Faxen via e-mail

Faxen ontvangen en versturen via uw e-mail zonder faxmachine

Dit wil ik ook
Astronaut

Faxen via e-mail

In een tijd van mobiel en e-mail is faxen voor sommige beroepsgroepen nog steeds onmisbaar. Apotheken die recepten versturen, groothandels die bestellingen ontvangen of notarissen die juridische stukken verzenden. Met faxen via e-mail kunt u faxen ontvangen en versturen via uw e-mail, zonder een fax te gebruiken. Snel, toegankelijk én goed voor het milieu.

De fax is een betrouwbare verzendmethode en wordt om deze reden nog steeds gebruikt, onder andere door de juridische sector. Met de online faxoplossing van Message To The Moon kunt u kwalitatieve faxen versturen via e-mail. Verstuur e-mailberichten naar het faxapparaat van de ontvanger en ontvang faxen als pdf in uw inbox. Deze online oplossing heeft alle mogelijkheden van een faxapparaat, dus u hoeft deze zelf niet meer te gebruiken. Een goedkope, snelle én gebruiksvriendelijke oplossing!

Bestellen

Mogelijkheden Faxen via e-mail

Faxen versturen

Een fax versturen is eenvoudiger dan ooit. U krijgt een uniek e-mailadres en een persoonlijk sleutelwoord waarmee u via uw mailbox een fax kunt versturen naar het faxapparaat van de ontvanger. Dit wordt ook wel Email2Fax genoemd. Net als bij een gewone fax krijgt u een bevestiging of de fax wel of niet is aangekomen.

 • Maak een e-mail zoals u dit altijd doet.
 • Zet het bestand dat u wilt faxen als pdf-bestand in de bijlage.
 • Vul het opgegeven fax-emailadres in op de plek van de ontvanger.
 • Vul in het onderwerp de persoonlijke code in en het faxnummer waar u naartoe wilt faxen.
 • Verstuur de mail.

Faxen ontvangen

Wilt u faxen via e-mail ontvangen, oftewel Fax2Email? Ook dit is mogelijk met de online faxoplossing van Message To The Moon. U geeft hierbij het e-mailadres waarop u deze wilt ontvangen samen met uw faxnummer door aan de afzender. Als er een fax naar u wordt verzonden, ontvangt u deze automatisch in uw inbox. Met de fax als pdf in de bijlage. U kunt de faxen eenvoudig doorsturen naar andere e-mailadressen.

Wat onze klanten zeggen

Zeer goede service en contact via Rob en zijn team.
VST Europe B.V.
Naar volle tevredenheid geholpen
GP Groot BV
Top service dit komt mede door mijn accountmanager die altijd voor mij klaarstaat!
GetPro Gym
Zeer positief: deskundig, snel reagerend en oplossing gericht. De medewerkers (ihb Alex Vlasman) houden rekening met de specifieke doelgroep die gebruik maakt van de diensten van MTTM
Stichting Navarea

Wat krijgt u bij onze online fax service?

 • U krijgt een nieuw geografisch telefoonnummer uit de regio of een niet geografisch gebonden 085-nummer.
 • Wij kunnen een bestaand faxnummer overnemen en ervoor zorgen dat de faxen op dit nummer binnenkomen.
 • Wij kunnen het bestaande of nieuwe faxnummer als afzendernummer instellen voor faxen die worden verzonden vanuit de e-mail.
 • Faxen op dit telefoonnummer komen binnen op het opgegeven e-mailadres (of e-mailadressen) en er kan worden gefaxt vanuit uw e-mail.

Faxen via e-mail: wat zijn de voordelen?

Faxen in uw mailbox

Faxen kunt u als bijlage versturen naar het e-mailadres en het faxnummer van de ontvanger. Dit doet u gemakkelijk via uw mailbox. Dit is een snelle en eenvoudige manier van versturen. Alle faxen die naar u verstuurd worden, komen ook in uw mailbox terecht.

Meerdere ontvangers tegelijk

Wilt u meerdere faxen tegelijk ontvangen? Geen probleem! Met een traditioneel faxapparaat kunt u maar één fax tegelijk ontvangen, maar met faxen via e-mail is de lijn niet bezet. Ook kunt u faxen doorsturen naar een onbeperkt aantal e-mailadressen.

Digitaal archief

Een voordeel van faxen via e-mail is dat de verstuurde en ontvangen faxen direct in uw digitale archief staan. Hier kunt u ze gemakkelijk rangschikken op bijvoorbeeld contactpersoon, datum of faxnummer.

Milieuvriendelijk

Online faxen via e-mail? Dat is goed voor het milieu! Aan online faxen komt helemaal geen papier meer te pas.

Waarom Message To The Moon?

Veel ervaring 

Message To The Moon heeft in de loop der jaren veel ervaring met online faxen opgedaan. Dit betekend dat er bij Message To The Moon veel kennis in huis is. U bent daardoor niet alleen verzekerd van een goed werkend product, maar kunt ook voor al uw vragen bij de experts van Message To The Moon terecht.

Betrouwbare verbinding

Faxen via e-mail loopt via de betrouwbare verbinding van Message To The Moon. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw bestanden. U kunt uw online faxoplossing ook uitbreiden met één van de vertrouwde internet pakketten van Message To The Moon. Zo heeft u altijd de beste verbinding mogelijk.

Een faxen via e-mail oplossing op maat?

Ja, vertel me meer

Pakket

Faxen via e-mail

7,50per maand
 • Online faxen versturen en ontvangen
 • €0,10 verkeerskosten per fax
 • Optioneel: onbeperkt online faxen versturen en ontvangen voor €10,- per maand*

De Fair Use Policy van Message To The Moon is hierop van toepassing.

Bestellen

Faxen via e-mail Bestellen

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Op de volgende pagina’s kunt u de rest van uw gegevens invullen en uw faxen via internet pakket uitbreiden met de extra opties van Message To The Moon.

Uw bestelling

Offerte aanvragen

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.