Greetinq

overige-producten-astronaut

Greetinq

Voicemail
maar dan beter

Greetinq is voicemail 2.0 waarbij personalisatie en gemak centraal staan. Door middel van personalisatie is het mogelijk om verschillende bellers, verschillende voicemails te laten horen. Selecteer op basis van telefoonnummer of groepen. Bijvoorbeeld een Duitstalige voicemail voor een Duitse beller. Of een persoonlijke voicemail voor een persoonlijke relatie.

 • 90 dagen voicemail storage
 • Voicemail to E-mail
 • 5 land begroetingen
 • 5 groep begroetingen
 • 5 persoonlijke begroetingen
 • 5 standaard begroetingen

Details

Greetinq is voicemail 2.0 waarbij personalisatie en gemak centraal staan. Door middel van personalisatie is het mogelijk om verschillende bellers, verschillende voicemails te laten horen. Selecteer op basis van telefoonnummer of groepen. Bijvoorbeeld een Duitstalige voicemail voor een Duitse beller. Of een persoonlijke voicemail voor een persoonlijke relatie. Stel gemakkelijk meerdere voicemails in en kies zelf wie welke voicemail te horen krijgt. Beluister uw voicemail op uw mobiel of online. En om het delen van voicemails gemakkelijker te maken, wordt de voicemail ook (optioneel) naar de email verzonden in MP3 formaat. Beheer dit alles gemakkelijk in de online omgeving van Greetinq

Wilt u uw voicemail berichten langer opslaan of wilt u onbeperkte begroetingen in kunnen stellen? Vraag naar de mogelijkheden of kijk bij “Vragen”

Vragen

Algemeen

Greetinq is voicemail 2.0 waarbij gemak en personalisatie centraal staan. Door middel van personalisatie is het mogelijk om verschillende bellers verschillende voicemails te laten horen. Begroet uw bellers persoonlijk of in hun eigen taal.

 • Persoonlijke begroetingen voor vrienden, familie en relaties
 • Bellers uit andere landen gepast aanspreken in hun eigen taal
 • Al uw voicemail berichten in één overzicht
 • Eenvoudig voicemails delen met collega’s en vrienden
 • Altijd toegang tot je berichten en gemiste oproepen via het internet
Met Greetinq voicemail kunt u meerdere begroetingen opnemen en deze koppelen aan een telefoonnummer of landcode. Het voicemailsysteem herkent welk nummer er belt of vanuit welk land iemand belt en speelt de juiste begroeting af. Berichten afluisteren of begroetingen instellen kan via het traditionele voicemail-belmenu, u kunt daar een telefoonnummer intoetsen en daarna een passend begroeting inspreken. Wilt u dit liever online doen, dan logt u in op greetinq.com en u kunt via een microfoontje uw begroetingen inspreken. U kunt daar ook meerdere telefoonnummers aan een begroeting koppelen en makkelijk begroetingen aanpassen of wisselen.

Ja, met uitzondering van pre-paid telefoons. Alle mobiele telefoons (bijv. iPhone, Android, BlackBerry, Nokia, Eriksson, HTC, etc.), abonnementen, netwerken en operators ondersteunen doorschakelingen. U hoeft op uw telefoontoestel dus niets te installeren of configureren.

Begroeting

Een persoonlijke begroeting is een zelf-ingesproken begroeting die u koppelt aan één of meerdere telefoonnummers. De beller hoort dan in plaats van een standaard begroeting deze persoonlijke begroeting.

Een standaard begroeting is een zelf-ingesproken begroeting die alle bellers horen, waarvoor u geen persoonlijke begroeting hebt ingesteld. U kunt voor verschillende landen (op basis van het landnummer) een standaard begroeting instellen. Duitse bellers (met een +49 nummer) horen dan uw Duitse standaard begroeting.

Via de Online portal kunt u een nieuwe begroeting toevoegen. Inspreken doet uzelf, via de microfoon van uw PC of door te bellen naar 1815. Vervolgens koppelt u de begroeting aan één of meerdere telefoonnummers, of landnummers.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Ontvang meer informatie

Laat uw email adres achter en wij sturen u een overzichtelijke brochure toe.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Corporate maatwerk

+31 088 8000800

Laat ons voor u werken.

Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina
+31(0)88 800 08 00
Kingsfordweg 151
1043 GR AMSTERDAM
Nederland