Uw opdracht annuleren

overige-producten-astronaut

Om deze reden kan de order niet langer kosteloos worden geannuleerd. Wij bieden u graag een gepaste oplossing. Op deze pagina informeren wij u dan ook over de verschillende mogelijkheden.

Probeer het één jaar uit
Message To The Moon biedt als een van Nederlands grootste onafhankelijke telecom- en internetaanbieder al ruim 10 jaar passende telefonie- en internet oplossingen voor het MKB, duizenden tevreden ondernemers gingen u voor. Probeer het gemak en voordeel van Message To The Moon één jaar uit. Bent u hierna nog niet overtuigd? Dan bieden wij u de mogelijkheid uw contract alsnog te beëindigen.

Uw orders alsnog annuleren tegen betaling van de annuleringskosten
Omdat de verwerking van de orders reeds in gang is gezet zijn en het opleverproces moet worden onderbroken zijn reeds verschillende administratieve handelingen gedaan. Hiervoor rekenen wij éénmalig € 75,- annuleringskosten. Wij verzoeken deze annuleringskosten binnen 3 dagen te voldoen. Worden de annuleringskosten niet binnen 3 dagen voldaan gaan wij er van uit dat u de order niet langer wenst te annuleren en verwelkomen u graag alsnog als klant van Message To The Moon.

Het contract opzeggen
Wilt  u liever uw contract opzeggen per de eerst mogelijke einddatum? Dat kan natuurlijk. Wanneer u een opzegging indient zullen wij deze direct verwerken. Uw contract eindigt op dan op uw eerstvolgende einddatum. Zo kunt u voor deze tijd een nieuwe aanbieder vinden. Stapt u eerder over, dan ontvangt u een slotnota voor de resterende maanden binnen uw contract. Indien u uw nummers en/of internetdiensten uit laat porteren terwijl wij geen schriftelijke opzegging hebben ontvangen, zult u een boete ontvangen á €750, -. Dit willen wij uiteraard graag voorkomen.

Wanneer geen van bovenstaande mogelijkheden voor u een passende oplossing biedt gaan wij graag met u in gesprek. Wij nodigen u als ondernemer dan ook van harte uit om bij ons op kantoor in Amsterdam in gesprek te gaan met ons management. U kunt via het formulier hiernaast een afspraak inplannen.

[formassembly formid=4771166]