Bellen (en gebeld worden) met Microsoft Teams

Bel naar vaste en mobiele nummers met Microsoft Teams

Astronaut

Met uw zakelijke nummer bellen via Microsoft Teams

Door het eenvoudig delen van bestanden, chatten en videobellen is Microsoft Teams voor bedrijven een alles-in-1 oplossing om efficiënt te blijven communiceren. Maar Message To The Moon tilt het niveau van Microsoft Teams nóg een stukje hoger! Door middel van een koppeling tussen een telefoonlijn en telefooncentrale (hosted PABX) van Message To The Moon en Teams is het mogelijk om de functionaliteiten van Teams te integreren met de functionaliteiten van uw eigen telefoonlijn. En u heeft geen extra soft- of hardware nodig.

  • Geen telefooncentrale meer nodig

  • Vanaf elk apparaat bellen

  • Meerdere telefoonnummers

  • Voor slechts €7,50 per maand

Bellen met Microsoft Teams aanvragen

Bellen naar vaste en mobiele nummers

U kunt met Teams in dit geval ook bellen naar vaste en mobiele nummers. Ook krijgt u de controle over alle functionaliteiten van een telefooncentrale. Denk hierbij aan het instellen van een keuzemenu en het doorschakelen naar een ander nummer.

Nieuw nummer of nummerbehoud

Heeft u al een telefoonnummer? Dan kunt u gewoon uw huidige nummer gebruiken voor Microsoft Teams. Zo niet, dan krijgt u van ons een nieuw nummer. Standaard krijgt u een 085 nummer, na oplevering kunt u voor nummerbehoud kiezen, en ook uw bestaande telefoonnummer(s) binnen teams aan kiesbaar maken. Zo bent u al binnen één werkdag bereikbaar. Wilt u liever een 0900 of een 0800 nummer? Ook dat is mogelijk bij Message To The Moon.

Telefooncentrale functionaliteiten

Message To The Moon koppelt uw telefoonlijn aan het Microsoft Teams account, zodat u, naast alle functionaliteiten van Microsoft Teams, kunt bellen en gebeld kunt worden. Voor maar €7,50 per maand per gebruiker belt u per gebruiker met Microsoft Teams. Per medewerker die gebruik maakt van Microsoft Teams Telefonie heeft u een aanvullende licentie nodig, per bedrijf wordt hiervoor de juiste keuze gemaakt.

Installatie op afstand

De monteur van Message To The Moon installeert alles voor u op afstand. Dit doet hij via Teamviewer. Met dit programma kunnen de experts van Message To The Moon, met uw toestemming, uw computer overnemen en programma’s installeren. Het is ook een handige tool om eventuele problemen op te lossen. Message To The Moon raadt u daarom aan om Teamviewer ook na de installatie van Bellen met Microsoft Teams op uw computer te laten staan. U kunt Teamviewer hier downloaden.

Mogelijkheden bellen met Microsoft Teams

Keuzemenu

Bij Message To The Moon kunt u een keuzemenu instellen in uw Microsoft Teams. De beller kan hiermee aangeven waarvoor hij of zij belt. Op deze manier wordt de beller direct doorverbonden naar de juiste persoon of afdeling en hoeft u niet oneindig door te schakelen.

Doorschakelen

Met Microsoft Teams kunt u snel en eenvoudig doorschakelen tussen collega’s. Als een beller de verkeerde persoon of afdeling aan de lijn krijgt, is dit zo opgelost. En de beller hoeft tussentijds niet op te hangen.

Voice2email

Met voice2email worden uw voicemails direct doorgestuurd naar uw e-mail. Op deze manier kunt u al uw voicemails op een overzichtelijke manier terug lezen. Ook hoeft u niet constant uw voicemail terug te luisteren.

Wachtrijen

Met Bellen met Microsoft Teams van Message To The Moon kunt u wachtrijen instellen. Als al uw lijnen bezet zijn komt de beller in een wachtrij terecht. Dit is een stuk prettiger dan als de beller moet ophangen en het later nog een keer moet proberen.

Audioconferentie inbelnummer

Dit nummer kunt u gebruiken om mensen die geen Microsoft Teams hebben, in te laten bellen. Ideaal als u meetings heeft met mensen buiten uw organisatie die geen Teams gebruiken. Als u in de conference call zit, kan iemand anders via dit nummer inbellen.

Call Recording

Message To The Moon maakt het ook mogelijk om uw gesprekken via Teams op te nemen. Dit kan bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden zijn. Dit is ook handig wanneer u bijvoorbeeld een lastig gesprek hebt gehad. Doordat het opgenomen is kunt u het gesprek terug luisteren en controleren of u juist heeft gehandeld.

Meerdere telefoonnummers

Bij Message To The Moon kunt u meerdere telefoonnummers aan uw Microsoft Teams account koppelen. Ideaal als u op meerdere nummers bereikbaar bent. Zo komen al uw telefoontjes op hetzelfde platform binnen. U kunt op deze manier ook elke werknemer een eigen en rechtstreeks telefoonnummer geven.

Toestellen koppelen

U kunt uw Bellen met Microsoft Teams pakket uitbreiden met telefoontoestellen. Voor slechts €5,- per maand kunt u een vast telefoontoestel van YeaLink of een draadloos telefoontoestel (DECT) van Gigaset toevoegen.

Wat onze klanten zeggen

Prima dienst! Ik werk veel vanuit huis en door bellen met Microsoft Teams kan ik probleemloos in- en uitbellen met mijn zakelijke nummer.
Angela
Top service, dit komt mede door mijn accountmanager die altijd voor mij klaarstaat!
GetPro Gym
Zeer goede service en contact via Rob en zijn team
VST Europe B.V.
Prima, snelle service en reactie!
Het Huis Verloren

.

Wilt u meer reviews lezen over Message To The Moon? Klik hier

Bosch-logo
Logo-Siemens
Logo slachtofferhulp
Makro-logo

Hoe werkt het?

.

Message To The Moon koppelt uw telefooncentrale aan uw Microsoft Teams account, zodat u, naast alle functionaliteiten van Microsoft Teams, kunt bellen naar traditionele vaste en mobiele telefoons.

Ook blijft u de controle houden over alle functionaliteiten van een telefooncentrale. Denk hierbij aan het instellen van bijvoorbeeld een keuzemenu en het doorschakelen naar een ander nummer.

U vereenvoudigt uw communicatie op deze manier door oproepen met chat en vergaderingen in Microsoft Teams te verenigen. Ook voegt u flexibiliteit toe aan uw vergaderingen door een inbelnummer in te stellen, die u kunt integreren in elke online vergadering.

Met behulp van Microsoft “direct routing” kunnen Microsoft 365 gebruikers en haar organisaties toegang krijgen tot het openbare telefonienetwerk. Dit biedt de mogelijkheid om, met behoudt van de bestaande telecom overeenkomst en bijbehorende telefoonnummers, Microsoft Teams als telefooncentrale in de Cloud te gebruiken.

Microsoft Teams

Maak een belafspraak

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Bellen met Microsoft Teams: wat zijn de voordelen?

Geen telefooncentrale meer nodig

Door te bellen met Microsoft Teams heeft u geen telefooncentrale meer nodig. Alles werkt namelijk vanuit de Teams applicatie. Daarnaast beschikt u nog wel over soortgelijke functies als bij andere online telefooncentrales.

Vanaf elk apparaat bellen

Met Bellen met Microsoft Teams kunt u vanaf elk apparaat bellen. Via de Teams Client op uw computer, de Teams app op uw mobiele telefoon of via een vast toestel. Al deze apparaten kunnen gelijktijdig gebruikt worden om te bellen en gebeld te worden. Zo bent u altijd bereikbaar!

Eén programma voor al uw communicatiemiddelen

Met Microsoft Teams kunt u onder andere videobellen en chatten. Dit zijn handige manieren om ook op afstand met uw collega’s in contact te blijven. Door ook telefonie aan deze communicatiemogelijkheden toe te voegen, kunt u Microsoft Teams voor al uw communicatiemiddelen gebruiken.

Waarom Message To The Moon?

Installatie door monteur

Bij Message To The Moon wordt alles door een monteur geïnstalleerd. Dat betekent ook dat een gespecialiseerde service-engineer van Message To The Moon uw Bellen met Microsoft Teams op afstand voor u installeert. Als klant van Message To The Moon kunt u elk jaar een gratis servicebezoek aanvragen. Hierbij wordt er onder gecontroleerd of uw anti-virus nog up to date is en wordt een Wifi check gedaan.  Kijk hier voor meer informatie over het servicebezoek.

Hulp op afstand

De service-engineer installeert uw Bellen met Microsoft Teams op afstand via Teamviewer. Met deze software kan één van de experts van Message To The Moon, met uw toestemming, uw computer overnemen en programma’s installeren of eventuele problemen oplossen. Message To The Moon adviseert u daarom om Teamviewer ook na de installatie op uw computer te laten staan. U kunt Teamviewer via deze link downloaden.

Bellen met Microsoft Teams oplossing op maat?

Pakket

Bellen met Microsoft Teams

7,50/per gebruiker per maand

  • Inclusief bellen en gebeld worden
  • 2 Gelijktijdige gesprekken
  • Koppeling met Microsoft Teams
  • 085 nummer

Bestellen

Bellen met Microsoft Teams Bestellen

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Uw bestelling

Veelgestelde vragen

Algemeen

Teams is een op chat-gebaseerd communicatie platform voor bedrijven. In de simpelste vorm kun je als gebruiker Teams opzetten als een plek voor groeps-chats. Een groeps-chat wordt ook wel een kanaal genoemd. Je kunt meerdere chat rooms of kanalen maken binnen één Team. Ben je bang dat het onoverzichtelijk wordt? Maak je geen zorgen! Teams stuurt jou een notificatie als je een nieuw bericht ontvangt. Wanneer je iemand face-to-face wil spreken kun je de audio of video chat gebruiken.

Teams is geïntegreerd met Microsoft Office 365, wat betekent dat je alle Microsoft bestanden kunt delen met anderen. PowerPoint, OneNote, Power BI, Delve, Word én Excel zijn dus binnen handbereik door het gebruik van Teams. Ieder bestand dat je deelt wordt opgeslagen in de Teams OneDrive en een lokale SharePoint omgeving. Daarmee heeft iedereen dus toegang tot de laatste versie van elk bestand.

Het grote voordeel aan Teams is de integratie met Office services. Je hebt door Teams alle tools van Office 365 overzichtelijk op één plek. Hierdoor wordt de eeuwige zoektocht naar bestanden en locaties overgeslagen en kun je eindelijk écht aan de slag. Je kunt ook veilig switchen tussen dashboards, planners, groeps-chats en video gespreken, zonder dat je altijd alles moet configureren.

Dit kan Message To The Moon voor u regelen! Uw nummer wordt in dit geval door Message To The Moon gemigreerd van Skype for Business naar Microsoft Teams. Bij het opleveren van Microsoft Teams kunt u aangeven dat u momenteel gebruik maakt van Skype for Business.

Bellen en gebeld worden

Door middel van een koppeling tussen de telefooncentrale en Teams is het mogelijk om de functionaliteiten van Teams te integreren met de functionaliteiten van uw eigen telefooncentrale!

Op deze manier is het mogelijk om te bellen en gebeld te worden met Microsoft Teams. Ook blijft u de controle houden over alle functionaliteiten van een telefooncentrale. Denk hierbij aan het instellen van bijvoorbeeld een keuzemenu en het doorschakelen naar een ander nummer.

Het bellen via Microsoft Teams kan veel voordelen hebben voor uw bedrijf. Het breidt namelijk de functionaliteiten van Microsoft Teams uit en wordt zo een efficiënte totaaloplossing. U heeft namelijk de beschikking over telefonie, chat en video in één handige oplossing. Daarnaast is Teams een zeer gebruiksvriendelijk programma en heeft veel handige integraties met programma’s die u waarschijnlijk nu ook gebruikt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw outlook contacten integreren om makkelijk uit te bellen.

Specifiek

Dit is uiteraard mogelijk! Heeft u op dit moment nog geen nummer? Dan krijgt u van ons een nieuw regio-onafhankelijk 085 nummer, zodat u er binnen één werkdag gebruik van kunt maken. U kunt er ook voor kiezen om een lokaal nummer te nemen, zoals 010 of 020. Wilt u liever een 0800 of 0900 nummer? Ook dat is mogelijk. Hiervoor betaalt u wel €45,- per maand.

Dit is geen probleem. Het uitgaande gesprek verloopt via de telefooncentrale en de telefooncentrale kan het vaste nummer meesturen.

Ja dit kan. Message To The Moon biedt ook Microsoft 365 licenties aan. U kunt dit bestellen via deze pagina. Weet u niet zeker of u al gebruik maakt van Microsoft 365? Geen probleem. Dit kunnen wij zo voor u controleren. Neem contact met ons op via support@messagetothemoon.nl.

Dat kan zeker. Met Microsoft Teams kunt u naar alle vaste en mobiele nummers bellen. Ook in het buitenland. Zoals u dat ook met uw normale telefoon doet. Voor het bellen betaalt u het reguliere gesprekstarief.

Ja. Bij Message To The Moon krijgt elke gebruiker een direct doorkiesnummer. Dit is een specifiek nummer waar zij op bereikbaar zijn. Iedereen heeft een eigen doorkiesnummer zodat de beller altijd bij de juiste persoon terechtkomt.

Nee dit is geen probleem. Message To The Moon kan Bellen met Microsoft Teams altijd op een Microsoft 365 omgeving leveren. Ook als deze beheerd wordt door uw eigen IT partner. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw hele Microsoft omgeving door Message To The Moon te laten beheren, zodat u het gemak van één aanspreekpunt heeft.

1018 45

Voorstel op maat?

Bel ons op +31 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.