Openingstijdentabel

Welke tijden bent u bereikbaar tijdens de feestdagen?

overige-producten-astronaut

De feestdagen komen er weer aan
Wanneer bent u bereikbaar?

De feestdagen zijn er om gevierd te worden. Grote kans dat ook u met uw dierbaren Kerst en Oud&Nieuw gaat doorbrengen. En we kunnen heel goed begrijpen dat u dan even geen zin heeft om de telefoon op te nemen. Maar wat gebeurt er wanneer er onverhoopt toch een klant belt?

Openingstijdentabel

We denken graag met u mee. Als uw klant belt tijdens de feestdagen en u bent niet in staat om op te nemen, is het wel zo fijn dat de klant weet waar die aan toen is. Daar biedt de openingstijdentabel de oplossing. Hiermee stelt u gemakkelijk en snel in wanneer u wél en niét bereikbaar bent. En als u dan even niet bereikbaar wilt zijn staat uw persoonlijke bericht dat u zelf in kunt spreken, of door onze studio in kunt laten spreken, uw klant te woord. Uw klant weet wanneer u weer bereikbaar bent en u kunt genieten van de feeststemming.

Zo simpel is het

U hoeft slechts onderstaand formulier in te vullen om aan te geven wanneer u bereikbaar wilt zijn. Het bericht met de openingstijden start en stopt op de door u aangegeven tijdstippen. Message To The Moon past dit gratis voor u aan. Voor slechts €25,- kunt u ook een persoonlijk bericht laten afspelen. Zodra uw openingstijdentabel is ingeregeld, krijgt u van ons een bericht. Zo kunt u ongestoord genieten van de feestdagen en weet u klant precies wanneer zij u weer kan bereiken.

Overige functies

Wilt u met een frisse start het nieuwe jaar in? Message To The Moon helpt u daar graag bij. U kunt namelijk alle functies van uw online telefooncentrale laten controleren of wijzigen. In het formulier kunt u aangeven welke functies u wilt laten controleren of laten wijzigen. Message To The Moon geeft u een seintje als deze gecontroleerd en/of gewijzigd zijn. Dat is de service van Message To The Moon.

[formassembly formid=4767830]