SIP trunk

Een SIP Trunk is een softwarematige telefoonlijn. Het grote verschil tussen een SIP Trunk en een telefoonlijn is dat het aantal beschikbare lijnen flexibel kan worden ingesteld. Daarnaast wordt er een gesprek opgezet via Internet (data) in plaats van het ouderwetse telefoonnetwerk.

SIP trunk

Een SIP Trunk is een softwarematige telefoonlijn. Het grote verschil tussen een SIP Trunk en een telefoonlijn is dat het aantal beschikbare lijnen flexibel kan worden ingesteld. Daarnaast wordt er een gesprek opgezet via Internet (data) in plaats van het ouderwetse telefoonnetwerk.

SIP Trunk
voor VoIP Telefonie

  • Enorme kostenbesparing op maandelijks abonnement

  • Betalen per gebruik

  • Gratis koppeling telefoonnummers
  • Gratis onderling bellen

  • 088, 0800, 0900 en int. nummers rechtstreeks op SIP

  • Geschikt voor alle telefooncentrales die SIP ondersteunen

  • Geschikt voor callcenter en contactcenter

Offerte aanvragen
Direct bestellen

Details

Een SIP Trunk is een softwarematige telefoonlijn. Het grote verschil tussen een SIP Trunk en een telefoonlijn is dat het aantal beschikbare lijnen flexibel kan worden ingesteld. Daarnaast wordt er een gesprek opgezet via Internet (data) in plaats van het ouderwetse telefoonnetwerk. De provider zorgt ervoor dat uw gesprekken op het standaard- telefoonnetwerk terecht komen. De meeste moderne telefooncentrales kunnen worden voorzien van deze dienst.

Aanzienlijke besparingen

Met een SIP Trunk van Message To The Moon wordt uw telefooncentrale aangesloten op het telefonienetwerk van Message To The Moon. Hiervoor zijn geen aanpassingen of investeringen nodig, maar het levert wel direct aanzienlijke besparingen op. Alle analoge en ISDN-lijnen worden overbodig terwijl uw huidige telefoon nummers behouden en bereikbaar blijven via de SIP Trunk.

Geschikt voor alle IP-telefooncentrales

Een SIP Trunk (Message To The Moon VoIP) van ons is geschikt voor alle typen telefooncentrales die het SIP-protocol ondersteunen. In bijna alle gevallen wordt SIP ondersteund, waardoor Message To The Moon VoIP eigenlijk geschikt is voor iedere IP-telefooncentrale.

Gratis onderling bellen

Message To The Moon VoIP is extra interessant als u meerdere vestigingen heeft. Met behulp van Message To The Moon VoIP koppelt u al uw vestigingen eenvoudig aan elkaar. Ongeacht het merk van de lokale telefooncentrales. Omdat al uw vestigingen zich vervolgens in één telefonienetwerk bevinden, bellen al uw medewerkers onderling gratis. Dit geldt ook voor een koppeling van Message To The Moon VoIP en onze Hosted VoIP telefooncentrale.

Tarieven

SIP Trunk 2 lijnen: €5,-
SIP Trunk 5 lijnen: €10,-
SIP Trunk 10 lijnen: €18,-
SIP Trunk 20 lijnen: €45,-
SIP Trunk 30 lijnen: €60,-

Wij denken graag met u mee

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 088 8000 800 of stuur een e-mail naar info@messagetothemoon.nl voor uw algemene vragen.

Voor technische ondersteuning kunt u terecht bij support@messagetothemoon.nl, wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Corporate
maatwerk

088 8000800

Speciaal voor grote organisaties verzorgen wij op maat gemaakte oplossingen. Neem contact op met uw Corporate Account Manager om de wensen door te nemen.

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland

Opzoek naar MTTM.nl? U zit goed hoor!
MTTM.nl gaat vanaf heden door het leven als Message To The Moon. Voor u verandert er niets, alléén de naam.

 

Om u beter te helpen, vragen we u uw bedrijfsnaam op te geven.
Dan zoeken wij uw gegevens erbij en kunnen we u optimaal van dienst zijn!