SMS service

Verstuur automatisch SMS berichten naar uw klanten

Dit wil ik ook
Astronaut

Verstuur automatisch SMS berichten naar uw klanten

Wilt u uw klanten snel en eenvoudig bereiken? Met onze SMS service is het mogelijk om automatisch een groot aantal sms’jes te versturen vanaf uw computer. Verstuur berichten als onderdeel van uw marketingstrategie, gebruik een SMS code als extra beveiliging of verstuur gepersonaliseerde afspraakherinneringen. Met één druk op de knop! Maak een gratis account aan in onze SMS portal en probeer het gratis uit!

Offerte aanvragen

Mogelijkheden SMS service

SMS via portal

Maak SMS berichten op en verstuur ze via onze portal. Op deze manier kunt u gepersonaliseerde sms’jes sturen naar ontvangers, bijvoorbeeld als afspraakherinnering. Ook is het mogelijk om via een bulk SMS in één keer een grote groep ontvangers te bereiken of berichten met een vooraf ingesteld sjabloon te versturen.

SMS via API

Verstuur SMS berichten vanaf uw eigen website of CRM-pakket. Dit kan bijvoorbeeld een onderdeel vormen van uw marketingstrategie. Het is ook mogelijk om op deze manier wachtwoorden veilig te versturen of two factor authentification in te zetten. Ontvang daarnaast via de SMS API eenvoudig SMS berichten en lees ze in uw e-mail of op een webserver naar keuze.

Deze klanten gingen u voor

Bosch-logo
Logo-Siemens
Logo slachtofferhulp
Makro-logo

SMS berichten versturen en ontvangen

Met onze SMS service kunt u automatisch SMS berichten versturen en ontvangen via een SMS portal of uw eigen website. Hiermee maakt u gebruik van een effectieve én professionele marketingtool. Een SMS is namelijk niet weggestopt in een spambox of tussen tientallen andere mailtjes, maar komt altijd binnen op het telefoonscherm van de ontvangers. Hierdoor oogt een SMS bericht professioneler dan een WhatsApp-bericht, vooral als het gaat om zaken als facturen, afspraakherinneringen en verificaties.

Maak een belafspraak

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

SMS service: wat zijn de voordelen?

SMS marketing inzetten

Verstuur met onze SMS service automatisch SMS berichten naar uw doelgroep als onderdeel van uw marketingstrategie, bijvoorbeeld om nieuwe aanbiedingen te promoten. Zo kunt u klanten werven en meer verkopen genereren.

Afspraakherinneringen

Een bezoek aan de tandarts, een afspraak bij de kapper of een herinnering voor de jaarlijkse apk-keuring bij de garage. Onze zakelijke SMS service is een handige tool voor het versturen van afspraakherinneringen. Hiermee verhoogt u de klantvriendelijkheid en vermindert u het aantal no shows.

Veilige overdracht wachtwoorden en codes

Verstuur eenvoudig en snel SMS berichten met een wachtwoord, inlogcode of verificatiecode. Via onze zakelijke SMS service kunt u door een automatische SMS veilig een eenmalig wachtwoord versturen. Ook kunt u deze SMS service gebruiken voor two factor authentification (2FA), waarbij een gebruiker voor het inloggen een SMS code krijgt. Dit voorkomt ongeoorloofde toegang én is professioneel.

Veel mensen tegelijk bereiken

Met één druk op de knop kunt u een bulk SMS versturen en zo meerdere mensen tegelijk bereiken en informeren. Herinner uw werknemers er bijvoorbeeld maandelijks aan om hun gewerkte uren in te vullen.

Waarom Message To The Moon?

Snelle koppeling

Wij koppelen snel en eenvoudig onze SMS API met uw CRM-systeem, website of database, zodat u dezelfde dag nog gebruik kunt maken van onze SMS Gateway en berichten kunt versturen en ontvangen.

Hulp bij implementeren

Wij staan altijd paraat om u te helpen met het toepassen van SMS marketing en het gebruiken van een SMS oplossing op maat.

Niet goed? Geld terug!

Test de SMS service van Message To The Moon gratis uit! Binnen 30 dagen na de oplevering van onze SMS diensten kunt u ervoor kiezen om het pakket kosteloos te annuleren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u eerst spreken met onze implementatie expert? Klik dan hier.

Wat onze klanten zeggen

Gebruik gemaakt van de SMS service en ik heb de deskundigheid van Message To The Moon mogen ervaren.
Mariah
Zag de SMS service voorbij komen. Ik heb het een keer geprobeerd en het beviel me uitstekend. Nu maak ik geregeld gebruik van de dienst.
David
Scherpe tarieven! Ik maak veelvuldig gebruik van post versturen. De tarieven spraken mij erg aan en heb daarom voor Message To The Moon gekozen.
Patrick
Zeer goede service en contact via Rob en zijn team.
VST Europe B.V.

.

Wilt u meer reviews lezen over Message To The Moon? Klik hier

SMS oplossing op maat?

Pakketten

SMS versturen abonnement

De kosten voor dit abonnement zijn €10,-. Bij dit abonnement hoort 100 SMS berichten. De mogelijke opties zijn:

 • Email naar SMS
 • Bulk SMS
 • Sjablonen selecteren

SMS ontvangen abonnement

De kosten voor dit abonnement bedragen €10,-. Bij dit abonnement krijgt u Nederlands virtueel 06-nummer of keyword (kort sms nummer) wereldwijd leverbaar. Mobiele nummers in het buitenland voor €10,- extra. Als mogelijke opties:

 • SMS via email
 • SMS via API

Bekijk voor meer informatie de handleiding over onze SMS portal.

Prijzen per bundel:

SMS bundel 50: €0,10 cent per SMS
SMS bundel 100: €0,09 cent per SMS
SMS bundel 200: €0,085 cent per SMS
SMS bundel 500: €0,0825 cent per SMS
SMS bundel 1000: €0,0775 cent per SMS
SMS bundel 2000: €0,08 cent per SMS
SMS bundel 5000: €0,0775 cent per SMS
SMS bundel 10.000: €0,075 cent per SMS
SMS bundel 25.000: €0,0725 cent per SMS
SMS bundel 50.000: €0,07 cent per SMS
SMS bundel 100.000: €0,06 cent per SMS

Bestellen

Maak een SMS account aan in onze portal

Op alle dienstverlening van Message To The Moon BV zijn de meest recente algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier vinden, en op eerste verzoek worden deze toegezonden.

Overzicht

Documentatie

SMS verzenden

Verzend een SMS via een portal (sms.messagetothemoon.nl:8080). U kunt het volgende er in zetten:

 • Zelf een SMS typen en versturen
 • SMS berichten met een vooraf ingesteld sjabloon versturen
 • SMS versturen via email (een email naar een sms)
 • Een SMS bulk versturen
 • Stel zelf de afzender in

(2FA) authentificatie

Met één simpele SMS API stuurt u een wachtwoord, inlog- of verificatiecode snel en veilig via een SMS bericht naar uw klant.

SMS ontvangen

Ontvang SMS berichten via een geleverd 06-nummer of SMS keyword(kort sms nummer) naar keuze en ontvang de SMS per email (SMS 2 E-mail) of lees deze in de portal of ontvang deze via een API (HTTP Post) op een webserver van uw keuze.

SMS API / SMS gateway

Met de SMS API kunt u via een API (bijv. REST API of HTTPS) een sms verzenden vanuit uw eigen website. Optioneel kunt u SMS berichten ontvangen via een virtueel 06-nummer of SMS keyword
(kort SMS nummer), deze worden afgeleverd via een API op de URL naar wens via http get/post. De volgende punten kunt u zelf instellen:

 • Verzenden enkele SMS vanuit CRM systeem of website met de API
 • Bulk SMS verzenden via API
 • Stel zelf de afzender in
Offerte aanvragen
1018 45

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.