Server in de Cloud

Uw bestanden veilig op onze servers

Dit wil ik ook
Astronaut

Veilige opslag van uw bestanden in de Cloud

Message To The Moon begrijpt als geen ander hoe belangrijk uw bestanden voor uw bedrijf zijn. Wij begrijpen daarom ook hoe belangrijk het is dat uw bestanden veilig opgeslagen zijn en dat u altijd bij uw bestanden kan.

Met Server in de Cloud (Managed VPS) van Message To The Moon hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. U ‘huurt’ serverruimte in ons datacenter in Amsterdam. Hier kunt u bestanden en programma’s opslaan. Uw bestanden zijn dan niet alleen goed beveiligd, maar u heeft ook met elk apparaat en vanaf elke locatie toegang tot uw bestanden.

Bestellen

Mogelijkheden Server in de Cloud

Managed Server Hosting

Server in de Cloud valt onder Managed Server Hosting. Dit houdt in dat uw server bij ons wordt beheerd door onze experts. Message To The Moon neemt alle zaken omtrent onderhoud en installatie voor u uit handen. In ons moderne datacenter beheren en monitoren wij uw server. Daarnaast onderhouden wij de server en installeren wij de laatste updates. Zo geniet u van de beste beveiliging voor uw bestanden en weet u zeker dat alles naar behoren presteert.

Deze klanten gingen u voor

Bosch-logo
Logo-Siemens
Logo slachtofferhulp
Makro-logo

Datacenter in Amsterdam

Met Server in de Cloud worden uw bestanden veilig in ons datacenter in Amsterdam opgeslagen. Veel andere Clouddiensten zijn van Amerikaanse bedrijven. Dit betekent dat zij onder de Amerikaanse wetgeving vallen. Doordat ons datacenter zich in Amsterdam bevindt, valt Server in de Cloud van Message To The Moon onder de Nederlandse wetgeving.

Omdat ons datacenter in Europa staat wordt alle data op ons platform ook beschermd door de Wet Databescherming van de EU. Deze wet is een belangrijk onderdeel van de Europese privacy en mensenrechtenwetgeving en reguleert de verwerking van persoonlijke gegevens.

Server in de Cloud: wat zijn de voordelen?

Uw bestanden zijn beter beveiligd

Omdat uw bestanden worden opgeslagen in ons betrouwbare datacenter in Amsterdam zijn uw bestanden beter beveiligd. Wij maken namelijk gebruik van een uitstekende firewall die uw bestanden beschermd. Daarnaast worden uw bestanden ook redundant opgeslagen. Dit houdt in dat er op meerdere servers een back-up geplaatst wordt. Tenslotte staan er in ons datacenter meerdere faciliteiten die ervoor zorgen dat onze servers zelfs met een stroomstoring perfect blijven werken.

Overal en met elk apparaat toegang tot uw gegevens

Doordat uw gegevens op een virtuele server opgeslagen worden, heeft u altijd, overal en met elk apparaat toegang tot uw gegevens. Het enige dat u nodig heeft is een internet verbinding! Op deze manier hebben ook al uw collega’s altijd toegang tot de bestanden.

Flexibel en schaalbaar

Heeft u meer opslag nodig dan u in eerste instantie dacht? Geen probleem! U kunt u opslag elk moment opschalen. U bent hierdoor enorm flexibel en creëert schaalbaarheid.

Waarom Message To The Moon?

Redundante opslag in onze datacenters in Amsterdam

Met Server in de Cloud van Message To The Moon wordt uw server beheert in ons eigen datacenter in Amsterdam. Dit betekent dat uw gegevens Nederland niet verlaten. Daarnaast wordt er altijd een back-up van uw gegevens opgeslagen in meerdere datacenters.

Gegarandeerde uptime van uw bestanden en programma’s

Bij Message To The Moon verzekeren wij u van een hoge beschikbaarheid van uw bestanden en programma’s.

24 uur per dag beveiliging en support

Door onze firewall en onze faciliteiten die ervoor zorgen dat de servers altijd blijven werken is uw server 24 uur per dag beveiligd. Daarnaast staat ons supportteam altijd voor u klaar om u te helpen met uw vragen.

Wij verzorgen het systeembeheer

Het onderhouden van een server is vaak meer werk dan u in eerste instantie verwacht. Bij Message To The Moon nemen wij dit volledig voor u uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw server goed onderhouden wordt en installeren de laatste updates. Zo blijft uw server altijd up-to-date. U kunt zelf kiezen of u gebruik maakt van een Windows of een Linux server.

Server in de Cloud oplossing op maat?

Ja, vertel me meer

Pakketten

Server Hosting Cloud

10,-p.m.
 • 500 MB aan geheugen
 • 500 GB aan dataverkeer
 • 25 GB aan opslag
 • OS naar keuze (Windows of Linux)

Server Hosting Sky

25,-p.m.
 • 1000 MB aan geheugen
 • 1 TB aan dataverkeer
 • 100 GB aan opslag
 • OS naar keuze (Windows of Linux)

Server Hosting Moon

50,-p.m.
 • 2048 MB aan geheugen
 • 2 TB aan dataverkeer
 • 200 GB aan opslag
 • OS naar keuze (Windows of Linux)

Server Hosting Space

75,-p.m.
 • 4096 MB aan geheugen
 • 4 TB aan dataverkeer
 • 400 GB aan opslag
 • OS naar keuze (Windows of Linux)

Server Hosting Stars

100,-p.m.
 • 8192 MB aan geheugen
 • 10 TB aan dataverkeer
 • 1 TB aan opslag
 • OS naar keuze (Windows of Linux)

Bestellen

Server in de Cloud

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Op de volgende pagina’s kunt u de rest van uw gegevens invullen en uw Server in de Cloud pakket uitbreiden met onze extra Cloud opties.

Uw bestelling

1018 45

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.