ISDN is gestopt

overige-producten-astronaut

Stel uw nummer veilig

voordat deze definitief verdwijnt

KPN is vanaf 1 september gestopt met het leveren van ISDN aan ondernemers. Dit betekent dat als u nog niet bent overgestapt naar een alternatief, u vanaf dat moment problemen kan gaan ervaren met de telefonische bereikbaarheid. Het is dus belangrijk uw nummer veilig te stellen om te voorkomen dat u niet meer bereikbaar bent. We bewaren het nummer nog 90 dagen voordat deze definitief verdwijnt.

Uw nummer veiligstellen bij Message To The Moon

Wij bieden de mogelijkheid uw nummer (tijdelijk) veilig te stellen. Hiervoor rekenen wij een eenmalige administratiekosten van € 5,-. Zo kunt u ook na 1 september nog bellen en gebeld worden op uw telefoonnummer. Dit kunt u regelen via het formulier op deze pagina. We bieden ook de mogelijkheid om uw nummer niet tijdelijk maar vast bij ons onder te brengen. U betaalt hiervoor een vergelijkbaar bedrag als bij KPN met een twee plus één contract, waardoor het maandbedrag €42,50 exclusief gebruikskosten zal zijn. Heeft u een analoge lijn? Ook deze nemen wij over en zorgen voor een geruisloze overgang van analoog naar E-POTS voor het vaste bedrag van € 42,50 per maand, bij uw analoge lijn ontvangt u onbeperkt* belbundel.

Over Message To The Moon

Message To The Moon biedt u de kwaliteit van gerenommeerde netwerken gecombineerd met de service en de goede prijs-kwaliteitsverhouding van Message To The Moon. Wij leveren over de KPN netwerken, dus kwaliteit is verzekerd en goed!

*fair use policy van toepassing.

Ik wil mijn nummer veilig stellen!

Mocht uw bereikbaarheid in gevaar komen zullen wij uw nummer doorschakelen naar het door u opgegeven (mobiele) noodnummer.