Callcenter vragen en klachten over KPN uitfasering naar Epots analoge lijn en isdn

overige-producten-astronaut

Momenteel belt Message To The Moon heel zakelijk Nederland met de vraag of zij nog een analoge lijn of ISDN lijn van KPN heeft. Dit doet zij omdat KPN aangekondigd heeft dat zij de ISDN lijnen uit faseert, en de analoge lijnen omzet naar Epots. Hierdoor kunnen problemen ontstaan met pin, fax en alarm. Hierover ontvangen wij ook veel klachten van eindgebruikers dat ze het niet fijn vinden dat ze gedwongen door KPN op een andere product over moeten. Sterker nog als je je ISDN niet migreert ontstaat er op korte termijn een telefonisch bereikbaarheidsprobleem. Message To The Moon zou Message To The Moon niet zijn als ze daar geen oplossingen voor biedt.

Wij willen u graag als klant, ook voor een “verouderd” product:

We zetten u over, en garanderen dat door een site-survey en/of monteursbezoek uw nummers, met een kleine onderhouds-onderbreking, gegarandeerd bereikbaar blijven. Message To The Moon is businesspartner van KPN Wholesale en kan daardoor de lijn van KPN inkopen. Omdat het product “de lijn van KPN” ,  “de lijn van KPN” blijft, is het wellicht wat verwarrend, maar we proberen het u zo helder en duidelijk mogelijk uit te leggen.   Mocht het niet duidelijk zijn, is dat niet bewust, en geen misleiding. Voor ons is het immers,  natuurlijk gesneden koek. Maar wellicht als een van onze externe callcenter-collega’s belt, niet iets waar u direct mee bezig bent.  Wij vatten het gesprek daarom per E-mail en per post voor u samen en mocht u daarna nog vragen hebben, bel ons gerust op 088 8000 800.  Dan verduidelijken wij het graag nog een keer. We begrijpen dat u loyaal aan KPN bent na vele jaren van trouwe dienstverlening, maar als business partner van KPN, kunt u bij ons hetzelfde product tegen betere voorwaarden van Service, Accountmanagement en prijs bij ons inkopen.

Graag stellen wij ons dan ook aan u voor:

Goedendag ! Wij zijn Message To The Moon. Wellicht dat u ook nog niet weet wie wij zijn, of welke diensten wij leveren:  Message To The Moon is een zakelijke ICT provider. U kunt als MKB en MKB + bij ons terecht onder meer voor de vaste lijn, voor internet, uw computer (ICT) , mobiel en telefonie (door velen VOIP genoemd).   Simpel, helder en duidelijk.