Telefonische antwoordservice

message to the moon

Telefonische antwoordservice
Altijd bereikbaar, ook als u even niet in de gelegenheid bent

Het kan gebeuren dat u of een van uw collega’s niet in staat is om de telefoon op te nemen. Dan is een telefonische antwoordservice misschien wel iets voor u.

Een telefonische antwoordservice neemt telefoontjes aan voor uw bedrijf als u of één van uw collega’s niet in de gelegenheid is. U kunt zelf kiezen wanneer dit is, u kunt de telefoon namelijk op elk moment doorschakelen.
U kunt zelf de telefoniste informatie geven over uw bedrijf. Bijvoorbeeld over de producten of diensten die u aanbiedt. Zo kunnen klachten of vragen altijd beantwoord worden. Ook kunt u aangeven hoe u wilt dat zijn de telefoon opneemt. Met de juiste tone of voice die past bij uw bedrijf.
Het belangrijkste voordeel van een externe telefoondienst is dat er altijd een professionele telefoniste bereid is om uw klanten met aandacht te beantwoorden. U kunt de telefoon zelf doorschakelen op de momenten dat het u niet goed uitkomt, ’s avonds of in het weekend bijvoorbeeld. Maar ook tijdens vakanties, bedrijfsuitjes of vergaderingen.
Bij Message To The Moon kunt u kiezen uit verschillende antwoordservice pakketten. Bij het Antwoordservice – Free pakket betaalt u geen maandelijkse kosten, maar betaalt u een bedrag per telefoongesprek. Bij het Sky- en Moon pakket betaalt u een maandelijks bedrag en bevatten 10 of 30 gesprekken. U betaalt extra per gesprek buiten de bundel.
Als extra kunt u er ook voor kiezen om ’s avond of in het weekend gebruik te maken van een antwoordservice.
Telefonische antwoordservice aanvragen


Kies uw antwoordservice pakket:

Extra opties voor uw antwoordservice:

Uw gegevens

Free

0,-per maand
  • Betalen per gesprek
  • €2,45 per gesprek

Sky

29,95per maand
  • Inclusief 10 gesprekken
  • €1,80 per gesprek

Moon

69,95maand
  • Inclusief 30 gesprekken
  • €1,60 per gesprek