Internationale nummers

Voor grensoverschrijdende ondernemingen

Astronaut

Message To The Moon verzorgt uw internationale servicenummer

Heeft u veel internationale bellers? Of wilt u internationale markten betreden? Dan zijn internationale servicenummers de perfecte oplossing voor u. Met de internationale nummers van Message To The Moon bellen uw internationale klanten naar een voor hen bekend nummer. En u bepaalt naar welke telefoon dit gesprek doorverbonden wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld bellers uit Frankrijk direct te woord laten staan door een collega die goed Frans spreekt of een Franse welkomsttekst instellen.

Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit onderstaande internationale nummers:

Met een 00800 nummer bent u in verschillende landen bereikbaar op hetzelfde nummer. Ideaal als u zich op veel verschillende internationale landen of regio’s richt. Met dit nummer hoeft u niet te communiceren met veel verschillende telefoonnummers. Met een 00800 nummer bent u gratis en wereldwijd bereikbaar voor uw klanten.

Een ITFS nummer is vergelijkbaar met een Nederlands 0800 nummer. Het nummer is gratis voor de beller en u creëert hiermee een groot gevoel van klantvriendelijkheid. In bijna elk land wordt een ITFS nummer gebruikt en mensen zijn gewend dat dit een gratis nummer is.

Met een INGEO nummer heeft u een lokaal nummer in een land en regio naar keuze. Het grote voordeel hiervan is dat uw nummer specifiek uit een bepaald gebied komt. Hierdoor heeft u een lokale uitstraling en wekt u een vertrouwd gevoel op bij uw bellers.

Met een Premium Rate nummer kunt u inkomsten genereren met uw servicenummer. Dit nummer is vergelijkbaar met een Nederlands 0900 nummer. Bij een Premium Rate nummer bepaalt u zelf tegen welke voorwaarden u bereikbaar bent. Daarnaast verschilt het nummer per land en creëert u een landelijke uitstraling.

Pakketten

UIFN

45per land
 • Internationale uitstraling
 • In elk land bereikbaar op één nummer
 • Dekking meeste landen in de wereld
 • Nummer format 00800-x

ITFS

45per land
 • Lokale uitstraling

 • In elk land bereikbaar op een lokaal nummer
 • Dekking in bijna alle landen van de wereld
 • Landelijk bekend als gratis nummer

INGEO

25per land
 • Landelijke uitstraling

 • Geografisch nummer in het land naar keuze
 • Beller belt tegen lokale tarieven
 • Veel verschillende nummerreeksen

Premium Rate

45per land
 • Lokale uitstraling

 • Bellers betalen een vergoeding
 • Verschillende nummers per land
 • Veel verschillende nummerreeksen

Mogelijkheden Internationale nummers

Doorschakeling

Message To The Moon schakelt uw internationale nummer standaard door naar uw huidige telefoonnummer. Het maakt hierbij niet uit of dit telefoonnummer gekoppeld is aan een vast telefoontoestel of een mobiele telefoon. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u altijd optimaal bereikbaar bent met uw internationale nummer.

VoIP Trunk (SIP Trunk)

U kunt uw internationale nummer ook koppelen aan VoIP Trunk (SIP Trunk) lijnen. Dit is een softwarematige telefoonlijn die zich in de Cloud bevindt. Het aantal lijnen staat gelijk aan het aantal gelijktijdige gesprekken dat u kunt voeren. Door uw internationale nummer te koppelen aan VoIP Trunk lijnen komen uw gesprekken direct in uw telefooncentrale terecht.

Klantcontactsoftware

Klantcontactsoftware is perfect voor callcenters. Met deze software heeft u meer inzicht in rapportages, performance, bereikbaarheid, interactie en beheer. Hierdoor kunt u uw gesprekken beter analyseren en uw callcenter naar een hoger niveau tillen. Het is ook mogelijk om headsets aan Klantcontactsoftware te koppelen.

0
Dagelijkse belminuten
0
Actieve servicenummers van Message To The Moon
0
Nieuwe klanten in het laatste jaar
0
Jaar ervaring

Internationaal nummer aanvragen

Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit verschillende internationale nummers. Als u een nummer uit de voorraad kiest, wordt deze per direct doorgeschakeld naar uw huidige telefoonnummer. Het inrichten van uw telefooncentrale wordt door Message To The Moon binnen één werkdag geregeld.

Heeft u een nummer op het oog dat niet tussen de voorraad van Message To The Moon staat? Geen probleem! Message To The Moon kan dit nummer nog steeds voor u aanvragen. Zodra Message To The Moon het nummer heeft ontvangen, wordt het zo snel mogelijk aan u opgeleverd. Houd bij het aanvragen van internationale nummers die niet op voorraad zijn rekening met een levertijd van twee weken. In de tussentijd ontvangt u van Message To The Moon een tijdelijk nummer zodat u wel alvast aan de slag kunt.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Internationale nummers: wat zijn de voordelen?

Voordelen Universeel 00800 nummer (UIFN)

Internationale uitstraling
Met een 00800 nummer bent u wereldwijd bereikbaar op hetzelfde nummer. Hierdoor laat u zien dat u internationaal opereert en heeft u een internationale uitstraling.

Gratis voor de beller
Een 00800 nummer is in bijna elk land gratis voor de beller. In de overige landen betalen de bellers enkel het lokale tarief.

Wereldwijd bereikbaar op één nummer
Een 00800 nummer is wereldwijd bereikbaar. U hoeft hierdoor niet meerdere telefoonnummers te gebruiken voor verschillende landen, maar bent wereldwijd bereikbaar op één nummer. Uw 00800 nummer dient wel geactiveerd te worden in de landen waar u bereikbaar wilt zijn.

Voordelen Internationaal gratis nummer (ITFS)

Laagdrempelig voor de beller
Bij een ITFS nummer belt de beller altijd gratis. Dit maakt het heel laagdrempelig voor de beller om contact met u op te nemen. Hierdoor komt u klantvriendelijker over en zorgt u ervoor dat u vaker contact heeft met (potentiële) klanten.

Professionele uitstraling
Met een ITFS nummer krijgt uw bedrijf een professionele uitstraling. U laat namelijk zien dat u landelijk opereert. Daarnaast heeft een ITFS nummer ook per land een andere cijfercombinatie waardoor u ook een lokale indruk afgeeft.

Voordelen Lokaal nummer in het buitenland (INGEO)

Bellen tegen het lokale tarief
Met een INGEO nummer bellen uw bellers tegen het lokale tarief. Dit betekent dat ze betalen voor een nummer in hun land in plaats van een nummer in het buitenland. Ze zijn hierdoor voordeliger uit dan als ze naar een nummer in een ander land moeten bellen.

Lokale uitstraling
Met een INGEO nummer geeft u uw bedrijf een lokale uitstraling. Een INGEO nummer is namelijk gekoppeld aan een bepaald land of een bepaalde regio.

Wekt een vertrouwd gevoel
Door de lokale uitstraling die u afgeeft met een INGEO nummer wekt u een vertrouwd gevoel op bij de beller. De beller herkent het nummer namelijk en krijgt daardoor het gevoel dat uw bedrijf zich in zijn of haar land bevindt.

Voordelen Internationaal betaalnummer (Premium Rate)

Inkomsten genereren met uw telefoonservice
Met een Premium Rate nummer kunt u geld verdienen met uw telefoonservice. De beller betaald namelijk een bepaald bedrag wanneer hij of zij uw nummer belt. U bepaalt zelf hoeveel de beller betaald.

Professionele uitstraling
Met een Premium Rate zorgt u voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf. U bent hierdoor namelijk landelijk beschikbaar op één telefoonnummer. Daarbij staat een Premium Rate nummer een stuk professioneler op uw website dan een 06-nummer.

Waarom Message To The Moon?

Snelle levering 

Message To The Moon heeft een grote voorraad aan internationale nummers. Als u één van de nummers uit de voorraad kiest, wordt deze binnen één werkdag doorverbonden naar uw huidige telefoonnummer. Message To The Moon zorgt ervoor dat uw telefooncentrale binnen één dag ingeregeld is. Zo kunt u snel aan de slag.

Online telefooncentrale 

Bij Message To The Moon krijgt u met uw internationale nummer altijd toegang tot uw eigen online telefooncentrale. Hiermee kunt u uw nummer volledig naar uw wensen inrichten. Zo kunt u bijvoorbeeld een keuzemenu instellen of via een voicemail laten weten wanneer u op uw nummer te bereiken bent

Wat onze klanten zeggen

Overstap snel geregeld!
Alice
Zeer positief. Wordt altijd zo goed en snel mogelijk geholpen.
Symjio Enkhuizen
Prima, snelle service en reactie!
Het Huis Verloren
Een mogelijkheid bij Message To The Moon is om mijn servicenummer te koppelen met Microsoft Teams. Ik maak zeer regelmatig gebruik van deze dienst, omdat ik vanuit huis werk. Zeer goede oplossing dus!
Mike

.

Wilt u meer reviews lezen over Message To The Moon? Klik hier

Een internationaal nummer op maat?

Veelgestelde vragen

Algemeen

Een internationaal nummer is een geografisch nummer dat aan een land gebonden is. Dit nummer is geschikt voor als u veel buitenlandse bellers heeft of een internationale markt wilt betreden. Er zijn verschillende soorten servicenummers.

Er zijn verschillende soorten servicenummers. Hieronder staat een lijst opgesteld met de verschillende soorten internationale nummers.

 • Universeel internationaal nummer 00800
 • Internationaal gratis nummer (Freephone)
 • Lokaal nummer in het buitenland (InGeo)
 • Internationaal betaalnummer (Premium Rate)

Er zit verschillende prijzen in de nummers. Elk nummer heeft een ander karakter en zitten dus andere prijzen aan verbonden. De prijzen zijn als volgt opgedeeld:

Nummersoort Kosten per maand
Universeel internationaal nummer 00800 €45,-
Internationaal gratis nummer (Freephone) €45,-
Lokaal nummer in het buitenland (InGeo) €25,-
Internationaal betaalnummer (Premium Rate) €45,-

U hoeft niet fysiek aanwezig te zijn in een land om een internationaal nummer te hebben. Dit geeft ondernemers de kans om een internationale markt te betreden vanuit een andere locatie. Het nummer geeft bedrijven een nationale uitstraling en dus ideaal voor bedrijven die graag een buitenlandse markt willen betreden. U kiest een nummer uit onze voorraad en wij schakelen dit nummer vervolgens door naar uw toestel.

U hoeft niet fysiek aanwezig te zijn in het land. U kunt een internationaal nummer uit Spanje beheren en uw bedrijf in Nederland gevestigd hebben. Als een Spaanse klant vervolgens belt, dan kunt u de oproep doorverbinden naar een medewerker die de klant in het Spaans te woord kan staan.

U kunt een nummer uit ons assortiment kiezen. Als het nummer beschikbaar is, dan kunnen wij het nummer binnen één werkdag doorverbinden naar uw toestel. Wij kunnen ook binnen één werkdag uw online telefooncentrale regelen.

Wilt u een nummer, maar is deze niet op voorraad? Geen probleem. Neem contact op met ons en wij regelen uw gewenste. Als het nummer bij ons binnen zullen wij uw nummer zo snel mogelijk leveren. Als u een nummer wilt dat niet in onze voorraad is houd dan rekening met een levertijd van twee weken.

Bent u aan het wachten tot uw nummer geleverd is? Geen probleem. In de tussentijd ontvangt u van Message To The Moon een tijdelijk nummer zodat u altijd bereikbaar voor uw klanten bent.

U kunt zoveel nummer uitkiezen als u zelf wilt. Er staat geen limiet op. Als u extra nummers wilt toevoegen kan dat en de nummers komen vervolgens in uw winkelmand terecht.

Specifiek

Wilt u weten welk nummersoort het beste bij uw bedrijf past? Dan raden wij aan om deze pagina te bezoeken.  Deze pagina legt uit wat de nummers inhouden en wat voor bedrijven gebruik maken van de verschillende nummers.

U kunt gemakkelijk een nummer kiezen uit ons assortiment op onze pagina. Als u een nummer heeft uitgekozen kunnen wij vervolgens het nummer binnen één werkdag doorschakelen naar uw toestel.

U kunt van de volgende nummersoorten een internationaal nummer aanvragen.

 • Universeel internationaal nummer 00800
 • Internationaal gratis nummer (Freephone)
 • Lokaal nummer in het buitenland (InGeo)
 • Internationaal betaalnummer (Premium Rate)

ACM s een Nederlands onafhankelijke publieke toezichthouder. De ACM regelt alle aanvragen voor de telefoonnummers. Wij vragen het telefoonnummer dat u wilt aan bij het ACM.

Als u ervoor kiest om uw eigen internationale nummer te behouden. Dan kunnen wij uw bestaande nummer overnemen en doorschakelen naar uw toestel.

U heeft geen speciaal apparatuur nodig. U kunt namelijk zelf kiezen wat de eindbestemming van het nummer is. Het maakt daarbij niet uit of het een vast of mobiel toestel is. Als u geen toestel heeft dan kunnen wij u toestellen aanbieden. U heeft de keuze uit een vast telefoontoestel van YeaLink of een draadloos telefoontoestel (DECT) van Gigaset voor slechts €5,- per maand of €79,- eenmalig.

Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit een vast of los toestel. Wij kunnen u een vast telefoontoestel van YeaLink of een draadloos telefoontoestel (DECT) van Gigaset voor slechts €5,- per maand of €79,- eenmalig aanbieden.

Wij kunnen uw nummer binnen één werkdag doorverbinden naar uw toestel. Ook uw online telefooncentrale kunnen wij binnen één dag voor u regelen.

Telefooncentrale

Een online telefooncentrale is een telefooncentrale die niet fysiek op locatie aanwezig hoeft te zijn, zoals een traditionele telefooncentrale. De online telefooncentrale staat in een datacenter in Nederland en de toestellen zijn via het netwerk op deze centrale aangesloten.

U kunt uw eigen telefooncentrale gebruiken. Het is geen probleem als u al een centrale heeft die uw binnenkomende verkeer regelt. Wij leveren het gewoon af op het door u opgegeven eindbestemmingsnummer en vanuit daar kunt het zelf verder inregelen op uw centrale.

U kunt kiezen voor een bel-applicatie. Dit is een handige app waar u uw belverkeer en belroutes eenvoudig kunt controleren en aanpassen. U kunt eenvoudig oproepen doorschakelen naar collega’s. Ook kunt u zien welke medewerkers in gesprek zijn en de oproepen doorschakelen naar beschikbare collega’s. De bel-applicatie is als een afstandsbediening voor de telefooncentrale. Klik hier voor meer informatie over de app.

Met Call Recording kunt u alle gesprekken opnemen. Deze kunt u later beluisteren voor trainingsdoeleinde of om telefonische afspraken die gemaakt zijn te controleren. De kosten hiervan bedragen €0,005 per minuut.

Een IVR, oftewel een Interactive Voice Response, is het centrale gedeelte van de telefooncentrale. Een IVR kan een aantal dingen. Hieronder staat een lijst de mogelijkheden zijn:

 • Keuzemenu
 • Koppeling met een CRM systeem
 • Call Recording
 • Hoge belvolumes verwerken
 • Overzicht over uw gesprekken

Dit zijn een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden van een IVR.

Ja, dat kan. Bij elk pakket kunt u meerdere nummers aan uw centrale koppelen naast de inbegrepen nummers. U kunt per nummer de eindbestemming aangeven van een telefoon, wachtrij, belgroep etc.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.