u hierin geïnteresseerd bent of meer informatie wilt over de toestellen, kunt u in het bestelformulier bij ‘Extra opties:’ de desbetreffende toestellen aanvinken. Na uw bestelling neemt één van onze supportmanagers contact met uw op over de telefoontoestellen. Tijdens dit gesprek kunt u uw vragen stellen en aangeven hoeveel toestellen u wilt. Wilt u de toestellen na het gesprek toch niet meer afsluiten? Ook dat is geen probleem. De toestellen worden in dat geval direct van uw bestelling afgehaald.

Indien u deze telefoontoestellen bij uw online telefooncentrale afsluit, worden deze tegelijk met uw telefonie geïnstalleerd door één van onze monteurs. De telefoontoestellen kosten slechts €5,- per maand.

0
Dagelijkse belminuten
0
Gebruikers van VoIP telefonie van Message To The Moon
0
Jaar ervaring
Bosch-logo
Logo-Siemens
Logo slachtofferhulp
Makro-logo

Altijd de monteur op bezoek bij uw online telefooncentrale (Hosted VoIP)

Bij Message To The Moon wordt u niet alleen volledig ontzorgt bij het onderhouden van uw online telefooncentrale, maar ook bij het installeren ervan. Eén van onze gespecialiseerde monteurs komt bij u op bezoek om uw zakelijke telefonie te installeren. En de monteur gaat niet weg voordat u tevreden bent. Dat is de service van Message To The Moon.

De monteur controleert ook of uw virusscanner nog up-to-date is. Is uw virusscanner niet meer up-to-date? Dan installeert de monteur kosteloos Kaspersky anti-virus op uw apparaten. Daarnaast installeert de monteur ook Teamviewer op uw apparaten. Met dit programma kunnen onze experts, met uw toestemming, uw apparaten overnemen en eventuele problemen snel en efficiënt oplossen. U kunt Teamviewer ook zelf installeren via deze link.

Als klant bij Message To The Moon heeft u jaarlijks recht op een gratis servicebezoek. U dient dit servicebezoek zelf aan te vragen. Meer informatie over het servicebezoek en het aanvragen ervan kunt u hier vinden.

Gesprekskosten

Bij bijna alle online telefooncentrale is onbeperkt bellen binnen Nederland* inbegrepen. Bij het pakket Telefonie Sky kunt u onbeperkt bellen binnen Nederland toevoegen voor slechts €7,50 per maand. Wilt u liever betalen per minuut? Ook dat is mogelijk bij Message To The Moon. U betaalt slechts €0,05 per minuut binnen Nederland. De internationale gesprekskosten verschillen per bestemming. Het volledige overzicht van alle gesprekstarieven ontvangt u bij uw opdrachtbevestiging.

Online telefooncentrale (Hosted VoIP): wat zijn de voordelen? Volledige installatie door monteur!

Onbeperkt bellen binnen Nederland

Met de online telefooncentrale pakketten van Message To The Moon kunt u onbeperkt bellen naar vast en mobiel binnen Nederland op basis van onze Fair Use Policy. Zo bent u altijd bereikbaar en kunt u altijd bellen naar wie en wanneer u wilt.

Optimale bereikbaarheid

Met onze online telefooncentrale belt u altijd in HD-kwaliteit. Door onze betrouwbare telefonieaansluitingen bent u altijd verzekerd van een goede en stabiele verbinding en uitstekende belkwaliteit.

Geen dure telefooncentrale meer nodig

Bellen met onze online telefooncentrale is kostenbesparend. De telefooncentrale bevindt zich namelijk volledig in de Cloud (online). U heeft daardoor geen dure, fysieke telefooncentrale meer nodig.

Overal ter wereld bereikbaar

Met de online telefooncentrale van Message To The Moon bent u overal ter wereld bereikbaar. Onze telefonieaansluitingen werken namelijk overal. Zo kunt u altijd en overal werken. Wel zo gemakkelijk.

Online telefooncentrale app

Met de Online telefooncentrale app (de Qaller app) kunt u uw telefooncentrale zelfs vanaf uw mobiel beheren. De controle houden over uw telefonie wordt hierdoor nog makkelijker. Als u even niet bereikbaar bent kunt u bijvoorbeeld via deze app uw gesprekken doorverbinden naar uw collega’s. Wel zo gemakkelijk.

Wat onze klanten zeggen over zakelijke telefonie en Hosted VoIP

Zeer tevreden over zakelijke telefonie van Message To The Moon.
Annemarie
Heel prettige ervaring, laatste problemen prima opgelost door medewerker Alex Vlasman.
E.A. Kraakman Holding
De uitvoering van onze locaties was voor de ervaren monteur niet standaard en uiteindelijk met meer aantekeningen te maken kreeg dan verwacht. Maar hoe fijn en professioneel is er meegedacht om het internet en telefonie op het gewenste niveau van de klant in te richten. mijn complimenten.
Onno
Goed voorstel ontvangen en afgesloten. Gaan duurzaam de toekomst in.
Andries P. Kout
CW Metalpark BV.

Waarom Message To The Moon voor uw online telefooncentrale (Hosted VoIP)?

Altijd de monteur op bezoek

Bij Message To The Moon wordt uw online telefooncentrale volledig voor u geïnstalleerd door één van onze gespecialiseerde monteurs. En de monteur gaat niet weg voordat u tevreden bent. Dat is de service van Message To The Moon.

Onderhoud

Naast het installeren, onderhouden wij uw online telefooncentrale ook voor u. Wij zorgen ervoor dat alle updates op tijd worden geïnstalleerd en dat uw online telefooncentrale nooit offline is. Zo kunt u er optimaal gebruik van maken.

Online telefooncentrale (Hosted VoIP) pakketten

Telefonie Sky

7,50per maand
 • Voor 1 gebruiker
 • Inclusief 1 VoIP licentie
 • €7,50 per extra gebruiker (incl. VoIP licentie)

 • Installatie en onderhoud door Message To The Moon
 • Telefooncentrale functies zoals wachtrijen en keuzemenu’s
 • Online telefooncentrale applicatie (app)
 • Onbeperkt bellen binnen Nederland
 • Optioneel: 1 vast telefoontoestel (YeaLink T41S) €5,- per maand

 • €90,- eenmalige aansluitkosten

Telefonie Space

45per maand
 • Voor 5 gebruikers
 • Inclusief 5 VoIP licenties
 • €10 per extra gebruiker (incl. VoIP licentie & onbeperkt bellen binnen Nederland)
 • Installatie en onderhoud door Message To The Moon
 • Telefooncentrale functies zoals wachtrijen en keuzemenu’s
 • Online telefooncentrale applicatie (app)
 • Onbeperkt bellen binnen Nederland
 • Optioneel: 5 vaste telefoontoestellen (YeaLink T41S) €25,- per maand
 • €90,- eenmalige aansluitkosten

Telefonie Moon

100per maand
 • Voor 10 gebruikers
 • Inclusief 10 VoIP licenties
 • €10,- per extra gebruiker (incl. VoIP licentie & onbeperkt bellen binnen Nederland)
 • Installatie en onderhoud door Message To The Moon
 • Telefooncentrale functies zoals wachtrijen en keuzemenu’s

 • Online telefooncentrale applicatie (app)
 • Onbeperkt bellen binnen Nederland
 • Optioneel: 10 vaste telefoontoestellen (YeaLink T41S) €50,- per maand
 • €90,- eenmalige aansluitkosten

Telefonie Stars

180per maand
 • Voor 20 gebruikers
 • Inclusief 20 VoIP licenties
 • €9,- per extra gebruiker (incl. VoIP licentie & onbeperkt bellen binnen Nederland)
 • Installatie en onderhoud door Message To The Moon
 • Telefooncentrale functies zoals wachtrijen en keuzemenu’s
 • Online telefooncentrale applicatie (app)
 • Onbeperkt bellen binnen Nederland
 • Optioneel: 20 vaste telefoontoestellen (YeaLink T41S) €100,- per maand
 • €90,- eenmalige aansluitkosten

* De Fair Use Policy van Message To The Moon is hierbij van toepassing. Klik hier voor meer informatie over onbeperkt bellen bij Message To The Moon.

Voorbeeld kostenplaatje voor de online telefooncentrale (Hosted VoIP)

Bij Message To The Moon begrijpen we dat telefonie voor elk bedrijf anders ingericht wordt. We begrijpen daarom ook hoe belangrijk het is om een op maat gemaakte telefonieoplossing te hebben. Daarom kunt u uw telefonieoplossing bij Message To The Moon volledig zelf inrichten. U bepaalt zelf hoeveel VoIP licenties u wilt, hoeveel telefoontoestellen u nodig heeft en welke telefooncentrale functies u wilt gebruiken. Om een beeld te geven van een mogelijk kostenplaatje, hebben wij drie voorbeelden toegelicht:

Zelfstandigen

20per maand
 • 1 VoIP licentie – €7,50
 • 1 vast telefoontoestel (YeaLink T41S) – €5,-
 • Telefooncentrale functies zoals wachtrijen en keuzemenu’s – inbegrepen
 • Online telefooncentrale applicatie (app) – inbegrepen
 • Onbeperkt bellen binnen Nederland – €7,50

5 Gebruikers

92,50per maand
 • 5 VoIP licenties – €45,-
 • 5 vaste telefoontoestellen (YeaLink T41S) – €25,-
 • Telefooncentrale functies zoals wachtrijen en keuzemenu’s – inbegrepen
 • Online telefooncentrale applicatie (app) – inbegrepen
 • Onbeperkt bellen binnen Nederland – inbegrepen
 • Dedicated spraakverbinding – €22,50

20 Gebruikers

352,50per maand
 • 20 VoIP licenties – €180,-
 • 20 vaste telefoontoestellen (YeaLink T41S) – €100,-
 • Telefooncentrale functies zoals wachtrijen en keuzemenu’s – inbegrepen
 • Online telefooncentrale applicatie (app) – inbegrepen
 • Onbeperkt bellen binnen Nederland- inbegrepen
 • Dedicated spraakverbinding – €22,50
 • Postcoderoutering – €25,-
 • CRM Koppeling – €25,-

Online telefooncentrale (Hosted VoIP) aanvragen

Online telefooncentrale (Hosted VoIP) aanvragen

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Eén van onze supportmanagers neemt na uw bestelling contact met u op over het inregelen van uw telefooncentrale en eventueel het aantal telefoontoestellen.

Wilt u liever een vrijblijvende offerte aanvragen? Druk dan hier om een zakelijke telefonie offerte aan te vragen. Wilt u dit formulier liever met de hand invullen? Klik dan hier om het in PDF-formaat te downloaden.

Overzicht

Veelgestelde vragen over Online Telefooncentrale (Hosted VoIP)

1018 45

Algemeen

Telefooncentrale

Met VoIP (Voice over Internet Protocol) belt u over internet. Voorheen werden er ISDN-lijnen gebruikt om te bellen. Bij bellen met VoIP wordt een klein gedeelte van de internetverbinding gebruikt voor spraak (telefonie).

Bij VoIP wordt er gebruik gemaakt van een IP-netwerk om spraak en signalering voor het opzetten van de spraakverbindingen te transporteren. Bij een IP-netwerk wordt het Internetprotocol gebruikt om datapakketjes te transporteren. Via deze zogeheten datapakketjes wordt spraak (telefonie) verzonden. Een IP-netwerk is bijvoorbeeld het internet.

Voor VoIP telefonie zijn er speciale telefooncentrales of telefoontoestellen nodig die in verbinding kunnen staan met het internet. Een veelgebruikt VoIP-protocol is het SIP-protocol. Dit wordt gebruikt voor het opzetten van een verbinding.

Bent u nog op zoek naar een (nieuwe) internetverbinding? Kijk dan bij onze internetoplossingen.

IP staat voor Internet Protocol. Het is een netwerkprotocol dat ervoor zorgt dat computers op een computernetwerk met elkaar kunnen communiceren.

SIP-protocol staat voor Session Initiation Protocol (SIP). Het is een protocol dat multimediacommunicatie (video-, audio- en andere datacommunicatie) mogelijk maakt. SIP wordt onder meer gebruikt voor VoIP. Het wordt bij VoIP gebruikt om de verbinding op te zetten.

SIP is een internationaal protocol waarin is vastgelegd hoe spraak (telefonie) via kleine datapakketjes verzonden moet worden over een internetverbinding. Er staat bijvoorbeeld ook in dat de als de ene beller de verbinding verbreekt, de verbinding van de andere beller ook verbroken wordt.

Zelfs bij het overstappen van ISDN naar VoIP bent u bereikbaar. U en uw klanten merken helemaal niks aan de overstap.

Een werkende internetverbinding is erg belangrijk bij het bellen via VoIP. Als uw internetverbinding tijdelijk niet werkt, kunt u nog steeds gebruikmaken van uw telefonie. In dat geval worden inkomende telefoongesprekken doorverbonden naar uw mobiele telefoon (indien dit is ingesteld). Zorg er wel voor dat dit maar tijdelijk is. Op deze manier kunt u namelijk niet optimaal gebruikmaken van uw VoIP telefonie.

Aangezien VoIP telefonie via internet werkt, is een internetverbinding essentieel om gebruik te maken van VoIP telefonie. Daarbij heeft u ook een telefoonnummer nodig. Dit kan uw huidige telefoonnummer zijn of een nieuw nummer. In het bestelformulier kunt u aangeven of u uw nummer wilt behouden of een nieuw nummer wilt ontvangen.

Tenslotte kunt u veel VoIP apparatuur koppelen aan uw VoIP telefonie. Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit diverse VoIP- en DECT-telefoontoestellen van YeaLink en Gigaset. Indien u dit wilt toevoegen aan uw telefonieoplossing kunt u dit in het bestelformulier aangeven. Eén van onze supportmanagers neemt na uw bestelling contact met u op over het model en de betaling.

Bij Message To The Moon installeert één van onze gespecialiseerde monteurs uw telefonie bij u op locatie. Hierbij controleert de monteur ook of uw huidige apparatuur nog geschikt is voor VoIP telefonie. Is uw apparatuur niet meer geschikt? Dan kunt u bij Message To The Moon kiezen uit de populaire telefoontoestellen van Gigaset en YeaLink. In het bestelformulier kunt u aangeven dat u een YeaLink of Gigaset toestel bij uw telefonie wilt ontvangen. Na uw bestelling neemt een supportmanager contact met u op over het model en de betaling.

Elke internetverbinding is geschikt voor VoIP telefonie. Het maakt niet uit of het een VDSL-, Glasvezel- of Kabelverbinding is. Bent u nog op zoek naar een internetverbinding? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek. Doe de postcodecheck om te zien welke internetverbinding er leverbaar is op uw locatie.

Jazeker. U kunt gebruikmaken van VoIP telefonie via uw computer of laptop, maar ook gewoon via een telefoontoestel. Door middel van een ATA omvormer kunt u zelfs via een analoog toestel bellen. Bij Message To The Moon raden wij u aan om gebruik te maken van een VoIP-telefoon. Deze sluit u aan op het internet en u belt automatisch via VoIP.

Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit diverse VoIP-toestellen van Gigaset en YeaLink. Wilt u een Gigaset of YeaLink toestel afsluiten bij uw online telefooncentrale? Geef dit dan aan in het bestelformulier. Een supportmanager neemt na uw bestelling contact met u op over het model en de betaling.

Met VoIP telefonie kunt u ook bellen naar mensen die niet gebruik maken van VoIP telefonie. VoIP telefonie is namelijk alleen de techniek waar u mee belt. Door middel van een gateway wordt er een koppeling gemaakt tussen het VoIP netwerk en het traditionele telefonienetwerk. Zo kunt u naar iedereen bellen.

Hosted VoIP en Online telefooncentrale zijn precies hetzelfde. Wat wij online telefooncentrale noemen, wordt bij veel andere partijen Hosted VoIP genoemd. Als uw partner op het gebied van telecom en ICT willen wij zo duidelijk mogelijk voor u zijn. Daarom noemen wij de dienst naar wat het is: een telefooncentrale in de Cloud, ook wel online.

Een online telefooncentrale is een telefooncentrale die zich in de Cloud bevindt. Oftewel in het internet. Er staat dus geen fysieke telefooncentrale meer bij u op kantoor. Via internet wordt er verbinding gemaakt met de telefooncentrale en alle inkomende en uitgaande gesprekken verlopen via een internetverbinding.

Met een online telefooncentrale heeft u ontzettend veel flexibiliteit. Al uw functionaliteiten, IP-adressen en telefoonnummers zijn hieraan gekoppeld. En het is ontzettend makkelijk om uw telefooncentrale uit te breiden met extra telefoonnummers en extra functies.

Met de online telefooncentrale kunt u gebruik maken van ontzettend veel functies. Zo kunt u uw bellers op meerdere manieren routeren, bijvoorbeeld op basis van postcode. U kunt ook meerdere keuzemenu’s instellen, zelfs één die alleen toegankelijk is voor bepaalde bellers. En u kunt uw bellers zelfs telefonisch laten betalen. Klik hier voor alle functies van de online telefooncentrale.

Bellen via een online telefooncentrale brengt veel voordelen met zich mee. Een groot voordeel is dat uw werknemers op ieder gewenst moment en op iedere plaats met veel verschillende toestellen kunnen bellen vanuit het zakelijke vaste nummer. Daarnaast beschikt u met een online telefooncentrale over ontzettend veel functies, zoals keuzemenu’s en wachtrijen. Kijk hier voor het volledige overzicht van de functies van de online telefooncentrale.

Over de installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Message To The Moon komt er namelijk altijd een gespecialiseerde monteur bij u op bezoek om uw online telefooncentrale te installeren. En daar zitten geen kosten aan verbonden. Dat is de service van Message To The Moon.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.