Alles in 1

Digitaal bereikbaar zijn is een must. Message To The Moon biedt diverse internet en telefonieoplossingen aan voor uw onderneming. Creëer betrouwbare verbindingen met de hoogste snelheden, waarbij stabiliteit en veiligheid centraal staan. Voor een voordelige prijs per maand.

telefonie-cosmos

Alles in 1

Digitaal bereikbaar zijn is een must. Message To The Moon biedt diverse internet en telefonieoplossingen voor uw onderneming. Creëer betrouwbare verbindingen met hoge internetsnelheden, waarbij stabiliteit en veiligheid centraal staan. 99,9% storingsvrij, voor een voordelige prijs per maand.

Bekijk de pakketten

Onbeperkt internetten en bellen

bij Message To The Moon

Een alles in 1 pakket van Message To The Moon staat garant voor de beste verbinding met behulp van de nieuwste technologie. In combinatie met de AVM Fritz!Box router die u in bruikleen krijgt bent u altijd voorzien van de beste verbinding mogelijk!

In elk pakket zit inclusief:

– Een internetverbinding (Pin & Spraak geschikt).
– Een online telefooncentrale (inclusief 1 telefoonnummer)
– 1 Dedicated IP adres.
– AVM FRITZ!Box Modem (in bruikleen).

Uw internet & telefonie wordt op locatie geïnstalleerd door een van onze gespecialiseerde monteurs. Onze monteur zal er voor zorgen dat u het maximale uit uw internet & telefonieverbinding kan halen en zal een WiFi check uitvoeren zodat uw verbinding overal op locatie bereikbaar is.

Wilt u liever een offerte aanvragen voor een voorstel op maat? Dit doet u snel en eenvoudig via onderstaande knop.

Vraag een offerte aan
Bestel een Alles-in-1 Pakket

Vanaf €30,- per maand
 • Een internetverbinding met een snelheid van 50 Mbit/s Down | 5 Mbit/s Up
 • Deze verbinding is Pin/Alarm/Spraak geschikt t.w.v. € 9,95 per maand
 • Een AVM Fritz!box Modem t.w.v. €229,-
 • Een Dedicated IP adres t.w.v. € 1,- per maand
 • Een online telefooncentrale inclusief 1 nummer t.w.v. € 10,- per maand
 • Een internetverbinding met een snelheid van 100 Mbit/s Down | 10 Mbit/s Up
 • Deze verbinding is Pin/Alarm/Spraak geschikt t.w.v. € 9,95 per maand
 • Een AVM Fritz!box Modem t.w.v. €229,-
 • Een Dedicated IP adres t.w.v. € 1,- per maand
 • Een online telefooncentrale inclusief 1 nummer t.w.v. € 10,- per maand
 • Een internetverbinding met een snelheid van 200 Mbit/s Down | 10 Mbit/s Up
 • Deze verbinding is Pin/Alarm/Spraak geschikt t.w.v. € 9,95 per maand
 • Een AVM Fritz!box Modem t.w.v. €229,-
 • Een Dedicated IP adres t.w.v. € 1,- per maand
 • Een online telefooncentrale inclusief 1 nummer t.w.v. € 10,- per maand
 • Een backup 4G verbinding t.w.v. € 15,- per maand
Uw gegevens


€ 


Details

Onbeperkt internetten & bellen

Met de alles in 1 pakketten van Message To The Moon bent u altijd verzekerd van een stabiele internetverbinding en de beste telefonie. U kunt onbeperkt gebruik maken van internet op uw locatie.  Het hele internet binnen handbereik met Message To The Moon.

Wij bieden de volgende alles in 1 pakketten aan:

Alles in 1 pakket Sky Alles in 1 pakket Moon Alles in 1 pakket Stars
Internetverbinding 50 Mbit/s Down | 5 Mbit/s Up

Pin/Alarm/Spraak geschikt

Internetverbinding 100 Mbit/s Down | 10 Mbit/s Up

Pin/Alarm/Spraak geschikt

Internetverbinding 200 Mbit/s Down | 10 Mbit/s Up

Pin/Alarm/Spraak geschikt

Inclusief Back-up 4G verbinding

1 Dedicated IP Adres 1 Dedicated IP Adres 1 Dedicated IP Adres
AVM Fritz!box Modem in bruikleen AVM Fritz!box Modem in bruikleen AVM Fritz!box Modem in bruikleen
Telefooncentrale inclusief 1 telefoonnummer Telefooncentrale inclusief 1 telefoonnummer Telefooncentrale inclusief 1 telefoonnummer

Daarnaast bieden wij ook de volgende voordelige extra opties aan voor uw alles in 1 pakket:

Onze telefoniepakketten zijn speciaal voor zzp’ers en kleine ondernemingen. Met onze diensten maakt u altijd gebruik van de nieuwste VoIP technologie en belt u standaard tegen de voordeligste tarieven.

Is je vaste lijn vaak in gesprek en ben je dus niet altijd bereikbaar? Of wil je nog geen afscheid nemen van je fax? Kies dan voor een tweede telefoonnummer!

Is je vaste lijn vaak in gesprek en ben je dus niet altijd bereikbaar? Of wil je nog geen afscheid nemen van je fax? Kies dan voor een extra telefoonnummer!

Is je vaste lijn vaak in gesprek en ben je dus niet altijd bereikbaar? Of wil je nog geen afscheid nemen van je fax? Kies dan voor een extra telefoonnummer!

Is je vaste lijn vaak in gesprek en ben je dus niet altijd bereikbaar? Of wil je nog geen afscheid nemen van je fax? Kies dan voor een extra telefoonnummer!

Een 0900-nummer is eenvoudig te onthouden en u bepaalt zelf tegen welke voorwaarden u bereikbaar bent. Met een laag tarief stimuleert u uw contacten snel en laagdrempelig contact met u op te nemen. Hiermee krijgt u een klantvriendelijke en servicegerichte uitstraling.

Laat zien dat u uw klanten voorop stelt met uw eigen 0800-nummer. Een 0800-nummer is een, voor de beller, gratis telefoonnummer. U betaalt de belkosten. Zo neemt u ook de laatste drempel weg. Hierdoor staat het servicenummer garant voor een hoge respons: een gratis telefoonnummer is een klantvriendelijk gebaar dat veel waardevolle contactmomenten oplevert.

TV kijken via digitale TV heeft meerdere voordelen ten opzichte van analoge kabel tv. Zo is het beeld en geluid een stuk zuiverder, worden er meer TV- en radiozenders doorgegeven en u kunt gebruikmaken van extra interactieve tv diensten zoals Begin Gemist, Video On Demand en Online tv kijken (televisie kijken met uw tv abonnement op een tablet of mobiele telefoon).

Hoewel de geleverde router, de AVM Fritz!Box een zeer goed WiFi signaal afgeeft, kan het zijn dat u meer nodig heeft. In zo’n geval is een WiFi versterker de uitkomst. En voor slechts €5 per maand heeft u al een WiFi versterker om ook in de verste uithoeken van uw kantoor de WiFi optimaal te ontvangen.

Dankzij de extra Back-up verbinding heeft u naast uw huidige verbinding altijd een back-up. Mocht er storing zijn, schakelt uw modem over naar een draadloze verbinding waardoor u in verbinding blijft. U kunt dus ongestoord door blijven werken, ook bij grote storingen!

Een draadloze DECT telefoon geeft je tijdens het bellen meer bewegingsvrijheid en gebruiksgemak. Bovendien zijn vaste telefoons die werken via het DECT protocol vaak in aantal uitbreidbaar, zodat je in meerdere kamers bereikbaar bent.

Een website is uw digitale aanspreekpunt en u wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Met Message To The Moon Webhosting bouwt u in een mum van tijd uw eigen website die volledig naar uw wens is in te richten. Voor het starten van een website heeft u naast een domeinnaam (bijvoorbeeld www.bakkerijgroot.nl) ook een webhosting server nodig. Met WordPress of Joomla bouwt u eenvoudig uw website die u direct live kunt zetten. Technische kennis is hier niet bij nodig. Mocht u liever hulp krijgen van ons, Message To The Moon staat u waar nodig bij met raad en daad.

Nog geen domein? Ook dat kan bij Message To The Moon. Voor slechts €2,95 per jaar verzekeren wij uw domein! Kijk hiervoor op Domein.

Naast een lokale back-up van uw gegevens is een online back-up cruciaal. Stel dat u van de ene op de andere dag niet meer bij uw gegeven kan? Dat zou catastrofaal voor uw onderneming kunnen zijn. Om u te beschermen bieden we u Online Back-up aan. Voor slechts €5 per maand kunt u 100GB aan data opslaan bij een ISO-gecertificeerd datacenter in Nederland. En voor €25 per maand kunt u onbeperkt uw gegevens opslaan op dezelfde server. Uw data verlaat Nederland niet en dankzij een unieke sleutelcode heeft u volledige controle over wie er toegang heeft tot uw data.

Een gescheiden WiFi netwerk voor u en uw gasten. Zo houdt u uw netwerk beveiligd en alleen toegankelijk voor wie u wilt dat toegang heeft en kunnen uw gasten gemakkelijk gebruik maken van het aparte netwerk.

Met zogeheten VLAN en PVC technologie zorgen wij ervoor dat je netwerken geheel gescheiden van elkaar worden aangeboden aan de gebruikers. Zo blijft de veiligheid en kwaliteit van uw internetverbinding op orde.

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op het nummer 088 8000 800.

U kunt ons ook mailen op het e-mailadres sales@messagetothemoon.nl.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina

+31(0)88 8000 800

Weesperplein 4B, Amsterdam Nederland