InGeo nummers

Lokaal nummer in het buitenland

Astronaut

Uw internationale business in een lokaal jasje

Een INGEO-nummer staat voor een Intelligent Geografisch nummer. Een lokaal nummer in een land en regio naar keuze. Zoals in Nederland 020 voor Amsterdam staat en 010 voor Rotterdam. Het voordeel van een geografisch nummer is dat het netnummer uit een specifiek geografisch gebied komt. U geeft uw klanten dus de ervaring van lokaal bellen, terwijl u niet in dat land gevestigd bent. Buitenlandse nummers geven uw organisatie een internationale uitstraling. Ideaal voor ondernemers met grensoverschrijdende ambities!

Wij hanteren een standaard internationaal tarief van €0,05 per minuut. U vindt hier een uitgebreid document met al onze internationale gesprekstarieven.

Voor wie is een INGEO nummer interessant?

Een INGEO-nummer is interessant voor bedrijven die ook in het buitenland actief zijn met werkzaamheden en hier graag een lokale uitstraling willen hebben. Ook voor grensbedrijven kan een INGEO-nummer van het naastgelegen land interessant zijn. Zo betalen de klanten met een buitenlands nummer geen internationale gesprekskosten.

Geniet van de vele functies

U kunt net als uw nationale servicenummer uw internationale servicenummer volledig naar wens inrichten. U stelt bijvoorbeeld gemakkelijk een keuzemenu in. Zo weet u zeker dat alle bellers direct bij de juiste afdeling terechtkomen. Maar ook kunt u de bellers naar het Duitse nummer direct laten uitkomen bij een Duitstalige medewerker.

Bestel een telefoonnummer in het buitenland (InGeo)

Bestel een nummer in het buitenland (InGeo)

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Op de volgende pagina’s kunt u de rest van uw gegevens invullen en uw servicenummer uitbreiden met onze extra telefonie opties.

Uw bestelling

Pakketten

Australië + Nieuw Zeeland Lokaal nummer in 2 landen
Bekijk de landen
Australië Nieuw Zeeland X
Reguliere prijs   €50 
Pakketprijs €25 Voordeel €25
Benelux + Duitsland Lokaal nummer in 4 landen
Bekijk de landen
Nederland België Duitsland Luxemburg X
Reguliere prijs   €100 
Pakketprijs €50 Voordeel €50
Azië Lokaal nummer in 6 landen
Bekijk de landen
China Japan Thailand Maleisië Hong Kong Singapore Zuid Korea X
Reguliere prijs   €250 
Pakketprijs €90 Voordeel €160
Zuid Europa Lokaal nummer in 7 landen
Bekijk de landen
Cyprus Spanje Italië Malta Portugal Griekenland Kroatië X
Reguliere prijs   €175 
Pakketprijs €100 Voordeel €75
West Europa Lokaal nummer in 17 landen
Bekijk de landen
Nederland België Oostenrijk Denemarken Finland Frankrijk Duitsland IJsland Ierland Italië Luxemburg Noorwegen Spanje Portugal Zweden Zwitserland United Kingdom X
Reguliere prijs   €425 
Pakketprijs €150 Voordeel €275
Amerika Lokaal nummer in 11 landen
Bekijk de landen
Verenigde Staten Canada Mexico Brazilië Bolivia Chili Colombia Domenicaanse Republiek El Salvador Panama Peru X
Reguliere prijs   €275 
Pakketprijs €150 Voordeel €125
Europa Lokaal nummer in 29 landen
Bekijk de landen
Nederland België Oostenrijk Bulgarije Cyprus Tsjechië Denemarken Finland Frankrijk Duitsland Griekenland Hongarije IJsland Ierland Italië Litouwen Luxemburg Noorwegen Polen Portugal Slovenië Spanje Zweden Zwitserland United Kingdom Belarus Rusland Israël Turkije X
Reguliere prijs   €725 
Pakketprijs €325 Voordeel €400

Mogelijkheden buitenlands nummer (InGeo)

Doorschakeling

Bij Message To The Moon wordt uw INGEO nummer standaard doorgeschakeld naar uw huidige telefoonnummer. Het maakt hierbij niet uit of dit telefoonnummer verbonden is aan een vast telefoontoestel of een draadloos telefoontoestel. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw INGEO nummer doorgeschakeld wordt naar het telefoontoestel waarop u het beste bereikbaar bent.

VoIP Trunk

U kunt er ook voor kiezen om uw INGEO nummer te koppelen aan VoIP Trunk (SIP Trunk) lijnen. Dit zijn softwarematige telefoonlijnen en bevinden zich in de Cloud. Het brengt veel voordelen met zich mee als u uw INGEO nummer aan VoIP Trunk lijnen koppelt. Zo komen uw gesprekken bijvoorbeeld rechtstreeks in uw telefooncentrale terecht.

Klantcontactsoftware

Klantcontactsoftware is ideaal voor callcenters. Met deze belapplicatie (app) heeft u meer inzicht in rapportages, performance, bereikbaarheid, interactie en beheer. Zo kunt u uw telefoongesprekken nog beter analyseren en alles uit uw callcenter halen.

0
Dagelijkse belminuten
0
Actieve servicenummers van Message To The Moon
0
Nieuwe klanten in het laatste jaar
0
Jaar ervaring

Een buitenlands nummer (InGeo) aanvragen:

Message To The Moon zoekt samen met u naar het nummer dat het beste bij u en uw onderneming past en zorgt ervoor dat deze in de landen beschikbaar is waar u wilt. Dit wordt gedaan door middel van een intake formulier waar u zelf aangeeft in welk land u bereikbaar wilt zijn. Mocht u al een beschikbaar nummer op het oog hebben activeren wij deze voor u en stellen we samen met u uw telefooncentrale in.

Uitbellen met uw buitenlandse nummer:

Inkomende oproepen ontvangen op een internationaal telefoonnummer (DID) is geen probleem. Vaak is het ook mogelijk om het A-nummer (afzendernummer) mee te sturen met een uitgaande oproep. Dat betekent dat u het nummer meestuurt met de oproep en degene die u belt uw internationale telefoonnummer in het telefoondisplay ziet.

Message To The Moon levert lokale nummers in heel veel verschillende landen. Veel gekozen nummers zijn:

België (nationale nummers)

Noorwegen (nationale nummers)

Verenigd Koninkrijk (nationale nummers)

Spanje (nationale nummers)

InGeo nummer: wat zijn de voordelen?

Lokale uitstraling

Met een InGeo nummer kunt u voor een lokale uitstraling zorgen zonder dat u een vestiging in dat land hoeft te hebben. Het nummer is namelijk gekoppeld aan een bepaalde regio of een bepaald land.

Wekt een vertrouwd gevoel

Met een InGeo nummer wekt u een vertrouwd gevoel bij de beller. U geeft de beller namelijk de indruk dat uw bedrijf zich in zijn of haar land bevindt. Het nummer wordt herkend en wekt daardoor een gevoel van vertrouwen op.

Waarom Message To The Moon?

Online telefooncentrale

Bij Message To The Moon krijgt u altijd een online telefooncentrale bij uw INGEO nummer. Met deze telefooncentrale kunt u uw nummer volledig naar uw wensen aanpassen. U kunt bijvoorbeeld een keuzemenu of een wachtrij met wachtmuziek instellen.

Maatwerk

Bij Message To The Moon kunt u uw INGEO nummer ook koppelen met zakelijk internet en zakelijke televisie. Zo krijgt u één totaaloplossing voor een scherpe prijs. Kijk hier voor de Alles in 1 oplossingen van Message To The Moon.

Servicenummer oplossing op maat?

1018 45

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.