Digitenne

Televisie kijken zonder in de weer te hoeven met kabels. Met een speciale antenne kunt u zenders ontvangen, waardoor u alleen nog een stopcontact nodig heeft voor de televisie en de ontvanger. Hierdoor hoeft u nooit meer uw favoriete programma te missen, zelfs niet als u op vakantie bent!

telefonie-cosmos

Digitenne

Wilt u digitale televisie kunnen kijken, zonder in de weer te hoeven met kabels? Dat is mogelijk met Digitenne van Message To The Moon. Met een speciale antenne kunt u zenders ontvangen, waardoor u alleen nog een stopcontact nodig heeft voor de televisie en de ontvanger. Hierdoor hoeft u nooit meer uw favoriete programma te missen, zelfs niet als u op vakantie bent!
Bestel Digitenne

Digitenne
Van Message To The Moon

Met Digitenne van Message To The Moon kijkt u overal in Nederland televisie. De TV-ontvanger is namelijk draadloos. Daardoor gaat de ontvanger overal makkelijk mee naartoe. Aansluiten is zo klaar! De zenders worden automatisch in de juiste volgorde gezet.

Standaard krijgt u de 32 meest populaire zenders meegeleverd met uw Digitenne abonnement. U kunt dit pakket uitbreiden met de zender Fox Sports.

Simpelweg overal televisie

Met Digitenne van Message To The Moon ontvangt u zenders via de zendmast via het DVB-T signaal. Dit signaal wordt opgepikt door de Digitenne antenne en wordt vertaald naar beeld en geluid op de tv door de tv-ontvanger.

NPO 1 NPO 2
NPO 3 RTL 4
RTL 5 SBS 6
RTL 7 NET 5
Veronica RTL 8
Comedy Central Nickelodeon
MTV Één
Canvas Discovery
TLC Eurosport 1
BBC 1 BBC 2
National Geographic 24 Kitchen
FOX XITE
RTL Z ID
CNN Ketnet / OP12
Investigation Discovery I.D. Pornhub
Digitenne startpakket

€12,50 per maand


Exclusief eenmalige activatiekosten van €25,-

Uw contactgegevensUw adresgegevensZakelijke Digitenne
Van Message To The Moon

Digitenne is niet alleen mogelijk bij u thuis, maar ook voor zakelijke doeleinden! Wilt u bijvoorbeeld een televisie in uw wachtkamer of op kantoor, zonder overal kabels te plaatsen? Dan is Digitenne Zakelijk iets voor u.

De simpelste oplossing voor ieder bedrijf

TV kijken zonder gedoe. Dat is Digitenne Zakelijk van Message To The Moon. Installeer uw Digitenne pakket in minder dan 10 minuten. Alle TV-zenders worden automatisch op volgorde gezet. En met meer dan 30 van de populairste tv-zenders in Nederland en 28 radiozenders raken u en uw gasten niet uitgekeken.

NPO 1 NPO 2
NPO 3 RTL 4
RTL 5 SBS 6
RTL 7 NET 5
Veronica RTL 8
Comedy Central Nickelodeon
MTV Één
Canvas Discovery
TLC Eurosport 1
BBC 1 BBC 2
National Geographic 24 Kitchen
FOX XITE
RTL Z ID
CNN Ketnet / OP12
Investigation Discovery I.D. Pornhub
Digitenne Zakelijk

€9,99 per maand

Inclusief 1 HD-TV ontvanger

Details

Hoe werkt Digitenne? Hoe komt het digitale signaal van de zendmast in uw woonkamer (kantoor of caravan)?

Stap 1: De zendmasten die door heel Nederland verspreid staan zenden een digitaal signaal uit. Hiermee worden Nederlandse zenders uitgezonden.

Stap 2: Een speciale antenne die bij het Digitenne-pakket zit ontvangt het signaal van de zendmasten en stuurt het door naar de tv-ontvanger.

Stap 3: De tv-ontvanger die u aansluit op uw televisie zet het signaal om en ‘vertaalt’ het voor de televisie.

Stap 4: En zo kunt u op uw gemak televisiekijken!

Digitenne: wat zijn de voordelen?

Overal digitale televisie

Digitenne betekent dat u draadloos digitale televisie kunt kijken, waar u maar wilt! U hoeft dus nooit meer in de weer met het aanleggen van kabels.

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

In tegenstelling tot analoge televisie heeft digitale televisie veel betere beeldkwaliteit. Het beeld wordt verkleind uitgezonden, waardoor er minder bandbreedte nodig is, er meer zenders uitgezonden kunnen worden én de kwaliteit beter is.

Full HD-televisie

Met Digitenne is het mogelijk om films en series in Full HD-kwaliteit te bekijken. Dit is de hoogst mogelijke kwaliteit voor televisie. HD (High Definition) heeft een hoge resolutie, waardoor het beeld gedetailleerder en scherper is.

Internet

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina

+31(0)88 8000 800

Weesperplein 4B, Amsterdam
Nederland