Server in de Cloud

Veilige servers in ons datacenter

Astronaut

Veilige opslag in het datacenter van Message To The Moon

Message To The Moon begrijpt als geen ander hoe belangrijk uw server voor uw bedrijf is. Wij begrijpen daarom ook hoe belangrijk het is dat uw server goed onderhouden wordt. Met Server in de Cloud van Message To The Moon hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. U kunt ervoor kiezen om serverruimte te huren (Virtual Private Server) in het datacenter van Message To The Moon. Maakt u al gebruik van een fysieke server en wilt u deze graag behouden? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw server te laten verhuizen (Dedicated Server) naar het datacenter van Message To The Moon.

Virtual Private Server

Bij Message To The Moon kunt u kiezen voor Virtual Private Server (VPS). Hiermee huurt u een stukje server in het datacenter van Message To The Moon. Daarnaast wordt u volledig ontzorgt op het gebied van installatie en onderhoud. De experts van Message To The Moon zorgen ervoor dat uw Managed Virtual Server altijd naar behoren werkt.

Managed Dedicated Server

Met Server in de Cloud kunt u kiezen voor Managed Server Hosting. Dit houdt in dat uw fysieke server bij ons wordt beheerd door onze experts. Message To The Moon neemt alle zaken omtrent onderhoud en installatie voor u uit handen. In ons moderne datacenter beheren en monitoren wij uw server. Daarnaast onderhouden wij de server en installeren wij de laatste updates. Zo geniet u van de beste beveiliging voor uw bestanden en weet u zeker dat alles naar behoren presteert.

Unmanaged Dedicated Server

Wilt u graag zelf de controle behouden over uw fysieke server? Ook dat is mogelijk bij Message To The Moon. U kunt hierbij nog steeds serverruimte huren of uw server verhuizen naar ons datacenter. Zo zijn uw bestanden nog steeds goed beveiligd en heeft u altijd toegang tot uw gegevens, maar houd u zelf de controle. U onderhoud uw server in dit geval zelf.

Mogelijkheden Server in de Cloud

Serverruimte huren (Virtual Private Server)

Bij Message To The Moon kunt u serverruimte huren. U huurt hier een stukje server uit het datacenter in Amsterdam. Hierbij worden al uw gegevens en bestanden in de Cloud opgeslagen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhouden van uw serverruimte. Dit wordt volledig door Message To The Moon gedaan.

Server verhuizen (Dedicated Server)

Wilt u uw huidige server blijven gebruiken maar wilt u zich geen zorgen meer maken over het onderhouden van de server? Dan kunt u uw server laten verhuizen naar het datacenter van Message To The Moon. Hierbij neemt Message To The Moon alle zorg over installatie en onderhoud voor u uit handen en kunt u zich volledig focussen op uw bedrijf.

Deze klanten gingen u voor

Bosch-logo
Logo-Siemens
Logo slachtofferhulp
Makro-logo

Datacenter in Amsterdam

Met Server in de Cloud wordt uw server veilig beheert in ons datacenter in Amsterdam. Veel andere Clouddiensten zijn van Amerikaanse bedrijven. Dit betekent dat zij onder de Amerikaanse wetgeving vallen. Doordat ons datacenter zich in Amsterdam bevindt, valt Server in de Cloud van Message To The Moon onder de Nederlandse wetgeving.

Omdat ons datacenter in Europa staat wordt alle data op ons platform ook beschermd door de Wet Databescherming van de EU. Deze wet is een belangrijk onderdeel van de Europese privacy en mensenrechtenwetgeving en reguleert de verwerking van persoonlijke gegevens.

Maak een belafspraak

Bel ons op +31 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Server in de Cloud: wat zijn de voordelen?

Uw server is beter beveiligd

Omdat uw server wordt opgeslagen in ons betrouwbare datacenter in Amsterdam is deze beter beveiligd. Wij maken namelijk gebruik van een uitstekende firewall die uw server beschermd. Daarnaast worden de gegevens op uw server ook redundant opgeslagen. Dit houdt in dat er op meerdere servers een back-up geplaatst wordt. Tenslotte staan er in ons datacenter meerdere faciliteiten die ervoor zorgen dat onze servers zelfs met een stroomstoring perfect blijven werken.

Overal en met elk apparaat toegang tot uw gegevens

Doordat uw gegevens op een virtuele server (VPS) opgeslagen worden, heeft u altijd, overal en met elk apparaat toegang tot uw gegevens. Het enige dat u nodig heeft is een internet verbinding! Op deze manier hebben ook al uw collega’s altijd toegang tot de bestanden.

Flexibel en schaalbaar

Heeft u meer opslag nodig dan u in eerste instantie dacht? Geen probleem! U kunt u opslag elk moment opschalen. U bent hierdoor enorm flexibel en creëert schaalbaarheid.

Beperkte downtime

Bij het verhuizen van uw server naar het datacenter van Message To The Moon ervaart u beperkte downtime. Uw server wordt vrijdag opgehaald door Message To The Moon en op maandag kunt u al online. Zo kunt u zo snel mogelijk weer aan de slag.

Waarom Message To The Moon?

Redundante opslag in onze datacenters in Amsterdam

Met Server in de Cloud van Message To The Moon wordt uw server beheert in ons eigen datacenter in Amsterdam. Dit betekent dat uw gegevens Nederland niet verlaten. Daarnaast wordt er altijd een back-up van uw gegevens opgeslagen in meerdere datacenters.

Gegarandeerde uptime van uw server

Bij Message To The Moon verzekeren wij u van een hoge beschikbaarheid van uw server.

24 uur per dag beveiliging en support

Door onze firewall en onze faciliteiten die ervoor zorgen dat de servers altijd blijven werken is uw server 24 uur per dag beveiligd. Daarnaast staat ons supportteam altijd voor u klaar om u te helpen met uw vragen.

Wij verzorgen het systeembeheer

Het onderhouden van een server is vaak meer werk dan u in eerste instantie verwacht. Bij Message To The Moon nemen wij dit volledig voor u uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw server goed onderhouden wordt en installeren de laatste updates. Zo blijft uw server altijd up-to-date. U kunt zelf kiezen of u gebruik maakt van een Windows of een Linux server.

Server in de Cloud oplossing op maat?

Pakketten

Serverruimte huren

Virtual Private Server Cloud

10,-
p.m.

 • Serverruimte huren in ons datacenter
 • 500 MB aan geheugen
 • 500 GB aan dataverkeer
 • 25 GB aan opslag
 • OS naar keuze (Windows of Linux)

Virtual Private Server Sky

25,-
p.m.

 • Serverruimte huren in ons datacenter
 • 1000 MB aan geheugen
 • 1 TB aan dataverkeer
 • 100 GB aan opslag
 • OS naar keuze (Windows of Linux)

Virtual Private Server Space

75,-
p.m.

 • Serverruimte huren in ons datacenter
 • 4096 MB aan geheugen
 • 4 TB aan dataverkeer
 • 400 GB aan opslag
 • OS naar keuze (Windows of Linux)

Virtual Private Server Stars

100,-
p.m.

 • Serverruimte huren in ons datacenter
 • 8192 MB aan geheugen
 • 10 TB aan dataverkeer
 • 1 TB aan opslag
 • OS naar keuze (Windows of Linux)

Uw huidige server verhuizen

Dedicated Server (Unmanaged)

50,-per maand
 • Uw eigen server in ons datacenter
 • Tot 15 TB aan dataverkeer
 • Support van ICT experts

Dedicated Server (Managed)

50,-per maand
 • Exclusief onderhoudskosten €95,- per uur
 • Uw eigen server in ons datacenter
 • Tot 15 TB aan dataverkeer
 • Support van ICT experts

Bestellen

Server in de Cloud

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Op de volgende pagina’s kunt u de rest van uw gegevens invullen en uw Server in de Cloud pakket uitbreiden met onze extra Cloud opties.

Uw bestelling

Veelgestelde vragen

Algemeen

Met Server in de Cloud u zich geen zorgen meer te maken over beveiliging of onderhoud. meer over te maken. Dat regelen wij. U kunt ervoor kiezen om serverruimte te huren (Virtual Private Server) in het datacenter van Message To The Moon.

Maakt u al gebruik van een fysieke server en wilt u deze graag behouden? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw server te laten verhuizen (Dedicated Server) naar het datacenter van Message To The Moon.

Een groot voordeel van een server in de cloud is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onderhoud en beveiliging. Ook heeft Message To The Moon een uitstekende firewall en daarnaast staat ons supportteam altijd voor u klaar.

Message To The Moon biedt verschillende pakketten aan. Wij bieden 5 pakketten aan.

Virtual Private Server Cloud €10,- per maand 25 GB opslag & 500 GB data
Virtual Private Server Sky €25,- per maand 100 GB opslag & 1 TB data
Virtual Private Server Moon €50,- per maand 200 GB opslag & 2 TB data
Virtual Private Server Space €75,- per maand 400 GB opslag & 4 TB data
Virtual Private Server Stars €100,- per maand 1 TB opslag & 10 TB data

Ook kunt u ervoor kiezen om uw eigen server te verhuizen naar Message To The Moon. Het maakt hierbij niet uit of het Unmanaged of managed is. De kosten bedragen €50,- per maand.

Uw server staat in het datacenter van Message To The Moon in Amsterdam. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee bijvoorbeeld dat alle data wordt beschermd door Europese wetgeving. Zodat uw data beschermd blijft tegen privacy schending.

Specifiek

Omdat ons datacenter in Europa staat wordt alle data op ons platform ook beschermd door de Wet Databescherming van de EU en de Nederlandse wetgeving. Veel andere Clouddiensten zijn van Amerikaanse bedrijven. Dit betekent dat zij onder de Amerikaanse wetgeving vallen en deze regels zijn niet even streng als de Nederlandse regelgeving.

De server is gevestigd in het datacenter van Amsterdam. Dit wilt zeggen dat de server onder de wetgeving van Europa valt en de Nederlandse wetgeving. De belangrijkste wet dat hier geldt is de Wet van Databescherming van de EU. Deze wet beschermt uw data en zorgt ervoor dat uw gegevens niet misbruikt worden.

Met Virtual Private Server huurt u een gedeelte van onze server in het datacenter van Message To The Moon. Daarnaast wordt u volledig ontzorgt op het gebied van installatie en onderhoud. De experts van Message To The Moon zorgen ervoor dat uw Managed Virtual Server altijd van de laatste updates voorzien zijn en optimaal werkt.

Als u al langer van een server gebruik maakt en deze niet wilt vervangen kunt u ervoor kiezen om uw server te verhuizen naar de datacenter van Message To The Moon. Dit noemen wij een dedicated server.

Extra

Met Server in de Cloud kunt u kiezen voor Managed Server Hosting. Dit houdt in dat uw fysieke server bij ons wordt beheerd door onze experts. Wij doen de onderhoud en installatie van de server. Uw server wordt gemonitord en beheert in onze datacenter.

Daarnaast wordt de server ook voorzien van de laatste updates. Zo is uw server maximaal beveiligd en blijven uw bestanden veiling. Ook heeft u de zekerheid dat uw server optimaal presteert.

Bij een dedicated server houdt u zelf de controle op uw server. Heeft u geen ruimte voor een server? Geen probleem. U kunt in dit geval uw server in het datacenter van Message To The Moon onderbrengen.

Uw server wordt door Message To The Moon opgehaald. Op vrijdag wordt uw server opgehaald en maandag bent u weer online.

U en uw collega’s hebben ten alle tijden toegang tot de server. Omdat uw gegevens op een virtuele server opgeslagen worden heeft u alleen een internetverbinding nodig.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.