10 april 2018

Online Marketeer

10 april 2018

Online Marketeer

Vacature: Online marketeer

Voor ons jonge en enthousiaste team (5 FTE) zijn we op zoek naar een E-commerce medewerker. Denk jij dat jij Message To The Moon ‘to the stars and beyond’ kan helpen op online gebied? Ga jij geen uitdaging uit de weg en deel je het motto ‘nothing is impossible’? Lees dan snel verder!

Wat we zoeken

Bij Message To The Moon zijn we voor de afdeling e-commerce opzoek naar een tech savvy marketeer. Een marketeer die minimaal één jaar ervaring heeft op het gebied van online marketing. Die al één (of meerdere) websites heeft gebouwd of gecoördineerd én managementskills heeft. Een echte allround (online)marketeer dus.

Wie we zijn

Klinkt dit al als een functie voor jou? Dan wil je vast ook weten wie wij zijn. Wij zijn Message To The Moon, een zakelijke full-service telecomprovider die ambitie heeft de beste te worden op gebied van e-commerce. Naast telecom bieden we namelijk alles aan wat de ondernemer nodig heeft om zorgeloos te ondernemen. Bij ons is de spreekwoordelijke ‘sky’ de limit.

Daarnaast werk je bij ons altijd heel gevarieerd. Hoewel je onderdeel zal zijn van de tribe ‘e-commerce’, zal je veel met andere collega’s uit de tribe ‘klantcontact’ werken in de vorm van squads. Je zult dus tevens veel in projecten met andere collega’s samenwerken. Werken bij Message To The Moon is werken in een ‘work hard, play hard’ omgeving.

Wat breng je mee

+ Minimaal één jaar ervaring als online marketeer
+ Een afgeronde opleiding (HBO/WO) commerciële economie, small business en retail management, bedrijfskunde of vergelijkbaar met een specialisatie in marketing(communicatie)
+ Analytisch vermogen
+ Ervaring met WordPress
+ Ervaring met e-mailmarketing is een pré
+ Ervaring met het opzetten en beheren van marketingautomation is een pré
+ Je bent stressbestendig, hebt oog voor detail en een resultaatgerichte instelling

Wat we jou aanbieden

+ Een super leuke baan bij een vooruitstrevende zakelijke telecomprovider
+ Iedere week een gezellige borrel
+ Een zeer gezellig team van jonge specialisten
+ Een marktconform salaris
+ Informele werksfeer
+ Vrijheid om al jouw ideeën in te brengen en, in overleg, uit te voeren
+ Platte organisatiestructuur
+ Veel doorgroeimogelijkheden

Hoe je ons kan bereiken

Je kan ons telefonisch of via de mail bereiken! Bel ons op 088 8000 800 of stuur een mail met jouw motivatie + CV naar recruitment@messagetothemoon.nl t.a.v. P. Paul. Vergeet daar niet een leuke space quote bij te doen, dan heb je een streepje voor op de rest!

Ik zie je motivatie + CV graag tegemoet en wie weet drinken we samen deze week nog samen een kop koffie!

[formassembly formid=4727122]