Cloud in Amsterdam

overige-producten-astronaut

Cloud in Amsterdam

Een veilige opslag voor uw bestanden op Nederlandse servers

10GB gratis. Activeer hier!

Cloud in Amsterdam

Met Cloud in Amsterdam heeft u uw bestanden altijd bij de hand. Sla ze veilig op en deel ze eenvoudig met collega’s. De Cloud kunt u overal bereiken op elk device: via de webinterface, via diverse apps op Android en iOS en via software op uw PC. Werk samen met collega’s aan bestanden, zodat u deze niet meer heen en weer hoeft te mailen. De Cloud ondersteunt een eenvoudige versiebeheer voor bestanden. Versiebeheer maakt back-ups van bestanden die u terug kunt zetten.

  • Cloudopslag op Nederlandse servers

  • Met gratis Smartphone app voor Windows, Apple en Android

  • Versiebeheer van bestanden

  • Een groeps- en persoonlijke agenda

  • Contacten importeren vanaf uw mobiel

  • Met collega’s of partners video vergaderen met beeld en geluid

Samenwerken met collega’s

Cloud in Amsterdam biedt veel functionaliteiten voor samenwerken en delen van bestanden. Werk effectiever samen met collega’s, klanten en partners. U werkt realtime samen in één document. Beheerders kunnen elke optie individueel activeren en instellen. Zo kunt u precies regelen wie toegang hebben tot bepaalde mappen of bestanden en wat een gebruiker wel of niet mag doen.

Automatische back-up van uw foto’s en video’s

Naast uw bestanden stelt de Cloud u in staat om uw foto’s en video’s vanaf uw Smartphone rechtstreeks in de Cloud op te slaan. Zo weet u zeker dat u deze nooit kwijtraakt. Mocht u uw telefoon verliezen, bent u in ieder geval nooit uw foto’s en video’s kwijt.

GRATIS ruimte in de Cloud

U ontvangt uw inloggegevens waarmee u zich via de webinterface kunt aanmelden. U kunt gelijk aan de slag met het plaatsen van bestanden en foto’s. Indien u meer ruimte nodig heeft dan 10GB, kunt u uw account upgraden. Dit is geheel aan u. Ga voor 100GB voor €5,- per maand of 1TB voor €10,- per maand.

[formassembly formid=4747484]