Conference call

Vergaderen op afstand. De ideale oplossing om op elk gewenste dag en tijdstip te vergaderen met een kleine of grote groep deelnemers.

overige-producten-astronaut

Conference call

Vergaderen op afstand

Conference call

Gratis vergaderen op afstand

U kent het vast, u wilt even snel een vergadering inplannen maar uw collega’s of deelnemers zijn niet direct op locatie beschikbaar. U werkt bijvoorbeeld een dagje thuis en u wilt even snel wat afstemmen. Wat de reden ook is, een conference call is dé oplossing. Bij Message To The Moon krijgt u deze conference call al vanaf €5,- per maand!

Waarom een persoonlijke conference call?

Bij Message To The Moon weten we hoe vervelend het kan zijn om een vergadering in te plannen met verschillende partijen. Een afspraak op kantoor is niet altijd even makkelijk te realiseren. Bomvolle agenda’s of thuiswerkende deelnemers zijn vaak de oorzaak. Een conference call is dan de ideale oplossing. Zo kunt u blijven zitten waar u zit en is het opzetten van een vergadering gemakkelijker dan ooit. Met uw persoonlijke conference call zet u een vergadering in een paar klikken op met een kleine of grote groep deelnemers. Een halfuurtje op de eigen werkplek vergaderen is een stuk makkelijker in te plannen dan een fysieke vergadering op een afgesproken locatie.

Met uw persoonlijke conference call:

  • Kunt u overal en altijd vergaderen
  • Krijgt u beschikking over uw eigen vergaderbox met pincode
  • Is het niet nodig om te reserveren; vergader wanneer u wilt
  • Is het makkelijker om een vergadering in te plannen

Zo werkt het

In het formulier vult u uw gegevens in. U ontvangt dan van ons een telefoonnummer en een toegangscode om uw persoonlijke conference call op te zetten. De door u opgegeven deelnemers ontvangen eveneens een mail met een telefoonnummer en een persoonlijke pincode om in te loggen op de conference call. Zo weet u zeker dat alléén de uitgenodigde gasten toegang hebben tot uw conference call!

Uw persoonlijke conference call

[formassembly formid=4811166]

Een expert spreken?
Bel ons op 088 8000 800

Laat ons u terugbellen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd de beste acties?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.