KvK bedrijven zoeken API

Koppel formulieren op uw website aan het KvK handelsregister

message to the moon

KvK database API

Wilt u formulieren op uw website automatisch vullen met bedrijfsgegevens uit het handelsregister van de KvK? Dat kan met de KvK bedrijven zoeken API. Deze plugin in geschikt voor alle WordPress websites die gebruik maken van Gravity Forms.

Gemak dient de mens. Versnel het proces van het invullen van een formulier op uw website en voorkom het foutief overnemen van bedrijfsgegevens zoals handelsnamen, adresgegevens en het KvK nummer. Klanten vullen het formulier snel in met de juiste gegevens die u nodig heeft. Dit zorgt voor veel gemak voor u en uw klanten en voorkomt onnodige fouten.

Ook is het mogelijk om onze zoek tools op uw eigen website te plaatsen. Dit zijn de omgekeerd zoeken, postcode zoeken bij adres en bedrijfsnaam zoeken op telefoonnummer tools.

Vanaf slechts €45,- per maand en €190,- eenmalige installatie kosten kunt u de KvK plugin of de nummer tools al gebruiken op uw website. Dit is inclusief 500 API calls/opvragingen. Bezoekers van uw website kunnen dus 500 keer een formulier invullen. Kiest u voor het abonnement van €110,- per maand, dan is dit inclusief 1000 API calls.

Hoe werkt de KvK plugin?

De KvK plugin in speciaal ontwikkeld voor het gebruik in nieuwe of bestaande Gravity Forms formulieren op WordPress websites. Door middel van de KvK Api kan worden gezocht in het handelsregister om actuele bedrijfsgegevens te achterhalen.

Stap 1 Download en installeer de KvK plugin

Om de KvK plugin te gebruiken moet deze eerst gedownload worden. Vul het formulier aan de rechterkant in. Vervolgens krijgt u van ons de link om de plugin als te downloaden. Ga vervolgens naar uw WordPress omgeving en upload de plugin door naar Plugins > Nieuw plugin > Plugin uploaden te gaan. Upload vervolgens het ZIP bestand dat u zojuist heeft gedownload. Druk tot slot op Plugin activeren om de plugin te activeren.

Stap 2 Maak een formulier aan

In WordPress kunt u formulieren aanmaken met behulp van de Gravity Forms plugin. Als u bent ingelogd in de Admin omgeving van uw WordPress website, gaat u naar Formulieren > Nieuw formulier.

Stap 3 Geef aan welke velden u wilt gebruiken

Maak vervolgens nieuwe velden aan in het formulier. Kies voor Tekstregel en vul bij de uiterlijk instellingen onder “Aangepaste CSS-klasse” de waarde in van het veld dat u wilt gebruiken. Hierbij heeft u de keuze uit meerdere velden. Let op: zorg er altijd voor dat het eerste veld de zoekbalk (Input Search Value) is waar bezoekers de bedrijfsnaam in kunnen vullen.