Conference call

Vergaderen op afstand. De ideale oplossing om op elk gewenste dag en tijdstip te vergaderen met een kleine of grote groep deelnemers.

overige-producten-astronaut

Conference call

Vergaderen op afstand

Conference call

Gratis vergaderen op afstand

U kent het vast, u wilt even snel een vergadering inplannen maar uw collega’s of deelnemers zijn niet direct op locatie beschikbaar. U werkt bijvoorbeeld een dagje thuis en u wilt even snel wat afstemmen. Wat de reden ook is, een conference call is dé oplossing. Bij Message To The Moon krijgt u deze conference call GRATIS. U betaalt helemaal niets voor uw conference call.

Waarom een gratis conference call?

Bij Message To The Moon weten we hoe vervelend het kan zijn om een vergadering in te plannen met verschillende partijen. Een afspraak op kantoor is niet altijd even makkelijk te realiseren. Bomvolle agenda’s of thuiswerkende deelnemers zijn vaak de oorzaak. Een conference call is dan de ideale oplossing. Zo kunt u blijven zitten waar u zit en is het opzetten van een vergadering gemakkelijker dan ooit. U zet zo een gratis vergadering in een paar klikken op met een kleine of grote groep deelnemers. Een halfuurtje op de eigen werkplek vergaderen is een stuk makkelijker in te plannen dan een fysieke vergadering op een afgesproken locatie.

Met de gratis conference call:

  • Kunt u overal en altijd vergaderen
  • Krijgt u beschikking over uw eigen vergaderbox met pincode
  • Is het niet nodig om te reserveren; vergader wanneer u wilt
  • Is het makkelijker om een vergadering in te plannen

Wilt u een persoonlijke conference call zodat u altijd en overal kan vergaderen? Dat kan via deze link.

Zo werkt het

In het formulier vult u uw gegevens in. U ontvangt dan van ons een telefoonnummer en een toegangscode om uw gratis conference call op te zetten. De door u opgegeven deelnemers ontvangen eveneens een mail met een telefoonnummer en een persoonlijke pincode om in te loggen op de conference call. Zo weet u zeker dat alléén de uitgenodigde gasten toegang hebben tot uw conference call!

Uw GRATIS conference call

Uw naam
Uw telefoonnummer
E-mailadres van de host. Op dit e-mailadres ontvangt u de instructies voor het opzetten van de conference call
E-mailadres van de deelnemer(s). Op dit e-mailadres ontvangen de deelnemers de instructies voor het opzetten van de conference call


Een expert spreken?
Bel ons op 088 8000 800

Laat ons u terugbellen!

Altijd de beste acties?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina

+31(0)88 8000 800

Weesperplein 4B, Amsterdam
Nederland