Wat is Faxen via email?

overige-producten-astronaut

.

Faxen bestaat al een lange tijd. Het eerste moderne faxapparaat is gemaakt rond 1900 door een Duitse natuurkundige. Deze zou vervolgens op grote schaal gebruikt worden door heel Europa. Ondanks dat faxen iets van de afgelopen jaren lijkt wordt er hedendaags nog steeds volop gefaxt. Apotheken die recepten versturen, groothandels die bestellingen ontvangen of notarissen die juridische stukken verzenden. Door middel van faxen via email wordt het u een stuk makkelijker gemaakt om documenten te versturen.

Wat is Faxen via email?

Faxen via email kent vele benamingen zoals bijvoorbeeld fax2email, fax on web, fax over IP. Het betekent in principe allemaal hetzelfde.

Faxen via email is een Wat is Faxen via maildigitale vorm van faxen. De digitale fax is in Japan ontwikkeld en biedt een mogelijkheid om volledig digitaal te kunnen faxen. Dit neemt een aantal voordelen met zich mee. U hoeft namelijk geen gebruik meer te maken van dure faxapparaten. Binnenkomende faxen ontvangt u nu als PDF bestand in uw mailbox.

De fax wordt direct omgezet naar een PDF bestand en vervolgens gestuurd naar een e-mailadres dat correspondeert met het faxnummer dat de ontvanger heeft opgegeven. Ook is het mogelijk om faxen naar het buitenland te versturen. Dit is wel zo gemakkelijk voor u. Het is een zeer betrouwbare verzendmethode en  voor uw klanten veranderd er niks. De klanten ontvangen een fax gewoon als voorheen op hun faxapparaat. Tenzij zij ook gebruiken maken van faxen via email.

Hoe werkt het?

.

U kunt faxen ontvangen via de mail

Er is geen faxapparaat meer nodig. Aan een internetverbinding en een emailadres heeft u genoeg. U krijgt bij Message To The Moon een gratis telefoonnummer voor uw faxen. Als u wilt kunt u ook uw eigen faxnummer gebruiken.

  1. Koppel uw faxnummer met uw emailadres en alle faxen komen rechtstreeks in PDF bestand in uw mailbox.
  2. U kunt het faxnummer van uw verzender vinden in de onderwerpregel.
  3. Uw fax is te vinden in de bijlage als PDF bestand.
  4. Het PDF bestand kunt u openen waar en wanneer u maar wilt.

.

.

U kunt uw faxen versturen via de mail

Door middel van faxen via email hoeft u niet meer naar het faxapparaat te lopen om de fax eerst te scannen om vervolgens te sturen. U heeft nu de mogelijkheid om de fax digitaal te versturen via de mail. Dit bespaart u veel tijd en geld.

  1. Als u een fax wilt versturen dient u het faxnummer van de ontvanger als geadresseerde aan te geven. Stuur de email naar <faxnummer>@xxx.nl
  2. Vervolgens moet u uw veiligheidscode invullen in de onderwerp. Dit om er zeker van te zijn dat u dit bent. Dit is een soort wachtwoord.
  3. Om de fax te versturen moet de fax eerst in PDF bestand worden opgeslagen. Vervolgens moet het PDF in de bijlage van de mail worden gevoegd.
  4. De fax wordt vervolgens naar het opgegeven adres verstuurd.

.

Controle over uw faxen

U heeft duidelijk overzicht over al uw faxen. Alle faxen die u binnenkrijgt komen automatisch binnen in uw digitaal archief. U krijgt hier een log in voor en u kunt 24/7 gebruik van maken van deze dienst.

U heeft inzicht in hoeveel faxen er verstuurd worden of  hoeveel faxen u binnenkrijgt. Als u een fax nodig heeft staat deze opgeslagen in het digitaal archief dus heeft u altijd en overal toegang tot uw faxen. Ook kunt u uw CRM of ERP systeem koppelen aan uw fax. U heeft dus zelf volledig de controle over uw eigen faxen.

.

Wat ontvangt u?

.

Bij Message To The Moon kunt u genieten van scherpe prijzen en staat altijd een expert voor u klaar om u te voorzien van goed advies. U krijgt bij Message To The Moon een nieuw geografisch nummer uit de regio of een niet geografisch gebonden 085-nummer. Ook kunt u ervoor kiezen om uw eigen faxnummer te behouden en uw faxen op dit nummer te laten binnen komen. Wij zorgen ervoor dat uw faxnummer als afzendernummer wordt ingesteld. Alle faxen op dit telefoonnummer komen als PDF bestand terecht in uw mail. Het tarief voor de verkeerskosten bedragen €0,10 per fax. U kunt er ook voor kiezen om onbeperkt te faxen. Bij Message To The Moon kunt u al voor €10,- onbeperkt faxen versturen en ontvangen. Dit is ideaal als u veel faxt.

Pakketten

Message To The Moon biedt drie verschillende pakketten aan. De pakketten zijn hieronder te vinden.

Fax2email €4,50 per maand
Email2fax €4,50 per maand
Fax2email en email2fax €7,50 per maand

 

Het verschil tussen de pakketten is dat u met de eerste twee pakketten alleen kunt ontvangen of versturen. Met het laatste pakket kunt u dit allebei doen klik hier voor de pakketten. Dit omdat sommige bedrijven er voor kiezen om alleen faxen te ontvangen op hun mail, maar niet te versturen. Als klanten dit willen kunnen ze kiezen voor het eerste pakket. Het laatste abonnement is voordeliger en met dit pakket kunt u faxen versturen en ontvangen op uw mail. Hiermee kunt u optimaal gebruik maken van faxen via email.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.