Microsoft 365

Koop een Microsoft 365 Business pakket

Astronaut

Stap over naar een online werkplek

Met Microsoft 365 (voorheen Office 365) kunt u altijd en overal aan het werk. De Microsoft 365 Business pakketten van Message To The Moon bestaan uit de vertrouwde Microsoft producten. Zo kunt u bestanden maken en bewerken met Word, Excel, PowerPoint en OneNote. U heeft uw e-mail, agenda en contacten altijd bij de hand met Outlook. En met de opslag in OneDrive heeft u niet alleen overal toegang tot uw bestanden, maar kunt u ook real-time samenwerken met uw collega’s. Waar u ook bent.

 • Altijd en overal toegang tot uw bestanden

 • In real-time samenwerken

 • Hulp bij het inrichten van uw Microsoft 365 pakket

 • Alle vertrouwde producten als Word, Excel en Powerpoint

Microsoft 365 Business premium - Message To The Moon

Mogelijkheden van Microsoft 365

Word, Excel, Powerpoint en Onenote

Met deze vertrouwde Microsoft producten maakt en bewerkt u eenvoudig bestanden. Waar u met Word documenten maakt, gebruikt u Excel als overzichtelijke manier om gegevens te analyseren en presenteren. PowerPoint is het programma om presentaties te maken en te bewerken. En met OneNote kunt u eenvoudig uw werkzaamheden bijhouden aan de hand van tekst, afbeeldingen, audiofragmenten en nog veel meer.

Outlook

Outlook is een mailprogramma waarmee u ook toegang heeft tot uw agenda. Daarnaast kunt u deze agenda delen en afspraken inplannen met collega’s. U kunt Outlook in uw webbrowser gebruiken maar u kunt de applicatie ook installeren op uw computer. Zo kunt u zelf bepalen wat u het handigst vindt.

Microsoft Teams

Microsoft Teams wordt vaak gebruikt om met afstand te vergaderen. Door videobellen kunt u eenvoudig uw vergaderingen, sales gesprekken of presentaties vanuit andere locaties met uw collega’s houden. Daarnaast kunt u met Microsoft Teams chatten en teams en kanalen aanmaken. Message To The Moon maakt het ook nog mogelijk om met Microsoft Teams gebeld te worden en te bellen naar vaste en mobiele lijnen!

Access

Met Access kunt u een database bouwen en delen. U hoeft alleen de gegevens te leveren en Access doet de rest. Op deze manier kunt u eenvoudig gegevens genereren en structureren.

E-mail & Hosting

Bij het installeren van Microsoft 365 zorgt onze monteur ervoor dat uw e-mailinstellingen hetzelfde blijven als u gewend bent, alleen dan veilig vanuit de Cloud. Daarbij krijgt u ook een gratis domeinnaam. Indien u al een domeinnaam heeft, wordt deze kosteloos overgezet. Ook uw website zetten wij kosteloos over naar onze servers. Zo heeft u voor al uw ICT zaken een aanspreekpunt.

Cloudopslag

Met Cloudopslag in OneDrive hebben u en uw collega’s altijd toegang tot alle bestanden. Cloudopslag is een onlineopslag die u kunt gebruiken voor het opslaan van documenten, notities, muziek, video’s of andere soorten bestanden. Met Cloudopslag kunt u bestanden ook eenvoudig delen met anderen. De Microsoft 365 pakketten van Message To The Moon beschikken over 1TB Cloudopslag.

Wat onze klanten zeggen

Super Telecom bedrijf! Top service en zeer goede klantenservice. Ze denken mee met het bedrijf.
Franco Fiorito
Goede service en vriendelijk personeel bij Message To The Moon! Al jaren klant en nog steeds tevreden hoe de service wordt geleverd.
Rita van Meulen
Top dienst. Al jaren klant bij Message To The Moon. Ik heb nu uitgebreid met het Office 365 pakket en ik ben zeer tevreden!
Marith
Top service voor de geleverde diensten via Terry. Snel geregeld met goede communicatie. Top!
Vermatech

.

Wilt u meer reviews lezen over Message To The Moon? Klik hier

Bosch-logo
Logo-Siemens
Logo slachtofferhulp
Makro-logo

Hulp bij het inrichten van Microsoft 365

Na het bestellen van een Microsoft 365 pakket van Message To The Moon ontvangt u per e-mail een orderbevestiging. Wij installeren en configureren uw pakket en u ontvangt van ons per e-mail uw gebruikersnaam en wachtwoord. Zo kunt u direct aan de slag. Wij zullen uw Microsoft 365 beheren zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf!

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze expert service. Als u hiervoor kiest komt een van onze experts (virtueel) langs om alles over Microsoft 365 haarfijn aan u en uw collega’s uit te leggen. Hierbij krijgt u uitleg over het installeren van de applicaties en alle functionaliteiten. Meer informatie over onze expert service en het servicebezoek kunt u hier vinden. U kunt zelf kiezen of onze expert bij u op kantoor langskomt of virtueel bij u langskomt. Bij Message To The Moon krijgt u het eerste halfuur van het servicebezoek gratis! Daarna wordt een bedrag van €95,- per uur gerekend.

Wij adviseren u ook om Teamviewer te downloaden. U dient Teamviewer ook op uw computer of laptop te hebben staan voor het virtuele servicebezoek. Met Teamviewer kunnen wij u namelijk eenvoudig en snel helpen bij eventuele problemen. Wij kunnen dan, met uw toestemming, uw computer overnemen en aanpassen wat aangepast moet worden. U kunt Teamviewer hier downloaden.

Maak een belafspraak

Bel ons op +31 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Verhuis uw Microsoft 365 pakket naar Message To The Moon

Verhuis uw huidige Microsoft 365 pakket naar Message To The Moon en geniet van het prijsvoordeel en onze support. Als u ervoor kiest om uw licentie naar ons te verhuizen veranderd er voor u niks, enkel de prijs op uw factuur. Onze supportafdeling maakt een inventarisatie van uw Office producten, gebruikers en uw wensen en plant met u een moment in voor de migratie. Zo ervaart u geen downtime en blijven uw gegevens gewoon hetzelfde. Bezoek onze verhuispagina om een aanvraag in te sturen.

Online werkplek met Microsoft 365: Wat zijn de voordelen?

Altijd toegang tot uw bestanden

Door gebruik te maken van Microsoft 365 van Message To The Moon stapt u over naar een online werkplek. Dit zorgt ervoor dat u altijd toegang heeft tot uw bestanden, zolang u maar een internetverbinding heeft. Hierdoor kunt u altijd aan het werk. Daarnaast heeft u ook een extra back-up voor uw bestanden.

Real-time samenwerken

Door met Microsoft 365 in de Cloud te werken maakt u een einde aan het alsmaar heen en weer sturen van bestanden naar collega’s. U kunt nu namelijk real-time samenwerken. Documenten die in de Cloud staan kunt u digitaal bekijken en bewerken. U en uw collega’s kunnen hierdoor in hetzelfde document werken. Zo heeft u nooit meer het probleem dat er in verschillende versies van een bestand wordt gewerkt.

Waarom Message To The Moon?

Totaaloplossing

Als dé full service telecom- en internetaanbieder van de zakelijke markt zorgt Message To The Moon altijd voor een totaaloplossing voor uw bedrijf. Naast telefonie en internet bieden wij namelijk alles aan wat u als serieuze ondernemer nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat alles zo overzichtelijk mogelijk is door een overzichtelijke factuur te sturen en u een persoonlijke accountmanager toe te wijzen die u alles kan vertellen over onze diensten.

Echte services

Message To The Moon staat voor transparant en helder. We staan graag voor u klaar en denken graag met u mee. Ook zullen wij u altijd proactief op de hoogte houden over extra voordeel en kortingen. U kunt altijd voor al uw vragen bij ons terecht.

Maatwerk

Message To The Moon maakt het mogelijk om zakelijke telefonie, internet of mobiele telefonie volledig aan uw wensen aan te passen. U kunt deze ook combineren tot één totaaloplossing tegen een scherp tarief. U heeft de regie in handen en bepaalt wat voor u belangrijk is. En daar willen wij met onze grote expertise op het gebied van telecommunicatie graag bij adviseren.

Kostenbesparend

U profiteert bij Message To The Moon altijd van 10% korting op uw factuur in vergelijking met traditionele partijen. Met onze Alles-in-1 pakketten bespaart u nog eens extra. Daarnaast geniet u van het gemak van uw persoonlijke accountmanager, één aanspreekpunt, één factuur en één omgeving waarin u alles direct zelf regelt.

Bent u op zoek naar een advies op maat voor Microsoft 365?

Microsoft (Office) 365 Pakketten:

Microsoft 365 Business Basic

5/per gebruiker per maand

 • Inclusief webversies van alle Microsoft Apps: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook & Access.
 • Microsoft Teams en Cloudopslag
 • Uw eigen domeinnaam
 • Automatisch de nieuwste updates
 • Standaard beveiliging
 • Geavanceerde beveiliging
 • Versleutel uw werkbestanden

Microsoft 365 Business Premium

15/per gebruiker per maand

 • Alle Microsoft 365 Apps tot uw beschikking vanaf uw desktop: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook & Access.
 • Microsoft Teams en Cloudopslag
 • Uw eigen domeinnaam
 • Automatisch de nieuwste updates
 • Standaard beveiliging
 • Geavanceerde beveiliging
 • Versleutel uw werkbestanden

Bestel een Microsoft Office 365 licentie

Microsoft 365 Bestellen

Op de volgende pagina kunt u de rest van uw gegevens invullen. Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Uw bestelling

Veelgestelde vragen

Algemeen

Met Microsoft 365 (voorheen Office 365) kunt u waar en wanneer u wilt aan het werk. Zo kunt u bestanden maken en real-time bewerken in Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Ook heeft u altijd inzicht in uw e-mail, agenda en contacten met Outlook. U kunt bestanden opslaan in de cloudomgeving in OneDrive, hier kunt u ook real-time samenwerken met uw medewerkers.

U schaft een licentie aan. Vervolgens installeren en configureren wij deze dienst zodat hij optimaal functioneert. U ontvangt van ons een gebruikersnaam en wachtwoord zodat u enkel hoeft in te loggen. Ook zullen wij uw Microsoft 365 beheren zodat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf en de werkzaamheden. Wel zo makkelijk.

Microsoft 365 kent drie pakketten:

Microsoft 365 Business Basic                    €5 per maand

Microsoft 365 Business Standard             €10 per maand

Microsoft 365 Business Premium             €15 per maand

Deze licenties geldt voor één gebruiker. Voor meer informatie klik hier.

De licenties gelden voor één gebruiker. Als u meerdere licenties wilt voor uw medewerkers, dan kunt u aangeven in het bestelformulier dat u meerdere licenties wilt afnemen.

Bij aanschaf van een licentie van Microsoft Business 365 ontvangt u de volgende Microsoft programma’s:

 • Word
 • Excel
 • Powerpoint
 • Outlook
 • OneNote
 • OneDrive

Dit programma is uitermate geschikt voor u als bedrijf. Alle nodige programma’s ontvangt u bij aanschaf van dit pakket. Denk hierbij aan Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Onedrive en OneNote. Met gebruik van Office 365 Business kunt u efficiënt en kostenbesparend aan de slag.

U ontvangt bij de Microsoft 365 pakketten een grote cloudopslag. U ontvangt maar liefst 1TB aan geheugen.

Specifiek

De app heet Microsoft Office. Hierin kunt u gemakkelijk bestanden downloaden, uploaden of bewerken. Het maakt niet uit of dit Powerpoint, Excel of Word bestanden zijn. U kunt dit geheel gratis downloaden.

Uw informatie wordt opgeslagen in servers in de EU. Microsoft 365 heeft servers in Amsterdam, Dublin, Helsinki en Wenen.

Er zijn geen verschillen. Sinds 21 april 2020 is Office 365 veranderd in Microsoft 365. Microsoft 365 is een verzamelnaam geworden en een omgeving voor alle Microsoft programma’s.

Geen zorgen. Wij bieden een webinar aan voor Microsot 365. Dit kan op locatie of virtueel en daarin leggen onze specialisten uit hoe u Microsoft 365 kunt installeren en toepassen in uw bedrijf.

Bij de eerste twee pakketten ontvangt u de standaard beveiliging. Dit is een goede beveiliging voor uw bedrijf. Wilt u dat uw bedrijf super goed beveiligd is? Kies dan voor het premium pakket. Bij dit pakket ontvangt u een geavanceerd beveiligingsysteem met de mogelijkheid om uw bestanden te versleutelen. Zo bent u beschermd tegen cyberaanvallen en blijven uw bestanden veilig.

Wij zorgen ervoor dat uw pakket geinstalleerd en geconfigureerd wordt. U ontvangt enkel een mail met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord. U hoeft alleen maar in te loggen en u bent klaar om aan het werk te gaan.

U kunt tegelijkertijd werken aan bestanden. Dit is makkelijk zodat u niet constant het bestand over en weer hoeft te sturen met aanpassingen. U kunt nu uw aanpassingen in hetzelfde bestand doen als uw collega’s.

Voorstel op maat?

Bel ons op +31 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.