Bellen (en gebeld worden) met Microsoft Teams

overige-producten-astronaut

Bellen (en gebeld worden) met Microsoft Teams

Bellen (en gebeld worden)

met Microsoft Teams

Het is niet merkwaardig dat Microsoft Teams een opmars heeft gemaakt. Microsoft Teams is namelijk een praktisch platform om efficiënt en effectief samen te werken. Teams heeft alles om de kwaliteit van samenwerking een behoorlijke boost te geven. Of u nou samenwerkt binnen een projectteam, een hele afdeling of voor een simpele familievergadering: Informatie maken, delen en inzien is naadloos met elkaar geïntegreerd. Teams maakt namelijk deel uit van Office 365! Dat houdt in dat het mogelijk is om gewoon met vertrouwde toepassingen als Word, Excel en Powerpoint te werken.

Bellen met Microsoft Teams werkt alleen met de volgende Microsoft Office pakketten:

 • Microsoft Office 365 E1
 • Microsoft Office 365 E3

U heeft ook een Microsoft Phone license nodig. Dit abonnement kost €6,70 per maand en kan aangeschaft worden bij Microsoft. Klik hier voor een handleiding hoe u deze licentie aan kunt schaffen.

Bellen met Teams

Door het eenvoudig delen van bestanden, chatten en videobellen is Microsoft Teams voor bedrijven een alles-in-1 oplossing om efficiënt te blijven communiceren. Maar Message To The Moon tilt het niveau van Microsoft Teams nóg een stukje hoger! Door middel van een koppeling tussen een telefoonlijn van Message To The Moon en Teams is het mogelijk om de functionaliteiten van Teams te integreren met de functionaliteiten van uw eigen telefoonlijn.

U kunt met Teams in dit geval ook bellen naar vaste en mobiele nummers. Ook blijft u de controle houden over alle functionaliteiten van een telefooncentrale. Denk hierbij aan het instellen van bijvoorbeeld een keuzemenu en het doorschakelen naar een ander nummer.

Heeft u al een telefoonlijn? Dan kunt u gewoon uw huidige nummer gebruiken voor Microsoft Teams. Zo niet, dan krijgt u van ons een nieuw nummer. U heeft hier keuze uit veel verschillende nummers. Denk bijvoorbeeld aan een landelijk 085 nummer of een regionaal netnummer!

Blijf overal bereikbaar via de Teams Client op uw computer, de Teams App op uw telefoon of via een vast telefoontoestel. Al deze apparaten kunnen gelijktijdig gebruikt worden om te bellen of gebeld te worden.

Message To The Moon

Message To The Moon koppelt uw telefoonlijn aan het Microsoft Teams account, zodat u, naast alle functionaliteiten van Microsoft Teams, onbeperkt kunt bellen en gebeld kunt worden. Voor maar €7,50 per maand (per gebruiker).

Vraag een offerte aan

  Gebeld (en gebeld worden) met Microsoft Teams

  Details

  Message To The Moon koppelt uw telefooncentrale aan uw Microsoft Teams account, zodat u, naast alle functionaliteiten van Microsoft Teams, onbeperkt kunt bellen en gebeld kunt worden.

  Ook blijft u de controle houden over alle functionaliteiten van een telefooncentrale. Denk hierbij aan het instellen van bijvoorbeeld een keuzemenu en het doorschakelen naar een ander nummer.

  U vereenvoudigd uw communicatie op deze manier door oproepen met chat en vergaderingen in Microsoft Teams te verenigen. Ook voegt u flexibiliteit toe aan uw vergaderingen door een inbelnummer in te stellen, die u kunt integreren in elke online vergadering.

  Met behulp van Microsoft “direct routing” kunnen Office 365 gebruikers en haar organisaties toegang krijgen tot het openbare telefonienetwerk. Dit biedt de mogelijkheid om, met behoudt van de bestaande telecom overeenkomst en bijbehorende telefoonnummers, Microsoft Teams als telefooncentrale in de Cloud te gebruiken.

  Microsoft teams

  Vragen

  Algemeen

  Teams is een op chat-gebaseerd communicatie platform voor bedrijven. In de simpelste vorm kun je als gebruiker Teams opzetten als een plek voor groeps-chats. Een groeps-chat wordt ook wel een kanaal genoemd. Je kunt meerdere chat rooms of kanalen maken binnen één Team. Ben je bang dat het onoverzichtelijk wordt? Maak je geen zorgen! Teams stuurt jou een notificatie als je een nieuw bericht ontvangt. Wanneer je iemand face-to-face wil spreken kun je de audio of video chat gebruiken.

  Teams is geïntegreerd met Microsoft Office 365, wat betekent dat je alle Microsoft bestanden kunt delen met anderen. PowerPoint, OneNote, Power BI, Delve, Word én Excel zijn dus binnen handbereik door het gebruik van Teams. Ieder bestand dat je deelt wordt opgeslagen in de Teams OneDrive en een lokale SharePoint omgeving. Daarmee heeft iedereen dus toegang tot de laatste versie van elk bestand.

  Het grote voordeel aan Teams is de integratie met Office services. Je hebt door Teams alle tools van Office 365 overzichtelijk op één plek. Hierdoor wordt de eeuwige zoektocht naar bestanden en locaties overgeslagen en kun je eindelijk écht aan de slag. Je kunt ook veilig switchen tussen dashboards, planners, groeps-chats en video gespreken, zonder dat je altijd alles moet configureren.

  Dit kan Message To The Moon voor u regelen! Uw nummer wordt in dit geval door Message To The Moon gemigreerd van Skype for Business naar Microsoft Teams. Kom hiervoor met ons in contact via het telefoonnummer 088 8000 800

  Bellen en gebeld worden

  Door middel van een koppeling tussen de telefooncentrale en Teams is het mogelijk om de functionaliteiten van Teams te integreren met de functionaliteiten van uw eigen telefooncentrale!

  Op deze manier is het mogelijk om te bellen en gebeld te worden met Microsoft Teams. Ook blijft u de controle houden over alle functionaliteiten van een telefooncentrale. Denk hierbij aan het instellen van bijvoorbeeld een keuzemenu en het doorschakelen naar een ander nummer.

  Het bellen via Microsoft Teams kan veel voordelen hebben voor uw bedrijf. Het breidt namelijk de functionaliteiten van Microsoft Teams uit en wordt zo een efficiënte totaaloplossing. U heeft namelijk de beschikking over telefonie, chat en video in één handige oplossing. Daarnaast is Teams een zeer gebruiksvriendelijk programma en heeft veel handige integraties met programma’s die u waarschijnlijk nu ook gebruikt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw outlook contacten integreren om makkelijk uit te bellen.

  Specifiek

  Dit is uiteraard mogelijk! Heeft u op dit moment nog geen nummer? Dan krijgt u van ons een nieuw nummer.

  Dit is geen probleem. Het uitgaande gesprek verloopt via de telefooncentrale en de telefooncentrale kan het vaste nummer meesturen.

  Ja dit kan. Message To The Moon bied ook Office 365 licenties aan. U kunt dit bestellen via deze pagina.

  Corporate maatwerk

  088 8000800

  Laat ons voor u werken.

  Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

  Servicenummers

  Over Message To The Moon

  Contact

  Contactpagina
  +31(0)88 800 08 00
  Kingsfordweg 151
  1043 GR AMSTERDAM
  Nederland