13 april 2018

Medewerker Team Klantcontact

13 april 2018 Medewerker Team Klantcontact

Vacature: Medewerker Team Klantcontact

Voor ons jonge en enthousiaste team (10 FTE) zijn we op zoek naar een medewerker Team Klantcontact. Wil jij in een professioneel, maar vooral leuk, team werken? Een werkgever kiezen die jou de vrijheid biedt om je intern te ontwikkelen? En ben je een echte service minded probleemoplosser? Kom dan werken voor Message To The Moon! Lees snel verder (of als jij aan al het voorgaande voldoet, verdoe je tijd dan niet en reageer direct!) en lees waarom we JOU zoeken.

Wie we zoeken

Bij Message To The Moon zijn we voor Team Klantcontact op zoek naar een echte teamplayer om ons team te versterken. Een nieuwe collega die de vragen van onze klanten zowel telefonisch als per e-mail kan beantwoorden. Iemand die administratief onderlegd is en een gedreven en proactieve instelling heeft.

Wie we zijn

Klinkt dit al als een functie voor jou? Dan wil je vast ook weten wie wij zijn. Wij zijn Message To The Moon, een zakelijke full-service telecomprovider die ambitie heeft de beste te worden op het gebied van service en klantcontact. En daar kun jij deel van uitmaken! Message To The Moon kenmerkt zich door grenzeloze ambitie en flexibiliteit.

Voor jou betekent dit dat er altijd genoeg ruimte is om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je werkt binnen een jong, ambitieus en zeer gezellig team. Geen dag zal hetzelfde zijn.

Belangrijkste functie taken

+ Beantwoorden van alle voorkomende klantvragen
+ Signaleren van knelpunten
+ Meedenken over verbeteringen

Functie-eisen

+ Communicatief sterk, zowel in woord als geschrift
+ Oplossingsgericht
+ Administratief onderlegd
+ Gedreven en proactieve instelling
+ Een echte teamplayer

Wat we jou aanbieden

+ Een super leuke baan bij een vooruitstrevende zakelijke telecomprovider
+ Iedere week een gezellige borrel
+ Een zeer gezellig team van jonge specialisten
+ Een marktconform salaris
+ Informele werksfeer
+ Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Hoe je ons kan bereiken

Ben je hier na de eerste alinea al beland? Dan weet je ons vast wel telefonisch te bereiken. Natuurlijk kan je ons ook altijd even mailen! Stuur een mail met jouw motivatie + CV naar recruitment@messagetothemoon.nl. Ik zie je motivatie + CV graag tegemoet en wie weet drinken we deze week nog samen een kop koffie!

Hans-Willem de Lint.
Directeur Message To The Moon

[formassembly formid=4727120]