Kies voor Digitenne van Message To The Moon

overige-producten-astronaut

Maak gebruik van de Digitenne actie

Met Digitenne van Message To The Moon kijkt u overal in Nederland televisie. De TV-ontvanger is namelijk draadloos. Daardoor gaat de ontvanger makkelijk overal mee naartoe. Aansluiten is zo gedaan! De zenders worden automatisch in de juiste volgorde gezet.

Voor het aankomende sportseizoen heeft Message To The Moon een aanbieding voor u. Als u nu kiest voor een KPN Digitenne abonnement van Message To The Moon krijgt u 3 maanden lang gratis Digitenne (ter waarde van €43,50) en ontvangt u alle 32 zenders. Daarna betaalt u €12,50 per maand (in plaats van het normale abonnementsbedrag van €14,50). Na 12 maanden stopt het abonnement automatisch. Ideaal om te gebruiken voor het aankomende EK voetbal (vanaf 11 juni) of de Olympische spelen (vanaf 23 juli).

Overal TV-kijken, zowel binnen als buiten

In het pakket zit standaard een antenne die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Hierdoor is het Digitenne pakket uitermate geschikt om buiten TV te kijken. Ideaal dus om mee te nemen naar de camping of voor op de boot.

Standaard krijgt u de 32 meest populaire zenders meegeleverd met uw Digitenne pakket. U kunt dit pakket uitbreiden met de zender ESPN.
Met Digitenne van Message To The Moon ontvangt u zenders via de zendmast via het DVB-T signaal. Dit signaal wordt opgepikt door de Digitenne antenne en wordt vertaald naar beeld en geluid op de TV door de TV-ontvanger.

Heeft u nog vragen?

Bij Message To The Moon staan we voor u klaar met een antwoord, oplossing of advies over al uw telecom- en ICT gerelateerde vragen. Neem contact met ons op via 088 8000 833 of mail ons op sales@messagetothemoon.nl. Dan nemen wij direct contact met u op.

Zenderoverzicht Zenderoverzicht
NPO 1 RTL 8
NPO 2 Comedy Central
RTL 4 Nickelodeon
RTL 5 MTV
SBS 6 Éen
RTL 7 Canvas
Veronica Discovery
TLC BBC 2
Eurosport 1 National Geographic
BBC 1 24 Kitchen
FOX ID
XITE CNN
RTL Z Ketnet/OP12
Investigation Discovery I.D. Pornhub
[formassembly formid=4910182]