Openingstijdentabel

Welke tijden bent u bereikbaar tijdens de feestdagen?

overige-producten-astronaut

De feestdagen komen er weer aan
Wanneer bent u bereikbaar?

De feestdagen zijn er om gevierd te worden. Grote kans dat ook u met uw dierbaren Kerst en Oud&Nieuw gaat doorbrengen. En we kunnen heel goed begrijpen dat u dan even geen zin heeft om de telefoon op te nemen. Maar wat gebeurt er wanneer er onverhoopt toch een klant belt?

Openingstijdentabel

We denken graag met u mee. Als uw klant belt tijdens de feestdagen en u bent niet in staat om op te nemen, is het wel zo fijn dat de klant weet waar die aan toen is. Daar biedt de opgeninstijdentabel de oplossing. Hiermee stelt u gemakkelijk en snel in wanneer u wél en niét bereikbaar bent. En als u dan even niet bereikbaar wilt zijn staat uw persoonlijke bericht dat u zelf in kunt spreken, of door onze studio in kunt laten spreken, uw klant te woord. Uw klant weet wanneer u weer bereikbaar bent en u kunt genieten van de feeststemming.

Zo simpel is het

U hoeft slechts onderstaand formulier in te vullen om aan te geven wanneer u bereikbaar wilt zijn. De openingstijdentabel start en stopt op de door u aangegeven tijdstippen. Voor de eenmalige betaling van slechts €25 zorgen wij dat uw openingstijdentabel wordt ingeregeld. Hiervoor maken we gebruik van onze standaard teksten of u kunt een eigen ingesproken tekst van maximaal 10 seconden aanleveren. Zodra uw openingstijdentabel is ingeregeld, krijgt u van ons een bericht. Zo kunt u ongestoord genieten van de feestdagen en weet u klant precies wanneer zij u weer kan bereiken.

Openingstijdentabel feestdagen

  • Gegevens

  • Mijn aangepaste openingstijden

  • Geaccepteerde bestandstypen: mp3, wav.
    Upload hier uw geluidsbestand in .mp3 of .wav. Wilt u liever dat wij een tekst voor u inspreken? Laat dit dan leeg. Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Servicenummers

Over Message To The Moon

Contact

Contactpagina

+31(0)88 8000 800

Weesperplein 4B, Amsterdam Nederland