Analoge telefoonlijn

Een betrouwbare telefoonlijn om een analoge telefoon aan te sluiten

Astronaut

Bij Message To The Moon krijgt u zakelijke telefonie op maat. Wat voor bedrijf u ook heeft, er is altijd een pakket dat bij u past. Met de KPN analoge vaste telefoonlijn van Message To The Moon worden spraaksignalen tussen twee of meerdere locaties getransporteerd. Message To The Moon kan deze analoge lijn op uw locatie leveren. Daarnaast is de analoge vaste telefoonlijn perfect voor het gebruik voor fax of een alarmysteem.

Een analoge telefoonlijn van KPN onderscheid zich door de betrouwbaarheid. Zelfs tijdens een stroomonderbreking is er communicatie mogelijk via de analoge lijn.

Analoge telefoonlijn verdwijnt niet

U heeft wellicht gehoord dat de analoge lijn van KPN verdwijnt. Message To The Moon levert u daarom een analoge lijn op via de nieuwe techniek E-Pots. Hierdoor kunt u uw huidige analoge lijn gewoon blijven gebruiken.

Verhuis uw MKB telefonie & vaste telefoonlijn naar Message To The Moon

Verhuis uw bestaande telefonie naar Message To The Moon en geniet van de voordelen. Via deze link kunt u een verhuisverzoek indienen.

Waarom een analoge toevoegen van Message To The Moon?

0
Dagelijkse belminuten
0
Gebruikers van VoIP telefonie van Message To The Moon
0
Jaar ervaring

Altijd de monteur op bezoek als u een analoge telefoonlijn bestelt

Bij Message To The Moon wordt alles op het gebied van installatie voor u uit handen genomen. Eén van de gespecialiseerde monteurs komt bij u op locatie langs om uw analoge telefoonverbinding te installeren.

Bij het installatiebezoek controleert de monteur ook of uw anti-virus up to date is. Indien dit niet up to date is, installeert de monteur kosteloos Kaspersky anti-virus. Tenslotte installeert de monteur ook Teamviewer op uw apparaten. Met dit programma kunnen de experts van Message To The Moon snel en eenvoudig eventuele problemen oplossen door, met uw toestemming, uw computer over te nemen. U kunt ook Teamviewer zelf alvast downloaden.

Als klant van Message To The Moon heeft u ook recht op een jaarlijks, gratis servicebezoek. U kunt dit bezoek zelf aanvragen. Bij het servicebezoek controleert de monteur of alles nog naar behoren werkt.

Analoge lijn: wat zijn de voordelen?

Geschikt voor Fax & Alarmsystemen

De vaste lijnen voor analoge telefoon van Message To The Moon zijn uitermate geschikt om gebruikt te worden voor Fax & Alarmdiensten.

Onbeperkt bellen

Bij Message To The Moon kunt u onbeperkt bellen als u kiest voor een KPN analoge telefoonlijn. Hierop is de Fair Use Policy van Message To The Moon van toepassing. Indien u niet kiest voor onbeperkt bellen zijn de standaard beltarieven van toepassing. U betaalt in dit geval €0,05 per minuut. U kunt uw telefooncentrale beheren in onze app.

Optimale bereikbaarheid

Met analoge telefonie van Message To The Moon bent u optimaal bereikbaar en belt u altijd in HD-kwaliteit. Daarnaast heeft Message To The Moon betrouwbare analoge verbindingen.

Kies voor een analoge lijn bij Message To The Moon

Totaaloplossing

Bij Message To The Moon vindt u altijd een totaaloplossing voor uw bedrijf. U kunt uw zakelijke telefonie bijvoorbeeld uitbreiden met zakelijk internet of zakelijke televisie. Zo kunt u helemaal zelf bepalen wat voor u belangrijk is.

Keuze uit meerdere telefooncentrales

Bij Message To The Moon kunt u uw telefonie koppelen aan meerdere telefooncentrales. Zo vindt u altijd de beste oplossing voor uw bedrijf. Daarbij ontzorgt Message To The Moon u volledig bij de installatie hiervan.

Analoge telefoonlijn pakket

Analoge lijn EPOTS

45per maand
  • Telefonie via een analoge telefoonverbinding
  • Ook geschikt voor uw Fax en/of Alarmsystemen
  • Geschikt voor alle type telefooncentrales

Gesprekstarieven van de analoge telefoonlijn van KPN

Voor het bellen met een analoge verbinding rekenen we het standaardtarief van €0,05 per minuut. Dit tarief geldt ook voor mobiele telefoongesprekken. Bekijk het complete overzicht van al onze gesprekstarieven.

Type Prijs per minuut Starttik
Lokaal vast naar vast €0,05 €0,08
Nationaal vast naar vast €0,05 €0,08
Nationaal vast naar mobiel €0,05 €0,08

Een analoge telefoonlijn aanvragen

Bestel of stap over met uw KPN analoge telefoonlijn

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Wilt u liever een vrijblijvende offerte aanvragen? Druk dan hier om een zakelijke telefonie offerte aan te vragen. Wilt u dit formulier liever met de hand invullen? Klik dan hier om het in PDF-formaat te downloaden.

Uw bestelling

Veelgestelde vragen over de KPN analoge lijn

1018 45

Algemeen

Voordelen

Met een analoge telefoonlijn wordt er op analoge wijze data of spraaksignalen tussen twee of meerdere locaties getransporteerd. Deze lijn kan maar door één dienst tegelijk gebruikt worden. Je kunt dus niet tegelijk bellen en faxen. Het is wel mogelijk om tegelijk gebruik te maken van telefonie en ADSL.

Een analoge lijn bij Message To The Moon kost €45,- per maand.

Het principe is hetzelfde als bij normale telefonie: een verbinding over afstand vervoert geluid, maar de techniek is wezenlijk verschillend. In klassieke (analoge) telefoons wordt het geluidssignaal als elektrisch signaal doorgegeven, in tegenstelling tot mobiele telefoons en VoIP-applicaties op computers en laptops.

Aan een analoge aansluiting koppel je 1 telefoonnummer waarmee je belt. Een voordeel aan analoog bellen is dat de telefoon altijd werkt, zelfs als de stroom uitvalt. Daarentegen is het niet mogelijk om meerdere telefoonnummers te koppelen, waardoor je maar op 1 nummer bereikbaar bent.

De afgelopen jaren is de analoge telefoonlijn in rap tempo aan het verdwijnen. Bij dit type verbinding wordt het geluid, wat feitelijk niet meer is dan een luchttrilling, door middel van een microfoon omgezet naar een elektrisch signaal.

KPN moderniseert PSTN enkelvoudig op basis van KPN’s landelijke IP infrastuctuur waarmee eindgebruikers de enkelvoudige telefonie functionaliteit kunnen blijven gebruiken. De modernisering van technische infrastructuur voor de levering van PSTN houdt in dat KPN de oude telefooncentrales zal vervangen voor minicentrales gebaseerd op IP technologie.

Ja, bij Message To The Moon is het mogelijk om een vaste telefoon abonnement zonder dat daar een internetverbinding bij komt te bestellen. Een analoge lijn kost €45,- per maand.

De KPN analoge (PSTN) vaste telefoonlijnen van Message To The Moon zijn uitermate geschikt om gebruikt te worden voor Fax & Alarmdiensten

Bij Message To The Moon kunt u onbeperkt bellen als u kiest voor een KPN analoge vaste telefoonlijn. Hierop is de Fair Use Policy van Message To The Moon van toepassing. Indien u niet kiest voor onbeperkt bellen zijn de standaard beltarieven van toepassing. U betaalt in dit geval €0,05 per minuut. Daarnaast kunt u uw telefooncentrale beheren in onze Qaller app.

Met de telefonie pakketten van Message To The Moon bent u optimaal bereikbaar en belt u altijd in kwaliteit. Daarnaast heeft Message To The Moon betrouwbare verbindingen.

Voorstel op maat?

Bel ons op +31 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.