Online post versturen

Verstuur uw post online met Message To The Moon

Astronaut

Wat kan Online Post Versturen voor u betekenen?

Het verzenden van facturen, prijsopgaves, herinneringen en andere belangrijke post kan veel tijd in beslag nemen. Kostbare tijd voor u en voor uw bedrijf. Deze tijd kunt u beter besteden aan uw klanten en uw bedrijf. Online Post Versturen van Message To The Moon biedt hiervoor de perfecte oplossing. Hiermee heeft u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk post online te versturen. Daarnaast ontzorgt Message To The Moon u volledig op dit gebied. Zo bent u minder tijd kwijt en kunt u indirect veel kosten besparen!

Voor €0,95 per brief verzendt Message To The Moon uw post door heel Nederland. U hoeft het alleen aan te leveren en Message To The Moon doet de rest. De prijs is inclusief printen, porto en drukwerk. Via de API van Message To The Moon kunt u uw post aanleveren in een PDF of Word bestand. U kunt er ook voor kiezen om uw post per e-mail naar Message To The Moon te versturen. U kunt hierbij kiezen voor directe verwerking (vandaag verstuurd uiterlijk overmorgen bezorgt). Heeft u minder tijd-kritische post, bijvoorbeeld reclame? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw post niet direct te laten verwerken. In dit geval is het binnen maximaal 7 dagen bij uw ontvanger.

Test de verstuurservice van Message To The Moon nu 2 maanden gratis

Nog niet overtuigd van de service die Online Post Versturen voor u kan betekenen? Geen probleem! Message To The Moon biedt u de kans om deze service vrijblijvend uit te testen. U krijgt twee maanden de tijd om gebruik te maken van Briefpost API Moon en beslist daarna of u hier gebruik van wilt blijven maken. Message To The Moon hoopt natuurlijk van wel! Neem contact op met één van de experts van Message To The Moon en u wordt met plezier verder geholpen. Deze actie is exclusief de kosten per brief.

Mogelijkheden Briefpost API

Direct verstuurd – €0,95 per brief

Bij Message To The Moon kunt u uw post dezelfde dag laten verzenden. U verstuurt per e-mail de brief die u wilt verzenden naar Message To The Moon. Message To The Moon zorgt ervoor dat uw brief, inclusief envelop in uw huismerk, diezelfde dag verstuurd wordt. Wilt u meer dan 2 A4’s verzenden? Dan betaalt u €0,10 extra per extra A4.

Bulk verzenden – €0,40 per brief

Wilt u dezelfde post naar meerdere ontvangers versturen? Dan is Bulk verzenden de juiste oplossing voor u. Hierbij hoeft u uw post maar één keer aan te leveren en zorgt Message To The Moon dat het binnen maximaal 7 dagen bij de ontvangers terechtkomt. Ideaal voor afspraak herinneringen of marketinguitingen. Indien u twee of meer A4’s wilt versturen kost het €0,10 extra per extra A4.

Extra mogelijkheden:

Deze opties zijn alleen mogelijk in combinatie met het Briefpost API Moon pakket.

Eigen briefbakje/Uitgaand postvak – €100 per maand

Met een eigen “briefbakje” drukt Message To The Moon voor u de enveloppen en legt deze klaar in de machinale verwerkingsstraat. Met uw fullcolour (F/C) logo en gaat de post via deze route naar PostNL. Minimaal volume is 5000 brieven per maand. Message To The Moon drukt de enveloppen op voorraad voor u voor €0,07 per envelop bij een minimale afname van 5000 stuks per maand. Hierbij gelden eenmalige set-up kosten van €350,-.

Antwoordnummer – retourpost – €100 per maand

Wanneer u kiest voor het bijsluiten van een retour-envelop (+€0,05) in de API kan de ontvanger van uw brief een brief retour sturen naar het antwoordnummer van Message To The Moon. Deze brief wordt dan verwerkt door Message To The Moon. Ideaal voor bijvoorbeeld retour formulieren. De prijs voor de postzegel van de retourpost, scannen en verwerken van het antwoord bedraagt €2,50 per retour-gekomen envelop. Hierbij gelden eenmalige set-up kosten van €495,-.

Briefpost API documentatie

U kunt de handleiding voor onze dienst Online Post Versturen inclusief documentatie van de Briefpost API hier downloaden.

De Briefpost API van Message To The Moon zorgt ervoor dat u online post kunt versturen. Bekijk hier de Briefpost API documentatie.

Zorg er altijd voor dat het adresvenster op de goede plek zit voordat u een brief verstuurd. U kunt hier een voorbeeldbrief downloaden met het adresvenster op de juiste plek.

Post digitaal verzenden

Upload uw bestanden via de Briefpost API en selecteer uw gewenste opties voor verzending. De geautomatiseerde processen van Message To The Moon zorgen vervolgens voor de verzending van uw post. Ook aanleveren via E-mail behoort tot de mogelijkheden. In dat geval mailt u de brief die wilt versturen als bijlage en Message To The Moon doet de rest.

”op de mat” = Mat-datum

Doordat Message To The Moon met een API koppeling werkt, heeft u de mogelijkheid om het moment van aankomst in de toekomst in te plannen. Ideaal voor post die bijvoorbeeld rondom verjaardagen verstuurd moet worden, of voor mailing en afspraak-herinneringen. U geeft aan wanneer u uw zakelijke post bezorgd wilt hebben en Message To The Moon regelt de rest. U hoeft zelf geen rekening meer te houden met datums en het op tijd versturen van uw post. Message To The Moon ontzorgt u volledig van uw uitgaande briefpost.

Maak een belafspraak

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Online Post Versturen: wat zijn de voordelen?

 • Complete ontzorging: Message To The Moon print, vouwt en frankeert uw post en verstuurt het

 • Snel en efficiënt: uw post vandaag verstuurd is (over)morgen bij de ontvanger

 • Betrouwbare service en kwaliteit

 • Gepersonaliseerde brieven in uw eigen huisstijl

 • Bespaar kosten: geen eigen printer nodig

 • Message To The Moon verstuurt uw facturen, herinneringen en offertes

 • Verzending direct of in de toekomst

 • Ontvang een verzendbewijs op moment van versturen

Wat onze klanten zeggen over Online post versturen

Zeer tevreden met de dienst! Al jaren klant en nu gebruik gemaakt van de online post service.
Merijn
Top service voor de geleverde diensten via Terry. Snel geregeld met goede communicatie. Top!
Vermatech
Zeer tevreden. Goede service. Efficiënt en vakkundige mensen, denken in passende oplossingen voor elk bedrijf. Zeer vriendelijk en meedenkend tegen scherpe tarieven.
Alexandra VV
Naar volle tevredenheid geholpen
GP Groot BV.

.

Wilt u meer reviews lezen over Message To The Moon? Klik hier

Een Online Post Versturen oplossing op maat?

Pakketten

Email2Post

10per maand
 • Voor incidentele post
 • Post versturen via Email2Post

 • Direct verstuurd: €1,25 per brief (max. 2A4, €0,10 per extra A4)
 • Bulk verzenden: €1,00 per brief (max. 1A4, €0,10 per extra A4)
 • Email2Post: lever uw post als PDF via e-mail aan, wij verwerken het automatisch
 • Vanaf 1000 brieven kunt u uw post ook via Word/Excel bestanden aanleveren, wij maken er een brief van en versturen deze voor u

Briefpost API Sky

19,50per maand
 • Voor incidentele post
 • Post versturen via Email2Post & Briefpost API
 • Direct verstuurd: €1,25 per brief (max. 2A4, €0,10 per extra A4)
 • Bulk verzenden: €1,00 per brief (max. 1A4, €0,10 per extra A4)
 • Briefpost API: verstuur uw brieven via onze handige API
 • Email2Post: lever uw post als PDF via e-mail aan, wij verwerken het automatisch
 • Vanaf 1000 brieven kunt u uw post ook via Word/Excel bestanden aanleveren, wij maken er een brief van en versturen deze voor u
 • Eenvoudig te integreren in ERP en CRM systemen

Briefpost API Moon

45per maand
 • Voor de heavy users
 • Post versturen via Email2Post & Briefpost API
 • Direct verstuurd: €0,95 per brief (max. 2A4, €0,10 per extra A4)
 • Bulk verzenden: €0,40 per brief (max. 1 A4, €0,10 per extra A4)
 • Briefpost API: verstuur uw brieven via onze handige API
 • Email2Post: lever uw post als PDF via e-mail aan, wij verwerken het automatisch
 • Vanaf 1000 brieven kunt u uw post ook via Word/Excel bestanden aanleveren, wij maken er een brief van en versturen deze voor u
 • Eenvoudig te integreren in ERP en CRM systemen

Bundels

Verstuurt u maandelijks veel brieven? Dan zijn de bundels de juiste oplossing voor u. Met deze bundels ontvangt u extra korting op het versturen van brieven.

Bundel aantal Prijs per stuk Korting Bundel prijs
500 €0,95 1% €470,-
1000 €0,95 2% €931,-
2500 €0,95 3% €2304,-
5000 €0,95 4% €4560,-
10.000 €0,95 5% €9025,-
25.000 €0,95 6% €22325,-

Bestellen

Briefpost API bestellen

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Op de volgende pagina’s kunt u de rest van uw gegevens invullen en uw Online Post Versturen pakket uitbreiden met onze extra opties.

Uw bestelling

Veelgestelde vragen

Prijzen

Message To The Moon levert de dienst als prijs per brief inclusief alles. Met andere woorden, de postzegel is inbegrepen in de prijs die u betaalt. De prijs verschilt of u de brief (in bulk) verstuurt met leverdatum volgende week, of dat u de post binnen 48 uur op de mat wil hebben liggen.

•Ja, de prijs is all-in, exclusief BTW. Voor de prijs van een postzegel neemt Message To The Moon de hele handeling van de brief uit handen. Printen in full colour (f/c) , vouwen en drukwerk als envelop en A4’tje (papier) . Ter illustratie: zou u zelf het een en ander inkopen dan zit u snel op de volgende prijzen; een envelop kost vaak zo’n 5 – 10 cent, printen per velletje 5 cent, papier een paar cent, vouwen en posteren is arbeid. Kortom; 95 cent all-in is een goed tarief om veel werk en kosten uit handen bij u te nemen.

Printen

Ja, standaard wordt een brief die uit 2 bladzijden bestaat, dubbelzijdig geprint. Dit heeft te maken met de verzendkosten, maar ook het milieu. Wilt u 2 losse vellen papier in de envelop? Voeg dan na de eerste pagina een witte (lege) pagina toe, zodat uw document uit 3 bladzijden of meer bestaat.

Ja. Bij een volume van meer dan 10.000 brieven per periode en bulk verzending (dus niet iedere dag een paar) zijn er volume prijzen mogelijk. Bij volume-afspraken van 10.000 brieven of meer per maand krijgt u 10% korting op de bundel.

Ja dat kan. Dit wordt echter niet geadviseerd. U kunt voor €100,- per maand + €0,05 per verzonden brief, een eigen “uitgaand brievenbakje” bij ons reserveren. Alle post die u ons aanlevert met een kenmerk in de API van “bakje (uw bedrijf)” wordt dan op uw briefpapier verzonden. Echter omdat al onze post F/C (full colour) wordt geprint is het aanleveren van eigen drukwerk niet nodig. Sterker nog, we raden het af.  Prijs per 10.000 stuks is €450,- f/c enkelzijdig gedrukt op Ecopapier. Prijs per 100.000 stuks €3500,-. Als u uw lay-out en logo aanlevert op sales@messagetothemoon.nl en het aantal enveloppen dat u wenst te bestellen, nemen wij die in productie.

Ja dat kan. Dit wordt alleen niet geadviseerd, om redenen van machinale verwerking die nauw luistert drukken wij de C5 venster-enveloppen graag zelf. U kunt voor €100,- per maand + €0,07 per brief een eigen “uitgaand brievenbakje” bij ons reserveren. Alle post die u ons aanlevert met een kenmerk in de API van “bakje (uw bedrijf)” wordt dan op uw briefpapier verzonden met eigen envelop. Om machinale verwerking mogelijk te maken drukken wij de enveloppen liever zelf. De kosten zijn vergelijkbaar aan iedere internet-drukker die u kunt vinden. Als u uw lay-out en logo aanlevert op sales@messagetothemoon.nl en het aantal brieven dat u maandelijks wenst te versturen, nemen wij die in productie. Prijs per 5000 stuks is €350,- f/c enkelzijdig gedrukt op Eco-papier.

De envelop is een C5 envelop met het venster links uitgelijnd. Ter illustratie C5 is een “half A4’TJE” . Het standaard papier is 90 gram voor de envelop en het papier.

Verzenden

In het adresblok nemen wij afzender-postcode huisnummer op. Dit is een standaard instelling die u meegeeft in de API.  Indien u geen afzender instelt voeren wij onze anonieme afzender postbus op. Wanneer post onbestelbaar retour komt , krijgt u daar van ons een melding van per e-mail. U kunt uw adressenbestand daar op aanpassen.

Sandd/POSTNL verstuurt de meeste post in Nederland. Wij versturen louter via het POSTNL netwerk.

Jazeker. Wanneer u kiest voor het bijsluiten van een retour-envelop in de API kan de ontvanger van uw brief een brief retour sturen naar ons antwoordnummer. Welke wij dan verwerken. Ideaal voor retour formulieren etc. De prijs voor de postzegel van de retourpost, scannen en verwerken van het antwoord bedragen €2,50 per retour-gekomen envelop + €495,- eenmalige inrichtingskosten.

U kunt ervoor kiezen de klant die u aanschrijft een voor gedefinieerde keuze uit maximaal 5 opties te geven (Kies voor antwoord 1 t/m 5). Wij verwerken deze keuze en checken of de brief ondertekend is. Eventuele korte opmerkingen typen wij over in digitaal formaat

Wij scannen en wij verwerken uw post digitaal en u krijgt de scan van ons op vooraf gedefinieerde manier (export van CSV, of per scan in PDF).

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.