Cloud in Amsterdam

Krachtige opslag om te werken in de Cloud

Astronaut

Krachtige opslag om te werken in de Cloud

Met onze dienst “Cloud in Amsterdam” (van Nextcloud) krijgt u toegang tot uw eigen Cloudomgeving. Hierin slaat u bestanden op en bewerkt u deze met de Open Office programma’s. Uw data wordt veilig opgeslagen in ons eigen datacenter in Amsterdam. Zo verliest u geen bestanden en blijft uw informatie altijd beschikbaar. Ook kunt u via uw Cloudomgeving een videogesprek starten door middel van onze ingebouwde video conference tool! Naast een module voor video conference bieden wij ook een persoonlijk Conference Call nummer aan voor €5,- per maand om overal en altijd te vergaderen.

Cloud in Amsterdam werkt als een online werkplek waarin u alles en iedereen kunt laten samenwerken. Met de Cloud in Amsterdam pakketten van Message To The Moon kunt u uw agenda en contactpersonen beheren, taken en notities op schrijven en uw bestanden makkelijk en snel met anderen delen.

U kunt onze Cloud in Amsterdam nu de eerste 30 dagen gratis uitproberen!
Na deze 30 dagen betaalt u slechts €5,- of €10,- (op basis van het gekozen pakket).

Nadat u Cloud in Amsterdam besteld heeft ontvangt u direct per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Binnen enkele minuten daarna ontvangt u een tweede e-mail met de installatie gegevens en de inloggegevens van uw Online back-up.

Mogelijkheden Cloud in Amsterdam

Bestanden in de Cloud opslaan

Met Cloud in Amsterdam kunt u uw bestanden in de Cloud opslaan. Het voordeel hiervan is dat u altijd en overal toegang heeft tot uw bestanden. U heeft alleen een internetverbinding nodig. Op deze manier komt het nooit meer voor dat uw bestanden op een computer opgeslagen staan waar u geen toegang tot heeft.

Real-Time samenwerken

Cloud in Amsterdam maakt het ook mogelijk om real-time samen te werken met uw collega’s. Hiermee maakt u een einde aan het eindeloos heen en weer sturen van bestanden. U kunt namelijk met meerdere mensen in hetzelfde bestand werken.

Direct bestanden verwerken

U kunt met Cloud in Amsterdam documenten maken en bewerken met de vertrouwde Open Office programma’s. Op deze manier bent u geen tijd kwijt met uitzoeken hoe bepaalde programma’s werken maar kunt u direct beginnen.

Conference call

U kunt met Cloud in Amsterdam ook met uw collega’s videobellen. Op deze manier kunt u waar u ook bent vergaderingen houden.

Wat onze klanten zeggen

Zeer goede service en contact via Rob en zijn team.
VST Europe B.V.
Naar volle tevredenheid geholpen
GP Groot BV
Top service dit komt mede door mijn accountmanager die altijd voor mij klaarstaat!
GetPro Gym
Zeer positief: deskundig, snel reagerend en oplossing gericht. De medewerkers (ihb Alex Vlasman) houden rekening met de specifieke doelgroep die gebruik maakt van de diensten van MTTM
Stichting Navarea

.

Wilt u meer reviews lezen over Message To The Moon? Klik hier

Bosch-logo
Logo-Siemens
Logo slachtofferhulp
Makro-logo

Ingebouwde video conference tool

Met onze ingebouwde video conference tool nodigt u eenvoudig nieuwe leden uit om deel te nemen aan een gesprek. Dit doet u aan de hand van een e-mailadres of een persoonlijke link. Met één druk op de knop begint u het gesprek! Zo houdt u makkelijk contact met uw collega’s. U kunt daarnaast ook chatten, bestanden uitwisselen en meekijken op elkaars computer door middel van screen-sharing! Download onze whitepaper om alle functionaliteiten van videobellen met Cloud in Amsterdam te bekijken.

Maak een belafspraak

Bel ons op +31 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Cloud in Amsterdam: Wat zijn de voordelen?

Altijd en overal toegang tot uw gegevens

Door uw bestanden en gegevens in Cloud in Amsterdam op te slaan kunt u hier altijd en overal bij, mits u een internetverbinding heeft.

Altijd een back-up van uw gegevens

Wanneer u in Cloud in Amsterdam bestanden maakt of bewerkt worden deze automatisch opgeslagen. Zo heeft u altijd een back-up van uw gegevens.

Bewerk bestanden overal met Open Office programma’s

Met een internetverbinding kunt u altijd en overal uw bestanden bewerken met de vertrouwde Open Office programma’s.

Bestandsdeling met alleen toegang voor de personen die u uitkiest

U kunt mappen en bestanden machtigen voor bepaalde personen. U kunt dan ook bepalen of deze personen gemachtigd zijn om bestanden te bewerken of dat zij de bestanden alleen kunnen bekijken.

Ingebouwde video conference module met scherm delen

Met de ingebouwde video conference tool kunt u niet alleen altijd en overal videobellen met uw collega’s, maar kunt u zelfs uw scherm delen om efficiënter samen te werken.

Nederlandse ondersteuning

Cloud in Amsterdam is heel eenvoudig om te gebruiken. Indien u toch hulp nodig heeft staat ons Nederlandse support team altijd voor u klaar.

Waarom Message To The Moon?

Een eigen datacenter in Amsterdam

Veel Clouddiensten worden aangeboden door Amerikaanse bedrijven en vallen daardoor onder de Amerikaanse wetgeving. Message To The Moon maakt voor Cloud in Amsterdam gebruik van haar eigen datacenter in Amsterdam. Uw gegevens verlaten Nederland dus niet en Cloud in Amsterdam valt gewoon onder de Nederlandse wetgeving.

Open Office programma’s voor een fractie van de prijs

Met Cloud in Amsterdam maakt u gebruik van de vertrouwde Open Office programma’s wanneer u bestanden maakt of bewerkt. Deze programma’s zijn al verwerkt in Cloud in Amsterdam en u hoeft hier dus niet extra voor te betalen.

Goed beveiligd

Door de Online Back-up zijn uw gegevens extra beveiligd. Bij een Online Back-up worden bestanden van de PC, laptop of server via internet automatisch opgeslagen naar een andere locatie. Bij een brand of andere calamiteit staan de gegevens veilig op een andere locatie.

Geen invloed van Big Tech

Grote techbedrijven (Big Tech) zijn bedrijven als Google, Microsoft en Apple. Deze bedrijven behoren nu tot de grootste bedrijven ter wereld. Het probleem hiervan is dat zij te veel marktmacht hebben. En het komt weleens voor dat dit soort bedrijven hun macht misbruiken. Door gebruik te maken van Cloud in Amsterdam heeft u geen invloed van Big Tech en hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat er machtsmisbruik plaatsvindt.

Cloud oplossing op maat?

Pakketten

Cloud in Amsterdam Free

0/per gebruiker per maand

 • Volledig gratis
 • Voor 1 gebruiker
 • Geen extra gebruikers
 • 50GB aan opslag
 • Toegang vanaf meerdere apparaten
 • Altijd en overal toegang
 • Samenwerken aan bestanden
 • Opmerkingen toevoegen en zelfs chatten binnen bestanden
 • Makkelijk en veilig delen
 • Video conference inclusief scherm delen

Cloud in Amsterdam Stars

10/per gebruiker per maand

 • Kosteloos annuleren binnen 30 dagen!
 • Tot 10 gebruikers €10,- per gebruiker p.m.
 • Na 10 gebruikers €5,- per gebruiker p.m.
 • 2 Terabyte aan opslag
 • Toegang vanaf meerdere apparaten
 • Altijd en overal toegang
 • Samenwerken aan bestanden
 • Opmerkingen toevoegen en zelfs chatten binnen bestanden
 • Makkelijk en veilig delen
 • Video conference inclusief scherm delen

Bestellen

Cloud in Amsterdam

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Op de volgende pagina’s kunt u de rest van uw gegevens invullen en uw Cloud in Amsterdam pakket uitbreiden met onze extra opties.

Uw bestelling

Veelgestelde Vragen

Algemeen

Specifiek

Bellen en Chatten

Cloud in Amsterdam werkt als een online werkplek waarin u alles en iedereen kunt laten samenwerken. Met de Cloud in Amsterdam pakketten van Message To The Moon kunt u uw agenda en contactpersonen beheren, taken en notities op schrijven en uw bestanden makkelijk en snel met anderen delen. Ook kunt u (Video) bellen met uw collega’s. Een (video) groepsgesprek is ook mogelijk. U kunt zelf de grootte van uw cloud opslag bepalen door de verschillende pakketten.

Nextcloud is het product dat Message To The Moon levert. Nextcloud is vergelijkbaar met services zoals Office 365, Dropbox en Google Drive. Het grote verschil is dat Nextcloud op uw eigen serverruimte draait en dus geen invloed van Big tech uitgeoefend kan worden. Cloud in Amsterdam is dus hetzelfde als Nextcloud.

Cloud in Amsterdam kent veel voordelen. Hieronder staan een paar voordelen van de cloudomgeving.

 • Bestanden in de Cloud opslaan
 • Centrale kalender
 • Real-Time samenwerken aan bestanden
 • Direct bestanden verwerken
 • Beveiligde server
 • (Video) bellen met collega’s

Jazeker! Als u het product wilt uitproberen dan kunt u een proefperiode van 30 dagen starten. Daarna kunt u kiezen voor een abonnement wat bij u past.

Bij Message To The Moon heeft u keuze uit drie verschillende pakketten. U kunt zelf bepalen welk pakket het beste bij uw bedrijf past.

 • Cloud in Amsterdam Free €0,- per maand
 • Cloud in Amsterdam Sky €5,- per maand
 • Cloud in Amsterdam Stars €10,- per maand

U kunt een gratis abonnement afsluiten. Met het pakket Cloud in Amsterdam Free kunt u 100% gratis genieten van uw cloud opslag.

Nadat u Cloud in Amsterdam besteld heeft ontvangt u direct per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Binnen enkele minuten daarna ontvangt u een tweede e-mail met de installatie gegevens en de inloggegevens van uw Online back-up.

U kunt zelf bepalen hoeveel mensen in de cloud werken. Er gelden andere tarieven voor elk nieuw persoon die toegevoegd wordt. U betaald per toegevoegd persoon een bedrag per maand.

Al uw bestanden worden opgeslagen in de cloud. Dus u kunt ten alle tijden bij uw bestanden en worden niet verwijderd tenzij u dat wilt.

U kunt zelf bepalen hoeveel opslagruimte u wilt. Message To The Moon kent drie pakketten waarin verschillende hoeveelheid opslagruimte wordt aangeboden. U kunt zelf bepalen hoeveel u nodig heeft en wat het beste bij u past

 • Cloud in Amsterdam Free 50GB opslagruimte
 • Cloud in Amsterdam Sky 250GB opslagruimte
 • Cloud in Amsterdam Stars        2TB opslagruimte

U kunt zeker samenwerken. Cloud in Amsterdam maakt het mogelijk om real-time samen in de cloud te werken met uw collega’s. Hiermee maakt u een einde aan het eindeloos heen en weer sturen van bestanden. U kunt namelijk met meerdere mensen in hetzelfde bestand werken.

Nadat u Cloud in Amsterdam besteld heeft ontvangt u direct per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Binnen enkele minuten daarna ontvangt u een tweede e-mail met de installatie gegevens en de inloggegevens van uw Online back-up.

Nextcloud maakt gebruik van de volgende programmeertalen.

 • PHP
 • Javascript
 • Java
 • C++
 • Objective-C

U kunt zeker foto’s opslaan in de cloudomgeving. U kunt onmiddelijk elke foto die u maakt opslaan naar uw Nextcloud opslag. Daarbij kunt u alle bestanden die u maar wilt opslaan op de cloud.

Nextcloud is ontwikkeld op basis van Owncloud. Nextcloud zijn eerste publicatie was in 2016 en van Owncloud in 2010. Er zijn weinig verschillen tussen deze services. De intentie van Nextcloud is om meer functionaliteit te bieden die bij Owncloud alleen tegen betaling beschikbaar was.

Het zijn allebei cloud storage services en Google Drive is een cloud storage dat gemakkelijk te koppelen is met andere Google services. Het doel van de service is voornamelijk om bestanden te downloaden en te uploaden. Een verschil is dat Nextcloud gehost wordt op de Nederlandse servers en geen invloed speelt van Big Tech. Dit is wel het geval bij Google Drive.

Dropbox is een van de bekendste clouddiensten. Een groot verschil tussen de clouddiensten is dat Nextcloud gehost wordt op de Nederlandse servers. Dit houdt ook in dat de support ook in het Nederlands is.

U kunt zeker bellen met Cloud in Amsterdam. U kunt met een simpele druk op de knop contact opnemen met uw collega’s. Dit maakt het een stuk gemakkelijker voor u.

Nextcloud Talk is zeer geschikt om videogroepsgesprekken te voeren. U kunt in goede kwaliteit contact opnemen met uw collega’s.

Met Cloud in Amsterdam is het mogelijk om met elkaars scherm mee te kijken. Dit is zeer handige tool dat u een hoop tijd kan besparen.

U heeft een internetverbinding nodig om te bellen. Deze gesprekken lopen namelijk via het netwerk en het gesprek kan niet zonder internet plaatsvinden.

Met de gebruiksvriendelijke chatfunctie op Cloud in Amsterdam is het ook mogelijk om onderling te chatten met collega’s.

Veiligheid

Ja dat kan. U kunt via alle apparaten inloggen op de cloud. De cloud is namelijk niet gebonden aan een apparaat, maar aan uw account.

U heeft ten alle tijden toegang tot uw eigen cloud. Er zitten geen beperkingen aan.

Uw bestanden zijn zeer goed beveiligd. U en uw medewerkers zijn de enige die bij de bestanden kunnen komen. Ook bij een Online Back-up worden bestanden van de PC, laptop of server via internet automatisch opgeslagen naar een andere locatie. Bij een brand of andere calamiteiten staan de gegevens veilig op een andere locatie

Cloud in Amsterdam zorgt er automatisch voor dat er een back-up van de bestanden wordt gemaakt. Alles wat in de cloud staat is automatisch opgeslagen.

Doordat dit een lokale cloud is hoeft u zich geen zorgen te maken voor Big Tech bedrijven zoals Google, Microsoft en Apple. U zult geen invloed van deze grote technologie bedrijven ervaren en hoeft zich niet druk te maken voor machtsmisbruik.

Alleen u en uw medewerkers. U moet toestemming geven aan wie bij uw bestanden wilt komen. Voor de rest kan niemand anders bij uw bestanden.

Voorstel op maat?

Bel ons op +31 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.