Omgekeerd zoeken

Wie heeft mij gebeld?

message to the moon

Omgekeerd zoeken op telefoonnummer

U bent net boven de was aan het ophangen, terwijl beneden de telefoon gaat. Op afstand hoort u de telefoon overgaan en stiekem weet u al dat u te laat gaat zijn. Toch stopt u direct met uw bezigheden en trekt een sprint richting de trap. Eenmaal beneden aangekomen, blijkt uw gedachte van vooraf toch te kloppen. De telefoon is opgehouden met overgaan en u heeft het belletje gemist. In het scherm staat een telefoonnummer, maar zonder naam en toebehoren. Een voor u onbekend nummer heeft gebeld. U belt direct terug, maar de telefoon wordt niet opgenomen. Wie is deze mysterieuze beller? Het knaagt aan u.

Wat is de omgekeerd zoeken tool?

Het knagende gevoel van een gemiste oproep kan blijven hangen. U wilt toch graag weten wie die beller is met zijn of haar openbare telefoonnummer. Daarom ontwikkelde Message to the Moon deze ‘omgekeerd zoeken tool’. Met deze tool is het mogelijk om alle openbare informatie over een gevonden telefoonnummer te achterhalen.

Hieronder kunt u de tool uitproberen. Ook is het mogelijk om de tool op uw eigen website te plaatsen. Vanaf €45 per maand heeft u al de omgekeerd zoeken tool op uw website. Klik hier om deze te bestellen.

Hoe werkt de tool?

We vinden het belangrijk dat u snel het juiste antwoord vindt. De tool is daarom heel makkelijk ingericht. Vul het telefoonnummer in de tool in en klik vervolgens op ‘zoeken’. Het is mogelijk om zowel vaste als mobiele telefoonnummers in te vullen. Zodra u het telefoonnummer waarover u informatie wilt inwinnen invult, gaat ons systeem aan de slag. Binnen enkele seconden ontvangt u alle benodigde informatie op uw beeldscherm.

Welke informatie haalt de tool op?

Komt het ingevoerde telefoonnummer overeen met een nummer in onze database? Dan is er een match. Op uw beeldscherm verschijnt alle openbare informatie over dit nummer. Zo valt in te zien bij welke provider het telefoonnummer geregistreerd staat en sinds wanneer dit het geval is. Eventuele zakelijke informatie over het nummer wordt ook weergegeven. Weg met dat knagende gevoel over een mysterieus telefoonnummer. Binnen enkele seconden weet u veel meer dan voorafgaand aan het zoeken.

Niet altijd een match

Weet u 100% zeker dat u het juiste telefoonnummer invult, maar vindt u geen informatie? Dat is zeer zeker mogelijk. Achter de schermen proberen we de database zo up-to-date mogelijk te houden. Het is een optie dat u een nummer invoert waar (nog) geen informatie over in te winnen is. Dat maakt het dat uw speurtocht misschien nog iets langer doorgezet moet worden. In dat geval kunt u altijd nog de klassieke telefoongids doorspitten. Of u geeft het gemiste telefoongesprek een plekje in uw hart en laat het rusten.