Digitale Televisie

Televisie kijken zonder in de weer te hoeven met kabels

Astronaut

KPN vs Message To The Moon

Message To The Moon koopt “Digiten***” abonnementen in, via een derde partij, bij KPN BV. KPN NV (de moeder maatschappij) dreigt nu Message To The Moon te dagvaarden omdat zij onder meer een lagere prijs hanteert dan KPN zelf aan haar eindklanten hanteert en omdat zij het merkrecht op de naam ” Digiten***” heeft, en verbiedt daarmee de online verkoop van deze nog immer gewilde dienst.
Message To The Moon heeft gehoor gegeven aan de eis dat zij de pagina’s met verwijzing naar dit woord offline houdt .

Message To The Moon betreurt het dat KPN louter met peperdure machtsmiddelen als dreiging met de rechtbank haar standpunt kracht probeert bij te zetten terwijl zij sinds jaar en dag de abonnementen heeft verkocht in het indirecte kanaal. Ook op de website van KPN Wholesale wordt het product aangeduid als ” Digiten***”

Er is dus geen enkel misverstand dat voor de dienst die geleverd wordt met een “DVB-antenne” als ” Digiten***” in de markt wordt gezet, en deze productbenaming als soortnaam geldt net zo goed als “Baco” voor een “verstelbare steeksleutel” .
Message To The Moon betreurt het dat KPN in al die jaren haar marktmacht en omvang moet inzetten middels juridische procedures haar gelijk op brute manier af te dwingen die geenszins in verhouding staat met de aantallen die Message To The Moon zou moeten verkopen om de juridische kosten voor de verdediging te betalen.

Dit signaal is overgebracht aan de ACM.
Bekijk de brief van KPN N.V. hier
Directie Message To The Moon

Kijk overal in Nederland televisie

Met digitale televisie van Message To The Moon kijkt u overal in Nederland televisie. De TV-ontvanger is namelijk draadloos. Daardoor gaat de ontvanger makkelijk overal mee naartoe. Aansluiten is zo gedaan! De zenders worden automatisch in de juiste volgorde gezet.

Standaard krijgt u de 32 meest populaire zenders meegeleverd met uw digitale televisie pakket. U kunt dit pakket uitbreiden met de zender ESPN.
Met digitale televisie van Message To The Moon ontvangt u zenders via de zendmast via het DVB-T signaal. Dit signaal wordt opgepikt door de digitale televisie antenne en wordt vertaald naar beeld en geluid op de TV door de TV-ontvanger.

Zenderoverzicht Zenderoverzicht
NPO 1 RTL 8
NPO 2 Comedy Central
RTL 4 Nickelodeon
RTL 5 MTV
SBS 6 Éen
RTL 7 Canvas
Veronica Discovery
TLC BBC 2
Eurosport 1 National Geographic
BBC 1 24 Kitchen
FOX ID
XITE CNN
RTL Z Ketnet/OP12
Investigation Discovery I.D. Pornhub

Digitale Televisie Zakelijk

Voor zakelijke doeleinden

Digitale Televisie is niet alleen mogelijk bij u thuis, maar ook voor zakelijke doeleinden! Wilt u bijvoorbeeld een televisie in uw wachtkamer of op kantoor, zonder overal kabels te plaatsen? Dan is Digitale Televisie Zakelijk iets voor u.

Geen gedoe

Digitale televisie Zakelijk is TV kijken zonder gedoe. Installeer uw digitale televisie pakket in minder dan 10 minuten. Alle TV-zenders worden automatisch op volgorde gezet. En met meer dan 30 van de populairste TV-zenders in Nederland en 28 radiozenders raken u en uw gasten niet uitgekeken.

Wat onze klanten zeggen

Digitale Televisie werkt uitstekend en is precies wat ik er van had verwacht. Geen mankementen ervaren en alles zeer vlot verlopen.
Priscilla
Ik heb het digitale televisie pakket (zakelijk) aangeschaft voor mijn bedrijf. Dit bevalt me goed en tot op heden zeer blij met de overstap!
Jordy
Goede service en behulpzaam in het oplossen van problemen. Het directe contact met Rob lost veel op.
Marjan van Schijndel
Goede service en vriendelijk personeel bij Message To The Moon! Al jaren klant en nog steeds tevreden hoe de service wordt geleverd.
Rita van Meulen

.

Wilt u meer reviews lezen over Message To The Moon? Klik hier

Bosch-logo
Logo-Siemens
Logo slachtofferhulp
Makro-logo

Hoe werkt Digitale Televisie?

Hoe komt het digitale signaal van de zendmast in uw woonkamer (kantoor of caravan)?

 1. De zendmasten die door heel Nederland verspreid staan zenden een digitaal signaal uit. Hiermee worden Nederlandse zenders uitgezonden.
 2. Een speciale antenne die bij het digitale televisie pakket zit ontvangt het signaal van de zendmasten en stuurt het door naar de TV-ontvanger.
 3. De TV-ontvanger die u aansluit op uw televisie zet het signaal om en ‘vertaalt’ het voor de televisie.
 4. En zo kunt u op uw gemak televisie kijken!

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Digitale Televisie: wat zijn de voordelen?

Overal digitale televisie

Digitale Televisie betekent dat u draadloos digitale televisie kunt kijken, waar u maar wilt! U hoeft dus nooit meer in de weer met het aanleggen van kabels.

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

In tegenstelling tot analoge televisie heeft digitale televisie veel betere beeldkwaliteit. Het beeld wordt verkleind uitgezonden, waardoor er minder bandbreedte nodig is, er meer zenders uitgezonden kunnen worden én de kwaliteit beter is.

Full HD-televisie

Met Digitale Televisie is het mogelijk om films en series in Full HD-kwaliteit te bekijken. Dit is de hoogst mogelijke kwaliteit voor televisie. HD (High Definition) heeft een hoge resolutie, waardoor het beeld gedetailleerder en scherper is

Waarom Message To The Moon?

Altijd de monteur op bezoek

Bij Message To The Moon nemen wij alle zorg met betrekking tot de installatie van uw televisie pakket voor u uit handen. Onze monteur komt bij u op bezoek om het voor u te installeren en gaat niet weg voordat u tevreden bent. Voor meer informatie over de installatie door de monteur kunt u hier kijken.

Maatwerk

Message To The Moon maakt het mogelijk om zakelijk mobiele telefonie volledig aan uw wensen aan te passen. U kunt deze ook met zakelijk internet en zakelijk telefonie combineren tot één totaaloplossing tegen een scherp tarief. U heeft de regie in handen en bepaalt wat voor u belangrijk is. En daar willen wij met onze grote expertise op het gebied van telecommunicatie graag bij adviseren.

Digitale Televisie oplossing op maat?

Pakketten

Digitale Televisie (Particulier)

12,50per maand
 • 30+ basiszenders
 • Wordt Plug & Play geleverd
 • Digitale televisie
 • Overal in Nederland Full HD-TV
 • Optioneel: ESPN voor €9,99 per maand
 • Optioneel: Extra TV-ontvanger voor €5,- per maand

Digitale Televisie (Zakelijk)

9,99per maand
 • 30+ basiszenders
 • Wordt Plug & Play geleverd
 • Digitale televisie
 • Overal in Nederland Full HD-TV
 • Optioneel: ESPN voor €9,99 per maand
 • Optioneel: Extra TV-ontvanger voor €5,- per maand

Aanvragen

Digitale Televisie pakket aanvragen

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV / zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Overzicht

Veelgestelde vragen

Algemeen

 1. De zendmasten die door heel Nederland verspreid staan zenden een digitaal signaal uit. Hiermee worden Nederlandse zenders uitgezonden.
 2. Een speciale antenne die bij het digitale televisie pakket zit ontvangt het signaal van de zendmasten en stuurt het door naar de TV-ontvanger.
 3. De TV-ontvanger die u aansluit op uw televisie zet het signaal om en ‘vertaalt’ het voor de televisie.
 4. En zo kunt u op uw gemak televisie kijken!

Digitale Televisie is een betrouwbare oplossing als u op vakantie wilt in eigen land. U kunt televisie gemakkelijk installeren in de caravan. Binnen 10 minuten kunt u televisie kijken en u hoeft geen kabels te trekken. U krijgt een speciale ontvanger erbij geleverd en deze maakt verbinding met de zendmast waardoor er geen kabels gebruikt hoeven te worden.

Met digitale televisie kunt u overal kijken waar u maar wilt. Op de camping, boot of gewoon thuis het maakt geen verschil. Als u in Nederland bent ontvangt u Nederlandse zenders en als u in het buitenland bent dan ontvangt u buitenlandse plaatselijke zenders.

De dienst wordt Plug & Play geleverd. Dit wilt zeggen dat u de digitale televisie binnen 10 minuten kunt installeren. Alle zenders worden automatisch op goede volgorde gezet zodat u dat niet hoeft te doen. Wel zo makkelijk.

Digitale Televisie kost voor particulieren €12,50 per maand en voor zakelijke gebruikers €9,99 per maand. U krijgt dan 32 zenders en 28 radiozenders in uw basispakket. U kunt dit pakket uitbreiden door te kiezen voor ESPN voor €9,99 per maand extra of door een extra TV-ontvanger aan te schaffen voor €5 per maand.

Het installeren van digitale televisie duurt ongeveer 10 minuten. Het pakket wordt Plug & Play geleverd en dat wilt zeggen dat alles al klaar en ingeregeld is. Alle TV-zenders worden automatisch op volgorde gezet.

Specifiek

Met digitale televisie kijkt u via het internet en met digitale televisie kijkt u via de antenne. U bent bij digitale televisie dus afhankelijk van een stabiele internetverbinding en om die reden kunt u niet overal televisie kijken in tegen stelling tot digitale televisie.

Wel kunt u met digitale televisie gebruik maken van extra interactieve TV zoals Begin Gemist, Video On Demand of Online TV kijken bijvoorbeeld op uw mobiel of tablet.

U kunt meerdere televisies aansluiten op digitale televisie. Wel dient u voor een extra televisie ook extra kosten te betalen. Zo betaalt u voor een extra TV-aansluiting €5,- per maand extra.

Standaard krijgt u 32 zenders en 28 radiozenders geleverd. Dit pakket kunt u uitbreiden door ESPN aan te schaffen. Dit abonnement kost €9,99 extra per maand. Ook worden alle zenders automatisch op volgorde gezet. Dit bespaart u veel tijd.

U kunt geen televisie opnemen met digitale televisie. Als u dit wilt doen dan raden wij digitale televisie aan. Dit is televisie via het internet en met deze dienst kunt u gebruik maken van extra interactieve televisie zoals Begin Gemist, Video On Demand of Online TV kijken op uw mobiel of tablet.

Wilt u meer informatie over digitale televisie? Klik dan hier

Dit kunt u zeker. Binnen 10 minuten kunt u televisie kijken. Dit komt doordat het pakket Plug & Play geleverd wordt. Alles is al ingeregeld en de zenders staan allemaal al in volgorde.

U kunt de digitale televisie wel gebruiken in het buitenland. Alleen kunt u geen Nederlandse zenders ontvangen. Als u de digitale televisie installeert in het buitenland zal u dus lokale zenders ontvangen.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.