Een 0800-nummer voor goede betrouwbare service?

overige-producten-astronaut

Wilt u investeren in uw klantcontact? Met een 0800-nummer staat u uw klanten altijd professioneel te woord. Het grote voordeel is dat de beller niet hoeft te betalen als hij vanaf een vaste lijn belt. Zo biedt u goede, betrouwbare service aan uw klanten.

Wat is een 0800-nummer

Een 0800-nummer is een gratis servicenummer, waarbij de kosten voor rekening komen van de eigenaar. U kunt een 0800-nummer gebruiken voor meerdere doeleinden, zoals uw klantenservice, voorlichting of verkoop.

Wat zijn de voordelen van een 0800-nummer?

Zowel voor uw organisatie als voor de beller biedt het voordelen. Zo is het nummer gratis voor de beller vanaf een vaste lijn, kunt u het eenvoudig doorschakelen naar uw eigen nummer, is het makkelijk te onthouden en krijgt u toegang tot uw eigen online telefooncentrale.

Gratis voor de beller

Bellen naar een 0800-nummer is vanaf een vaste lijn gratis. De kosten zijn voor rekening van de eigenaar. Mobiele operators brengen ook kosten in rekening voor de beller.

Doorverbinden naar uw eigen telefoonnummer

Het door u gekozen 0800-nummer verbinden wij door naar 1 of meerdere gewone telefoonnummers. Bijvoorbeeld uw telefoonnummer op kantoor, thuis of zelfs uw mobiele telefoon. Houd er rekening mee dat de telefoonmaatschappij extra kosten in rekening brengt voor doorschakeling naar mobiel.

Makkelijk en uniek nummer

Om het voor uw klanten nog makkelijker te maken, kunt u kiezen voor een 0800-nummer dat goed te onthouden is, zoals 0800-333-444-5. Ook kunt u uw bedrijfsnaam in het nummer gebruiken, zoals 0800-MESSAGETOTHEMOON.

Extra functies online telefooncentrale

U krijgt bij uw 0800-nummer toegang tot extra functies, zoals doorschakeling, belgroepen, welkomst tekst, voicemail, keuzemenu, wachtrij met wachtmuziek en planning.

Waarom Message to the Moon?

Message to the Moon staat garant voor een snelle levering. Wij regelen uw online telefooncentrale binnen één werkdag voor u in!>Met de functies uit deze telefooncentrale kunt u uw 0800 nummer volledig naar uw wensen inrichten.

Zo kunt u bijvoorbeeld bellers eenvoudig doorschakelen naar de juiste persoon of afdeling, gebruikmaken van het keuzemenu en uw voicemail binnen een bepaalde tijd inschakelen. Bekijk alle functies van de online telefooncentrale hier.

Reserveer vandaag nog uw 0800-nummer

Bij Message To The Moon kunt u eenvoudig een 0800-nummer aanvragen. Uw 0800-nummer schakelen wij per direct door naar uw huidige telefoonnummer. Zo kunt u snel aan de slag met uw 0800-nummer!

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.