Wat is het verschil tussen 0800 en 0900 nummers?

overige-producten-astronaut

De nummers zijn de eerste servicenummers die in Nederland geïntroduceerd zijn. De nummers werden direct erg populair. Wij hebben voor u een pagina gemaakt waar de verschillen tussen 0800 en 0900 naar voren komen. Klik hier voor meer informatie over servicenummers.

De verschillen: 0800 vs 0900

De nummers lijken erg op elkaar, maar toch is er een groot verschil. Een 0800 nummer is namelijk voor de beller gratis en een 0900 betalen de bellers de kosten. Dit is een korte uitleg van wat het grootste verschil is. Maar wat houdt dit verschil in? En welk nummer is het beste voor mijn bedrijf?

0800 nummer

Bij een 0800 nummer neemt de ontvanger alle kosten op zich. Hij probeert hiermee de drempel voor de bellers zo laag mogelijk te houden. Met lage kosten vergroot u het aantal contactmomenten. Een 0800 nummer zorgt hierdoor dus voor meer respons. Ook heeft een 0800 nummer een klantvriendelijke uitstraling. Dit nummer wordt vaak gebruikt door bedrijven die telefonisch sales binnenhalen. Denk hierbij aan reserveringen, offertes aanvragen, bestellingen plaatsen. Dit nummer is daardoor onder andere bij hotels en pizzeria’s erg populair. Voor meer informatie over welk nummer bij uw bedrijf past klik dan hier.

0900 nummer

Bij een 0900 nummer betaalt de beller de kosten. De ontvanger verdient dus aan dit gesprek. De ontvanger kan zelf het tarief voor de beller bepalen. Op dit tarief staat echter wel een limiet. Dit limiet is maximaal €1,00 per minuut en €1,60 per gesprek. Een 0900 nummer kan dus ingezet worden om als extra inkomsten te genereren. Een 0900 nummer is ook de ideale oplossing tegen prankcallers. Dit nummer is een goed idee, omdat bellers moeten betalen voor een gesprek. Mensen die zonder reden willen bellen hebben geen zin om te betalen voor een zinloos telefoongesprek. Bedrijven die vaak gebruik maken van dit nummer zijn vaak bedrijven die niet als doel hebben om iets te verkopen aan de hand van het gesprek. Denk hierbij aan support desks en informatie nummers. Dit nummer is echter geschikt voor iedereen die graag extra omzet wilt genereren. Wilt u meer informatie over wat servicenummers zijn of wat de alternatieven zijn voor 0800 en 0900 nummers? Klik dan hier.

Waarom Message To The Moon?

Snelle levering

0900 en 0800 nummers die wij op voorraad hebben kunnen wij per direct doorschakelen naar uw huidige telefoon en uw online telefooncentrale hebben wij binnen één werkdag voor u ingesteld. Zo kunt u snel aan de slag!

Online telefooncentrale

U krijgt bij Message To The Moon bij uw 0900 en 0800 nummer altijd toegang tot uw eigen online telefooncentrale. Met de functies uit deze online telefooncentrale kunt u uw 0900 en 0800 nummer volledig naar uw eigen wensen inregelen.

Maatwerk

Bij Message To The Moon kunt u uw 0800 en 0900 nummers volledig naar uw eigen wensen aanpassen. U kunt het nummer ook tot één totaaloplossing combineren met zakelijke telefonie en zakelijk internet. Kijk hier voor onze Alles-in-1 pakketten.

Voorstel op maat?

Bel ons op 088 8000 800 of laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Altijd de beste acties?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over onze diensten en aanbiedingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.