13 april 2018

(jr.) Marketing medewerker

13 april 2018

(jr.) Marketing medewerker

Vacature:

(jr.) Marketing medewerker

Voor ons jonge en enthousiaste team (5 FTE) zijn we op zoek naar een (jr.) E-commerce medewerker. Denk jij dat jij Message To The Moon ‘to the stars and beyond’ kan helpen op online gebied? Ga jij geen uitdaging uit de weg en deel je het motto ‘nothing is impossible’? Lees dan snel verder!

Wat we zoeken

Bij Message To The Moon zijn we voor de afdeling e-commerce opzoek naar een jonge tech savvy marketeer. Iemand die geen uitdaging uit de weg gaat en niet bang is om de mouwen op te stropen en werk te verzetten.

Wie we zijn

Klinkt dit al als een functie voor jou? Dan wil je vast ook weten wie wij zijn. Wij zijn Message To The Moon, een zakelijke full-service telecomprovider die ambitie heeft de beste te worden op gebied van e-commerce. Naast telecom bieden we namelijk alles aan wat de ondernemer nodig heeft om zorgeloos te ondernemen. Bij ons is de spreekwoordelijke ‘sky the limit’.

Daarnaast werk je bij ons altijd heel gevarieerd. Hoewel je onderdeel zal zijn van de tribe ‘e-commerce’, zal je veel met andere collega’s uit de tribe ‘klantcontact’ werken in de vorm van squads. Je zult dus tevens veel in projecten met andere collega’s samenwerken. Werken bij Message To The Moon is werken in een ‘work hard, play hard’ omgeving.

Waarom we JOU nodig hebben

Maar waarom hebben we jou nodig? We zoeken iemand die het leuk vindt om alles te leren wat er te leren valt op het gebied van online marketing. Die zich graag verdiept in de marketing, een leuke tekst zo uit de mouw schudt en deze via de juiste wegen bij de juiste personen aan kan bieden. En dit doe je niet alleen. De afdeling e-commerce bestaat uit 2 marketeers, 2 IT’ers en de manager e-commerce. Je zal dus plaats nemen binnen het team als e-commerce medewerker specialisatie marketing. Samen met deze 2 marketingcollega’s, 2 IT’ers en de manager e-commerce gaan we ervoor zorgen dat wij Coolblue voorbij streven op het gebied van marketingautomation.

Wat we concreet zoeken

+ Een enthousiaste online marketeer
+ Een afgeronde opleiding (HBO/WO) commerciële economie, small business en retail management, bedrijfskunde of vergelijkbaar met een specialisatie in marketing(communicatie)
+ Kennis van SEO, SEA, Google pakket
+ Ervaring met het bouwen/onderhouden van websites is een pré
+ Ervaring met e-mailmarketing is een pré
+ Ervaring met het opzetten/beheren van marketingautomation is een pré

Wat we jou aanbieden

+ Een super leuke baan bij een vooruitstrevende zakelijke telecomprovider
+ Iedere week een gezellige borrel
+ Een zeer gezellig team van jonge specialisten
+ Een marktconform salaris
+ Informele werksfeer
+ Vrijheid om al jouw ideeën in te brengen en, in overleg, uit te voeren
+ Platte organisatiestructuur

Hoe je ons kan bereiken

Je kan ons telefonisch of via de mail bereiken! Bel ons op 088 8000 800 of stuur een mail met jouw motivatie + CV naar recruitment@messagetothemoon.nl t.a.v. P. Paul. Vergeet daar niet een leuke space quote bij te doen, dan heb je een streepje voor op de rest!

Ik zie je motivatie + CV graag tegemoet en wie weet drinken we samen deze week nog samen een kop koffie!

Direct solliciteren


Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina

+31(0)88 8000 800

Weesperplein 4B 1018 XA AMSTERDAM Nederland