Zakelijk Alles-in-1

Zakelijke internet en telefonie van Message To The Moon

  • Een totaaloplossing voor uw bedrijf

  • Altijd een perfect pakket dat aansluit op uw wensen

  • Genieten van stabiel internet en de beste telefonie

  • Altijd de kwalitatieve AVM FRITZ!Box in bruikleen

Astronaut

Altijd (digitaal) bereikbaar met onze zakelijke alles-in-1 paketten

Een Zakelijk Alles-in-1 pakket staat garant voor de beste verbinding met behulp van de nieuwste technologie. Met onze pakketten bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en stabiele internetverbinding en de beste telefonie. Zo kunt u onbeperkt gebruik maken van betrouwbaar internet op uw locatie.

In combinatie met de AVM FRITZ!Box router die u in bruikleen krijgt, bent u altijd voorzien van de beste verbinding mogelijk en razendsnel internet! Het hele internet binnen handbereik met Message To The Moon. Daarbij krijgt u bij een Alles-in-1 pakket ook een gratis Microsoft 365 licentie!

Waar bent u naar op zoek?

Geef in het onderstaande formulier aan waar u naar op zoek bent en wij maken een Alles in 1 pakket voor u op maat. Een doorsnee Alles-in-1 pakket van Message To The Moon bevat een internetverbinding, een online telefooncentrale met uitgebreide mogelijkheden, vaste toestellen, mobiel abonnementen en eventueel televisie. U kiest zelf welke producten u toevoegt aan uw pakket. De pakketten zijn daarnaast uit te breiden met talloze extra opties. Bekijk hiervoor de extra alles in 1 mogelijkheden.

Alles in 1 pakket Aanvragen

Ontvang een Alles-in-1 oplossing op maat

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Op de volgende pagina’s kunt u de rest van uw gegevens invullen en uw Alles-in-1 pakket uitbreiden met onze extra opties.

Overzicht

Mogelijkheden Alles-in-1

Onbeperkt bellen – €7,50 per maand

Onze telefonie pakketten zijn speciaal voor ZZP’ers en MKB’s. Met onze diensten maakt u altijd gebruik van de nieuwste VoIP technologie en belt u standaard tegen de voordeligste tarieven. Bij Message To The Moon kunt u voor slechts €7,50 per maand onbeperkt bellen en betaalt u dus niet per minuut. Kijk hier voor meer informatie over onze telefonie oplossingen.

Televisie – €9,99 per maand

U heeft ook de mogelijkheid om televisie aan uw Alles-in-1 pakket toe te voegen. Dit kan met onze digitenne pakketten. Met digitenne kijkt u overal in Nederland televisie. De TV-ontvanger is namelijk draadloos! U krijgt hier standaard de 32 meest populaire zenders bij geleverd en u kunt uw pakket uitbreiden met Fox Sports. Bekijk hier onze televisiepakketten.

Extra Back-up verbinding – €10 per maand

Dankzij de extra Back-up verbinding heeft u naast uw huidige verbinding altijd een back-up. Mocht er storing zijn, schakelt uw modem over naar een draadloze verbinding waardoor u in verbinding blijft. U kunt dus ongestoord door blijven werken, ook bij grote storingen!

Website hosting – €6 per maand

Een website is uw digitale aanspreekpunt en u wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Om te starten met een website heeft u een domeinnaam en een webhosting server nodig. Bij een Alles-in-1 pakket van Message To The Moon ontvangt u een gratis domeinnaam. Met Website Hosting nemen we alles omtrent uw website voor uw uit handen. Zo kunt u zich volledig focussen op uw bedrijf! Meer informatie over webhosting van Message To The Moon kunt u hier vinden.

Gescheiden Wifi – €5 per maand

Een gescheiden Wifi netwerk voor u en uw gasten. Zo houdt u uw netwerk beveiligd en alleen toegankelijk voor wie u wilt dat toegang heeft en kunnen uw gasten gemakkelijk gebruik maken van het aparte netwerk. Voor €80 kunt u ook een Wifi versterker van Grandstream aanschaffen zodat uw Wifi bereik optimaal is.

Gescheiden netwerk PVC/VPN – €5 per maand

Met zogeheten VLAN en PVC technologie zorgen wij ervoor dat uw netwerken geheel gescheiden van elkaar worden aangeboden aan de gebruikers. Zo blijft de veiligheid en kwaliteit van uw internetverbinding op orde.

0800/0900/088 nummers – €25 per maand

Met deze servicenummers krijgt u een professionele, klantvriendelijke en servicegerichte uitstraling. Een 0800 nummer is voor de beller gratis en haalt voor uw contacten de laatste drempel om te bellen weg. Een 0900-nummer is eenvoudig te onthouden en u bepaalt zelf tegen welke voorwaarden u bereikbaar bent. Met een laag tarief stimuleert u uw contacten snel en laagdrempelig contact met u op te nemen. Een 088 nummerblok is handig als u meerdere vestigingen of afdelingen heeft. Daarnaast bent u met een 088 nummer ook bereikbaar vanuit het buitenland. Kijk hier voor meer informatie over servicenummers.

Vast toestel – €79 eenmalig of €5 per maand

Bij Message To The Moon kunt u uw Alles-in-1 pakket uitbreiden met een vast toestel van YeaLink. Maak gebruik van vaste toestellen op kantoor. Dit zorgt voor een professionelere uitstraling en voor meer productiviteit. Met een vast toestel bent u ook alleen bereikbaar binnen uw werktijden en kunt u onbeperkt bellen.

Draadloos toestel (DECT) – €79 eenmalig of €5 per maand

Een draadloze DECT telefoon van Gigaset geeft u tijdens het bellen meer bewegingsvrijheid en gebruiksgemak. Bovendien zijn vaste telefoons die werken via het DECT protocol vaak in aantal uit te breiden, zodat u in meerdere kamers bereikbaar bent.

Fax2email – €7,50 per maand

Voor sommige beroepsgroepen is faxen zelfs in een tijd van mobiel en e-mail nog steeds onmisbaar. Met fax2email kunt u faxen ontvangen en versturen via e-mail, zonder dat u een fax hoeft te gebruiken! Snel, toegankelijk én goed voor het milieu. Voor slechts €7,50 per maand krijgt u al een faxnummer, faxaccount en kunt u faxen versturen en ontvangen. Meer informatie over fax2email kunt u hier vinden.

Wat onze klanten zeggen

Prima ondersteuning van de helpdesk en binnen 4 uur was de monteur ter plekke om probleem op te lossen. Goed gedaan!
Van Walraven
Uitstekend geholpen door mijn accountmanager. We hebben samen gekeken naar wat het beste bij mijn bedrijf past en ben erg blij met de oplossing!
Dominique
Zeer tevreden. Goede service. Efficiënt en vakkundige mensen, denken in passende oplossingen voor elk bedrijf. Zeer vriendelijk en meedenkend tegen scherpe tarieven.
Alexandra VV
Ik ben zelf al jaren klant en ik ben behoorlijk tevreden. Ik had zelf eerst alleen internet, maar nadat dat zeer snel en goed geregeld was heb ik besloten om een alles-in-1 pakket aan te schaffen.
Paul

.

Wilt u meer reviews lezen over Message To The Moon? Klik hier

Altijd de monteur op bezoek

Bij alle Alles-in-1 pakketten van Message To The Moon krijgt u onze expert service. Uw internet en telefonie wordt op locatie door één van onze gespecialiseerde monteurs geïnstalleerd. Onze monteur zal ervoor zorgen dat u het maximale uit uw internet- en telefonie verbinding kunt halen en zal een Wifi check uitvoeren zodat uw verbinding overal op locatie bereikbaar is. De monteur gaat niet weg voordat u tevreden bent!

De monteur controleert ook of uw anti-virus up to date is. Indien dit niet zo is installeert de monteur kosteloos Kaspersky anti-virus. Tenslotte installeert de monteur Teamviewer. Mocht er in de toekomst iets aan de hand zijn, dan kunnen wij met uw toestemming middels Teamviewer uw computer overnemen en het probleem oplossen.

Daarnaast komt onze monteur ook jaarlijks, op uw aanvraag, langs om te controleren of alles nog goed werkt. Geheel gratis! Meer informatie over dit servicebezoek kunt u hier vinden.

Voorstel op maat?

Bel ons op +31 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Internet en telefonie: Wat zijn de voordelen?

De internetverbinding is pin, alarm & spraak geschikt.

De internetverbindingen van Message To The Moon staan garant voor betrouwbare verbindingen en razendsnel internet. De internetverbindingen zijn gecertificeerd voor pin, alarm en spraak. Op deze manier kunt u besparen op kosten door pinnen, alarm en bellen aan uw internetverbinding te koppelen. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee maar het is ook heel betrouwbaar en veilig!

Een online telefooncentrale

In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale is een online telefooncentrale niet fysiek bij u aanwezig maar staat deze in een datacenter en zijn de toestellen via internet op deze centrale aangesloten. Dit maakt het mogelijk vanaf op meerdere locaties gebruik te maken van deze telefooncentrale en meerdere telefoonnummers te koppelen.  Met de Alles-in-1 pakketten van Message To The Moon maakt u gebruik van onze volledig redundante online telefooncentrale.

1 Vast IP-adres

Met een vast IP adres bent u altijd op hetzelfde, unieke IP adres bereikbaar. Veel klant specifieke CRM en boekhoud-pakketten werken op basis van IP-Whitelisting. Dit houdt in dat u hier alleen toegang tot heeft vanaf een bepaald IP adres. Met een vast IP adres hoeft u dit maar een keer in te stellen en is dit voor altijd goed beveiligd. U heeft ook de mogelijkheid om extra vaste IP adressen aan uw Alles-in-1 pakket toe te voegen.

AVM Fritz!Box in bruikleen

Bij de Alles-in-1 pakketten van Message To The Moon krijgt u altijd een AVM FRITZ!BOX Modem in bruikleen. Met deze Modem maakt u gebruik van maximale internetsnelheden en aanzienlijk meer reikwijdte.

De AVM FRITZ!Box modem is geschikt voor glasvezel en DSL. Dit maakt de modem toekomstbestendig. Het verzorgen van de modem nemen wij    volledig voor u uit handen. Wij monitoren de modem en zullen u tijdig waarschuwen als er bijvoorbeeld een stroomstoring is. Op deze manier kunnen wij direct reageren mocht er iets mis zijn en dat is wel zo handig!

De AVM FRITZ!Box modem is ook Pin en Alarm geschikt en heeft zelfs een apart spraakkanaal voor uw Voice.

Waarom Message To The Moon?

Altijd de monteur op bezoek

Bij Message To The Moon krijgt u altijd de monteur op bezoek. Dit houdt dat uw internet en telefonie altijd door een van onze gespecialiseerde monteurs geïnstalleerd wordt. Dit geldt ook voor uw Alles-in-1 pakket. De monteur zorgt ervoor dat u altijd en overal een goede Wifi verbinding heeft en gaat niet weg voordat u tevreden bent!

Totaal oplossing

Als dé full service telecom- en internetaanbieder van de zakelijke markt zorgt Message To The Moon altijd voor een totaaloplossing voor uw bedrijf. Naast telefonie en internet bieden wij namelijk alles aan wat u als serieuze ondernemer nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat alles zo overzichtelijk mogelijk is door een overzichtelijke factuur te sturen en u een persoonlijke accountmanager toe te wijzen die u alles kan vertellen over onze diensten.

Voorstel op maat?

Bel ons op +31 88 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.