Zakelijk glasvezel

Voor ondernemers die alles uit het internet willen halen.

 • Inclusief vast IP-adres

 • Up- en downloadsnelheden tot 1000 Mbit/s mogelijk

 • Inclusief dedicated telefoonverbinding

 • Gegarandeerde 99,9% uptime

Astronaut

Wat is zakelijk glasvezel?

Met zakelijk glasvezel van Message To The Moon bent u verzekerd van de nieuwste technologie en de hoogst mogelijke snelheid. Met een glasvezelverbinding kunt u probleemloos internetten, e-mailen en streamen op zeer hoge download- en uploadsnelheid. Ideaal voor grote bedrijven en ondernemers die alles uit het internet willen halen. Bij uw glasvezelpakket van Message To The Moon ontvangt u een modem van bijvoorbeeld AVM, Cisco of DrayTek in bruikleen. Zo bent u altijd voorzien van de best mogelijke verbinding mogelijk. Wilt u weten of een glasvezelverbinding mogelijk is op uw locatie? Doe de postcodecheck!

Met de glasvezelpakketten van Message To The Moon heeft u altijd een stabiele internetverbinding. De belangrijkste eigenschappen van een glasvezelverbinding zijn de grote bandbreedte en de lange afstand waarover deze snelheid gerealiseerd kan worden. Met glasvezel zijn de geleverde snelheden symmetrisch. Dat wil zeggen dat zowel de up- als downloadsnelheid gelijk zijn. Bij de glasvezelpakketten is een standaard overboeking van 1:10 van toepassing. Dit betekent dat u uw glasvezelverbinding met 10 andere locaties deelt.

U kunt onbeperkt gebruik maken van internet op uw locatie met zakelijk glasvezel van Message To The Moon. En dankzij de hoge up- en downloadsnelheid van maximaal 1000 Mbit/s is uw verbinding sneller dan ooit. U kunt ook extra (thuis)adressen voorzien van internet van Message To The Moon. Op elke extra internetverbinding ontvangt u 10% korting.

De zakelijke glasvezelverbindingen van Message To The Moon zijn 99.9% storingsvrij. Dat betekent dat u (bijna) nooit storing heeft op uw internetverbinding, tenzij bijvoorbeeld de stroom op uw locatie uitvalt. Dit wordt gegarandeerd door de back-up verbinding. Als uw glasvezelinternet het even niet doet, pakt de back-up van Message To The Moon de verbinding gelijk over.

Bij Message To The Moon bepaalt u zelf hoelang de contractperiode van uw internetpakket duurt. En hierbij geldt: hoe langer de contractperiode, hoe meer korting u ontvangt. Op de pagina met contractperiodes vindt u meer informatie.

Zakelijk glasvezel pakketten

Glasvezel Sky

299per maand
 • €1750,- eenmalige graafkosten*
 • Contractperiode 5 jaar (incl. 10% korting)
 • 100 Mbit/s Down & 100 Mbit/s Up
 • Inclusief 1 Vast IP-adres
 • Inclusief dedicated telefonieverbinding
 • AVM/Cisco/DrayTek modem in bruikleen
 • Inclusief back-up verbinding
 • Standaard 1:10 overboeking

Glasvezel Space

319per maand
 • €1750,- eenmalige graafkosten*
 • Contractperiode 5 jaar (incl. 10% korting)
 • 200 Mbit/s Down & 200 Mbit/s Up
 • Inclusief 1 Vast IP-adres
 • Inclusief dedicated telefonieverbinding
 • AVM/Cisco/DrayTek modem in bruikleen
 • Inclusief back-up verbinding
 • Standaard 1:10 overboeking

Glasvezel Moon

449per maand
 • €1750,- eenmalige graafkosten*
 • Contractperiode 5 jaar (incl. 10% korting)
 • 500 Mbit/s Down & 500 Mbit/s Up
 • Inclusief 1 Vast IP-adres
 • Inclusief dedicated telefonieverbinding
 • AVM/Cisco/DrayTek modem in bruikleen
 • Inclusief back-up verbinding
 • Standaard 1:10 overboeking

Glasvezel Stars

599per maand
 • €1750,- eenmalige graafkosten*
 • Contractperiode 5 jaar (incl. 10% korting)
 • 1000 Mbit/s Down & 1000 Mbit/s Up
 • Inclusief 1 Vast IP-adres
 • Inclusief dedicated telefonieverbinding
 • AVM/Cisco/DrayTek modem in bruikleen
 • Inclusief back-up verbinding
 • Standaard 1:10 overboeking

* De graafkosten zijn een indicatie, deze kunnen afwijken na inventarisatie op locatie. U kunt de graafkosten in één keer betalen of verdelen over de looptijd van uw contract + 10%.

Vraag nu zakelijk glasvezel aan

Zakelijk glasvezel aanvragen

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Op de volgende pagina’s kunt u de rest van uw gegevens invullen en uw glasvezel pakket uitbreiden met onze extra opties.

Overzicht

Zakelijk glasvezel: wat zijn de voordelen?

Glasvezel biedt vele voordelen voor bedrijven. Met zakelijk glasvezel heeft u namelijk altijd de beste telefoon- en internetverbinding mogelijk. Dus geen gedoe meer met storingen, of vermindering in verbindingskwaliteit van de telefoon door uw internetgebruik: met een glasvezelverbinding kunt u probleemloos internetten, e-mailen en streamen op zeer hoge download- en uploadsnelheid. Lees hieronder meer over de voordelen van zakelijk glasvezel.

Vast IP-adres

Een vast IP-adres zorgt ervoor dat u altijd op hetzelfde, unieke IP-adres bereikbaar bent. Ongeacht waar u zich op dat moment bevindt. Dit is handig als u op basis van IP-Whitelisting werkt. Dit houdt in dat u alleen toegang heeft tot bepaalde software of bestanden vanaf een bepaald IP-adres. Met een vast IP-adres hoeft u dit maar één keer in te stellen en is dit voor altijd goed beveiligd. U kunt er ook voor kiezen om extra vaste IP-adressen aan uw glasvezelverbinding toe te voegen.

Dedicated telefoonverbinding

Een dedicated telefoonverbinding houdt in dat u een gescheiden internetverbinding voor spraak heeft. Dit betekent dat uw telefonie via uw internetverbinding gaat en uw internetverbinding als het ware in tweeën gesplitst wordt. Eén deel is volledig voor telefonie, het andere volledig voor uw internetgebruik. Zo krijgt uw telefoonverbinding geen storingen of vermindering in kwaliteit door uw internetgebruik, en andersom.

99,9% storingsvrij

Bij Message To The Moon zijn de glasvezelverbindingen 99,9% storingsvrij. U heeft dus (bijna) nooit storing op uw internetverbinding. Mocht u toch wel een storing ervaren, dan neemt de back-up van Message To The Moon de verbinding over. Zo kunt u gewoon door blijven werken.

Zakelijk glasvezel opleveren

Het opleveren van glasvezel duurt gemiddeld 10 tot 22 weken. De lengte van deze oplevertijd wordt mede veroorzaakt doordat het opleverproces uit veel verschillende fases bestaat, waarbij meerdere partijen betrokken zijn. Lees meer over de fases van de oplevering van glasvezel.

Engineeringsfase

Bij de engineeringsfase gaan we van start met uw order en beginnen we met het technische onderzoek. Na het afronden van deze fase krijgt u meestal een plan-leverdatum.

Vergunningaanvraag fase

Ongeveer 5 weken na de engineeringsfase vraagt de ondernemer vergunningen aan bij de gemeente. Dit is de vergunningaanvraagfase. Pas na goedkeuring van deze vergunningen mogen de werkzaamheden worden gestart.

Uitvoeringsfase

De werkzaamheden duren zo’n 5 weken en dan is het tijd voor de oplevering. Message To The Moon zorgt ervoor dat de verbinding via het eigen netwerk volledig getest is. Dit duurt ongeveer 2 weken.

Het aanvragen van de vergunningen duurt zo’n 8 tot 10 weken, daarna begint de uitvoeringsfase. In deze fase gaan de werkzaamheden voor het aanleggen van de zakelijke glasvezel van start.

Opleveringsfase

Extra mogelijkheden zakelijk glasvezel

1:1 dedicated verbinding – 20% extra op uw maandbedrag

Bij een dedicated glasvezelverbinding wordt er een persoonlijke kabel vanaf het dichtstbijzijnde internetknooppunt (wijkcentrale) tot aan uw locatie aangelegd. Met deze verbinding krijgt u een persoonlijke glasvezelverbinding, deze deelt u dus niet met andere bedrijven of particulieren. Op deze manier wordt de snelste verbinding altijd gegarandeerd.

Extra (thuis)adres

Ideaal als u meerdere vestigingen heeft die u wilt voorzien van de betrouwbare internetverbindingen van Message To The Moon. Doormiddel van VPN en PVC kunt u eventueel meerdere internetverbindingen aan elkaar vast knopen. Op elke extra internetverbinding ontvangt u 10% korting op uw maandbedrag.

Gescheiden netwerk PVC/VPN – €5,- per maand

Message To The Moon kan uw netwerken van elkaar scheiden. Dit wordt met zogeheten VLAN- en PVC-technologie gedaan. Er worden verschillende netwerken aan verschillende gebruikers aangeboden. Op deze manier blijven de kwaliteit en veiligheid van uw internetverbinding op orde. Message To The Moon kan met deze technologie ook de internetverbindingen van meerdere vestigingen of locaties aan elkaar koppelen. Zo kunt u overal gebruik maken van de snelle en betrouwbare internetverbindingen van Message To The Moon.

Gescheiden wifi – €5,- per maand

Wilt u uw wifinetwerk goed beveiligd houden en zelf bepalen wie er wel en niet toegang tot dit netwerk heeft? Dat kan met een gescheiden wifi voor u en uw gasten. Hierbij bevinden uw gasten zich op een andere wifi dan u en uw collega’s.

Wat onze klanten zeggen over zakelijk glasvezel

Top oplossing! Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn glasvezel verbinding is aangelegd. Ik zat enige tijd te twijfelen of het wel iets voor mijn bedrijf was. Een grote aanrader!
Erik
Goede service en vriendelijk personeel bij Message To The Moon! Al jaren klant en nog steeds tevreden hoe de service wordt geleverd.
Rita van Meulen
Dit bedrijf doet al jaren voor ons de telefonie en internet. Met Alex (ons contactpersoon) hebben wij erg goed contact en staat altijd voor ons klaar om te helpen en te adviseren.
Expat Housing BV.
Gebeld naar aanleiding van een brief over glasvezel, duidelijke offerte en uitleg van helpdesk.
Ingenieursbureau

.

Wilt u meer reviews lezen over Message To The Moon? Klik hier

Altijd de monteur op bezoek bij zakelijk glasvezel

Eén van de gespecialiseerde monteurs van Message To The Moon komt bij u langs om uw glasvezel aan te sluiten. Dit gebeurt na de engineerings-, vergunningaanvraag- en uitvoeringsfase. De monteur voert ook direct een Wifi check uit om te controleren of uw internet overal op uw locatie goed werkt. U kunt er ook voor kiezen om voor €80,- een Wifi versterker van Grandstream aan uw glasvezelpakket toe te voegen, om zo uw bereik nog verder uit te breiden. Message To The Moon adviseert u om per verdieping of per 10 medewerkers, een extra Wifi router te installeren. Zo bent u altijd verzekerd van uitstekende internetverbinding.

De monteur controleert ook of uw anti-virus up to date is. Mocht deze niet up to date zijn, installeert hij kosteloos Kaspersky anti-virus. Zo blijven uw apparaten goed beveiligd. Tenslotte installeert de monteur Teamviewer op uw computer(s). Hiermee kunnen de experts van Message To The Moon, met uw toestemming, uw computer overnemen om eventuele problemen snel op te lossen. U kunt Teamviewer ook zelf downloaden via deze link.

Als klant van Message To The Moon heeft u ook elk jaar recht op een gratis servicebezoek van één van de gespecialiseerde monteurs. U dient dit wel zelf aan te vragen. Kijk hier voor meer informatie over het servicebezoek en hoe u een servicebezoek kunt aanvragen.

Bel mij direct over zakelijk glasvezel

Bel ons op 088 8000 832 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Waarom Message To The Moon voor zakelijk glasvezel?

Snelheden tot 1000 Mbit/s Down en 1000 Mbit/s Up

Bij Message To The Moon kunt u kiezen tussen verschillende snelheden voor uw glasvezelpakket. U heeft keuze uit 100 Mbit/s Down & Up, 200 Mbit/s Down & Up, 500 Mbit/s Down & Up en 1000 Mbit/s Down & Up. Zo kunt u volledig zelf bepalen welke snelheid het beste is voor uw bedrijf.

Hoe langer de samenwerking, hoe meer korting

U kunt bij Message To The Moon zelf bepalen hoe lang u contractperiode duurt. U kunt kiezen voor een periode van 1+1 jaar, 3+3 jaar, 5+5 jaar of 10+10 jaar. Bij de contractperiode geldt; hoe langer de samenwerking tussen uw bedrijf en Message To The Moon, hoe meer korting u krijgt op uw maandbedrag. Kijk hier voor meer informatie over de contractperiodes.

Internet op meerdere locaties 

Heeft u meerdere vestigingen die u allemaal wilt voorzien van de snelle en betrouwbare internetverbindingen van Message To The Moon? Dat is geen probleem. U kunt namelijk meerdere adressen opgeven waar u uw verbinding wilt laten installeren. Voor elke extra internetverbinding krijgt u 10% korting op het maandbedrag.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Zakelijk glasvezel is een zeer snelle internetverbinding met symmetrische up- en downloadsnelheden voor bedrijven. Een glasvezelverbinding biedt de oplossing voor bedrijven, organisaties of andere instellingen die snel internet willen.

Stabiel internet is in deze tijd een must. Dit bepaalt vaak voor een deel het succes van de onderneming. Door de grote brandbreedte kunnen organisaties hun efficiëntie en productiviteit verhogen.

Bij Message To The Moon heeft u keuze tussen meerdere glasvezel pakketten. Er zijn vier pakketten beschikbaar en het verschil zit hem in de snelheid van de verbindingen. De prijs per maand is op basis van een 5-jarig contract.

Glasvezel Sky 100 Mbit/s €299,per maand
Glasvezel Space 200 Mbit/s €319,per maand
Glasvezel Moon 500 Mbit/s €499,per maand
Glasvezel Stars 1000 Mbit/s €599,per maand

Als er u nog geen glasvezelverbinding op uw locatie aanwezig is, dan moet er gegraven worden om de verbinding aan te leggen. Dit zijn eenmalige kosten en dit kost €1750,-.

Op de website van Message To The Moon kunt u online zakelijk glasvezel aanvragen. U heeft keuze tussen meerdere pakketten. U kunt de postcodecheck doen om te kijken of een glasvezelverbinding mogelijk is op uw locatie.

De oplevering van glasvezel duurt gemiddeld 10-22 weken. Dit komt omdat het opleverproces uit veel verschillende fases bestaat waarbij meerdere partijen betrokken zijn. Als er al een glasvezelverbinding ligt dan duurt het gemiddeld 6-8 weken.  In dit blogbericht zijn de fases van de oplevering van glasvezel verder toegelicht.

Glasvezel kent vele voordelen, maar het grootste voordeel is de snelheid. Glasvezel is de snelste verbinding die er momenteel bestaat. Ook heeft u met glasvezel een garantie op stabiel internet. Deze verbinding is vele malen stabieler dan een traditionele internetverbinding (DSL).

Specifiek

Het verschil is dat bij Fiber To The Office er al een glasvezelverbinding aanwezig is. Deze hoeft enkel nog maar aangesloten te worden. Dit in tegenstelling met glasvezel, want deze verbinding moet nog gegraven worden. Deze graafkosten bedragen gemiddeld €1750,-.

Als er nog geen glasvezelverbinding op uw locatie aanwezig is, dan moet er gegraven worden. Dit komt omdat de glasvezelverbinding aangelegd moet worden. Dit zijn eenmalige kosten en deze kosten bedragen gemiddeld €1750,-.

Het proces bestaat uit verschillende fases en verschillende partijen zijn betrokken bij dit proces. Het is een proces dat bestaat uit drie fases:

 • De voorbereiding
 • Aanleg en graafwerkzaamheden
 • De aansluiting gereed maken voor gebruik

Bekijk onze pagina waar we meer uitleg geven over het proces

Met de glasvezelpakketten van Message To The Moon heeft u gegarandeerd een stabiele internetverbinding. U heeft (bijna) nooit storing op uw internetverbinding, tenzij er bijvoorbeeld een extern probleem zich voordoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat de stroom op uw locatie uitvalt.

Maar ook dit wordt gegarandeerd door onze back-up verbinding. Als uw glasvezelinternet het even niet doet, pakt de back-up van Message To The Moon de verbinding gelijk over.

De snelste internetverbinding is momenteel een glasvezelverbinding. Deze verbinding haalt snelheden tot wel 1000 Mbit/s. U kunt alles op deze snelle internetverbinding doen zonder beperkingen.

Het grootste verschil is de snelheid. Een glasvezelverbinding is vele malen sneller dan een 4G verbinding. Een 4G/5G verbinding is daarentegen een goedkopere alternatief waarbij de internetprestaties prima zijn. Een 4G/5G verbinding is een ideale oplossing voor buitengebieden, omdat er geen kabel aangelegd hoeft te worden.

Extra vragen

U ontvangt een router bij aanschaf van een glasvezelverbinding. Deze router is in bruikleen en na einde van de contractperiode dient deze worden teruggestuurd. U kunt er ook voor kiezen om deze over te nemen voor een bedrag.

Bij Message To The Moon kunt u zelf uw contractduur bepalen. Wel geldt hoe langer uw contractperiode hoe meer korting u ontvangt. Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende contractperiodes.

Met zakelijk glasvezel van Message To The Moon kunt u onbeperkt gebruik maken van internet op uw locatie. Zakelijk glasvezel van Message To The Moon haalt snelheden tot wel 1000 Mbit/s. U kunt er ook voor kiezen om te kiezen voor 100, 200 of 500 Mbit/s.

U kunt ook extra adressen voorzien van internet van Message To The Moon. Als u een internetverbinding bij ons heeft, dan krijgt u op elke extra internetverbinding 10% korting.

Een speedtest is een test hoe snel uw internet is. U kunt hiermee achterhalen of u wel de juiste snelheid geleverd heeft gekregen of als u wilt testen hoe snel uw internet momenteel is.

Door het gebruik van zakelijk glasvezel van Message To The Moon kunt u onbeperkt gebruik maken van internet op uw locatie.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.