Cloud in Amsterdam nu 6 maanden gratis

overige-producten-astronaut

Gratis Cloud in Amsterdam voor 6 maanden

Cloud in Amsterdam

Voor u 6 maanden gratis

Omdat u ooit eerder producten of diensten heeft afgenomen bij Message To The Moon bieden wij u iets speciaals aan. Onze nieuwe Clouddienst “Cloud in Amsterdam”. Voor 6 maanden helemaal gratis!

Met onze dienst Cloud in Amsterdam is het mogelijk om:

 • Bestanden in de Cloud op te slaan en vanaf elk apparaat te openen.
 • Direct bestanden te kunnen bewerken in de Cloud met vertrouwde office-programma’s.
 • Effectief te kunnen samenwerken met uw collega’s door middel van videobellen in de Cloud.

U krijgt toegang tot uw eigen persoonlijke Cloudomgeving. Hierin slaat u bestanden op en bewerkt u deze met de Office programma’s waar u bekend mee bent. Ook kunt u via uw Cloudomgeving een videogesprek starten door middel van onze ingebouwde video conference tool.

De eerste 6 maanden mag u dit gratis uitproberen! Na deze maanden betaalt u €5,- of €10,- per maand (op basis van het gekozen pakket).

Met Cloud in Amsterdam staat uw data veilig in ons datacenter in, u raadt het al, Amsterdam! Zo blijft uw informatie altijd beschikbaar, waar u ook bent. Naast het opslaa nvan uw bestanden kunt u vanuit de Cloud direct uw bestanden bewerken met vertrouwde office-programma’s en videobellen met collega’s door middel van onze ingebouwde video conference tool. Naast een module voor video conference bieden wij ook een persoonlijk Conference Call nummer aan voor €5,- per maand om overal en altijd te vergaderen.

Met onze ingebouwde video conference tool nodigt u eenvoudig nieuwe leden uit om mee te doen aan ee ngesprek. Dit doet u aan de hand van een e-mailadres of een persoonlijke link. U begint het gesprek met één druk op de knop! Zo houdt u makkelijk contact met uw collega’s. U kunt daarnaast ook chatten, bestanden uitwisselen en meekijken op elkaars computer door middel van screen-sharing! Bekijk alle functionaliteiten van videobellen met Cloud in Amsterdam.

  Bestel “Cloud in Amsterdam” nu 6 maanden gratis

  U kunt dit aantal later aanpassen.
  Details

  Met Cloud in Amsterdam heeft u overal toegang tot uw bestanden, kunt u direct bestanden bewerken met office-programma’s en is het mogelijk om eenvoudig samen te werken met uw collega’s door te videobellen in de Cloud.

  Uw data staat veilig in ons datacenter in Amsterdam. Zo verliest u geen bestanden meer en blijft uw informatie altijd beschikbaar. Naast het opslaan van uw bestanden kunt u vanuit onze Cloud direct uw bestanden bewerken met vertrouwde office-programma’s en videobellen met collega’s door middel van onze ingebouwde video conference tool.

  Met onze ingebouwde video conference tool nodigt u eenvoudig nieuwe leden om mee te doen aan een gesprek aan de hand van een e-mailadres of een persoonlijke link. U begint het gesprek met één druk op de knop. Zo houdt u makkelijk contact met uw collega’s. U kunt daarnaast ook chatten, bestanden uitwisselen en meekijken op elkaars computer door middel van screen-sharing! Bekijk alle functionaliteiten van videobellen met Cloud in Amsterdam hier.

  Vragen

  Algemeen

  Bij Online back-up worden bestanden van de PC, laptop of server via internet automatisch opgeslagen naar een andere locatie. Alhoewel traditionele methodes, zoals externe discs, heel effectief kunnen zijn, zijn er mensen en apparaten voor nodig om ze uit te voeren. Een online back-up kent deze problemen niet. Bij brand of een andere calamiteit staan de gegevens veilig op de externe locatie.

  Met Online back-up slaat u uw belangrijke data op een veilige en externe locatie op. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf altijd operationeel blijft zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Met Online back-up bent u beschermd tegen de gevolgen van diefstal, falende software, menselijke fouten, natuurverschijnselen, computervirussen en hackers.

  Uw gegevens

  Uw data is veilig door een online back-up. Om uw gegevens privé te houden, krijgt u een sleutelcode, zodat alleen u en door u geautoriseerde personen hierbij kunnen. Versleuteling zorgt dat uw data onleesbaar wordt opgeslagen. Om de data te kunnen lezen is de versleutelcode nodig die alleen u weet. Ook Message To The Moon kan nooit de inhoud van uw documenten lezen.

  Uw data wordt 100% veilig, met een extra kopie, opgeslagen in onze datacentra in Nederland. Deze datacentra zijn beveiligd en voorzien van noodstroom. In iedere situatie blijft uw data veilig voor u opgeslagen en beschikbaar.

  Wij raden uw aan om een back-up te maken van alles wat niet vervangbaar is. Voor de meeste mensen betekent dit documenten, foto’s en dingen die u gekocht heeft zoals muziek en films.

  In Cloud in Amsterdam kunt u gebruik maken van de gratis video conference functionaliteit waarbij u tevens uw scherm kunt delen. Hoe dit werkt lees u in onze handleiding voor video conference.

  Bekijk hier de handleiding voor video conference 

  Specifiek

  U ontvangt per e-mail direct een bevestiging van uw bestelling. Binnen enkele dagen daarna ontvangt u een 2e mail met de installatiegegevens en de inloggegevens van uw Online back-up.

  Uw data wordt 100% veilig, met een extra kopie, opgeslagen in onze datacentra in Nederland. Deze datacentra zijn beveiligd en voorzien van noodstroom. In iedere situatie blijft uw data veilig voor u opgeslagen en beschikbaar.

  Corporate maatwerk

  088 8000800

  Laat ons voor u werken.

  Neem contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor uw onderneming. Zo bespaart u kostbare tijd!